- 4 Mart 2025
- 1
- -5
- 1
- 29
- Konu Sahibi hotchocolatee
-
Yarabbi yarabbi.şu konuyu da gördüm ya artık hiçbir şeye şaşırmam.3 yıllık bir sevgilim dönemimiz oldu, bu sürede cinsel hayatımız hareketli ve tutkuluydu. İstekliydi yani yaparken. Ama evlenince 1 kere bile olsun daha yapmadı, istemiyormuş. Diyorum sevgiliyken nasıl yapıyodun , mecburiyettendi diyor. Alakası yok gayet istekli ve ateşliydi yani öyle bi zorunluluk hali yoktu. 3 yıllık da evliyiz, ne zaman teklif etsem tartışıp konuyu kapatıyor. Sebebi nedir bu tutumunun?
Bazı arkadaşlar benim eşim hiç istemedi yazmış ama benim hayatıma giren bütün erkekler istemişti neredeyse.bana kalırsa isteyenler daha fazla.Çok da genellemedim zaten. Erkekler zevk aldığı için çoğu sıcak bakabilir ama kadında o olamıyor, zevk alacak yer yok orda, nadiren gördüm yalvarırcasına isteyen kadın.
Yaşlılığa da kalmıyor.ben de bir dönem çok yapmıştım.birkaç seneye çıkıyor etkisi.düşündüğünüzden de zararlı.acaba mi bile demesin kimse.hayatiniz kararıyor.Yaşlanınca pis piskokmak istemiyorsanız yapmayın ya.. hem sağlıklı değil ki
Benimki de Boğa.
Burçlara inanmam normalde ama bi şaşırdım şu anBenimki de Boğa.
Burçlardan bahsedilince ben uzaylı gibi kalırım ortamda, hiç anlamam. Gideyim de bakayım boğa burçlarının özelliklerine skkdkdBurçlara inanmam normalde ama bi şaşırdım şu an
Ben baktım şimdi de cidden tutuyor.Burçlardan bahsedilince ben uzaylı gibi kalırım ortamda, hiç anlamam. Gideyim de bakayım boğa burçlarının özelliklerine skkdkd
Ben de boğayım.Ben baktım şimdi de cidden tutuyor.
Titiz, sakin ve sessiz olmak. Ama sessiz sakinliğinin yanıltıcı olması da tuttu.
Zor burçmuş özetle sabır diliyorum bize
Hayır benim oğlan da kindarlığıyla meşhur akrep burcu bana ekstra sabır lütfen
Benim oğlan da titizliğiyle meşhur başak burcundan. Babası yetmez gibi. Bir alana bir bedava.Ben baktım şimdi de cidden tutuyor.
Titiz, sakin ve sessiz olmak. Ama sessiz sakinliğinin yanıltıcı olması da tuttu.
Zor burçmuş özetle sabır diliyorum bize
Hayır benim oğlan da kindarlığıyla meşhur akrep burcu bana ekstra sabır lütfen
Bılmedıgımden soruyorum neden kokuyor ne alakası var kıYaşlılığa da kalmıyor.ben de bir dönem çok yapmıştım.birkaç seneye çıkıyor etkisi.düşündüğünüzden de zararlı.acaba mi bile demesin kimse.hayatiniz kararıyor.
Ay yuh yaa bu da tutuyor. Eşim böyle bir psikopattı, bırakmadı yakamı. Baktım kurtuluş yok, ben de evlendim.Ben de boğayım.
Biz boğalar güzel severiz ama. En sadık burçlardan biridir boğa, oğlak ve başak. Boğalar zor sever ama sevdiğinde de ailesi olur o kişi; büyü yapılmış gibi gözümüz dönüyor vazgeçemiyoruz.
Bence de sadakati belli olur sevgisi belli olur. Güzel sever ya. Ben memnunum titiz ve ketum boğamdanBen de boğayım.
Biz boğalar güzel severiz ama. En sadık burçlardan biridir boğa, oğlak ve başak. Boğalar zor sever ama sevdiğinde de ailesi olur o kişi; büyü yapılmış gibi gözümüz dönüyor vazgeçemiyoruz.
Eee kaslar gevşiyor.eskisi gibi sıkaca kapanmadığı için dışkı kokusu da geliyor.tuvalete gidince de tam temizlenmiyor.Bılmedıgımden soruyorum neden kokuyor ne alakası var kı
Bence üye erkek. Karısı bekaret bozulmasın diye mecburiyetten yapıyormuş, şimdi artık istemiyor. Yani bir kadın neden anal için bu kadar ısrar etsin?E tamam adam mecburiyetten yapıyormuş çok istediğinden değil. Daha neyin cevabını arıyorsunuz?
Seveni var ya, neden aramaya gerek yok.Bence üye erkek. Karısı bekaret bozulmasın diye mecburiyetten yapıyormuş, şimdi artık istemiyor. Yani bir kadın neden anal için bu kadar ısrar etsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?