• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle anal yapan ama evlenince istemeyen eş?

hotchocolatee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
1
-5
1
29
3 yıllık bir sevgilim dönemimiz oldu, bu sürede cinsel hayatımız hareketli ve tutkuluydu. İstekliydi yani yaparken. Ama evlenince 1 kere bile olsun daha yapmadı, istemiyormuş. Diyorum sevgiliyken nasıl yapıyodun , mecburiyettendi diyor. Alakası yok gayet istekli ve ateşliydi yani öyle bi zorunluluk hali yoktu. 3 yıllık da evliyiz, ne zaman teklif etsem tartışıp konuyu kapatıyor. Sebebi nedir bu tutumunun?

3 yıllık bir sevgilim dönemimiz oldu, bu sürede cinsel hayatımız hareketli ve tutkuluydu. İstekliydi yani yaparken. Ama evlenince 1 kere bile olsun daha yapmadı, istemiyormuş. Diyorum sevgiliyken nasıl yapıyodun , mecburiyettendi diyor. Alakası yok gayet istekli ve ateşliydi yani öyle bi zorunluluk hali yoktu. 3 yıllık da evliyiz, ne zaman teklif etsem tartışıp konuyu kapatıyor. Sebebi nedir bu tutumunun?
Yarabbi yarabbi.şu konuyu da gördüm ya artık hiçbir şeye şaşırmam.

Çok da genellemedim zaten. Erkekler zevk aldığı için çoğu sıcak bakabilir ama kadında o olamıyor, zevk alacak yer yok orda, nadiren gördüm yalvarırcasına isteyen kadın.
Bazı arkadaşlar benim eşim hiç istemedi yazmış ama benim hayatıma giren bütün erkekler istemişti neredeyse.bana kalırsa isteyenler daha fazla.

Yaşlanınca pis pis 🤢 kokmak istemiyorsanız yapmayın ya.. hem sağlıklı değil ki
Yaşlılığa da kalmıyor.ben de bir dönem çok yapmıştım.birkaç seneye çıkıyor etkisi.düşündüğünüzden de zararlı.acaba mi bile demesin kimse.hayatiniz kararıyor.

Burçlardan bahsedilince ben uzaylı gibi kalırım ortamda, hiç anlamam. Gideyim de bakayım boğa burçlarının özelliklerine skkdkd
Ben baktım şimdi de cidden tutuyor.
Titiz, sakin ve sessiz olmak. Ama sessiz sakinliğinin yanıltıcı olması da tuttu.
Zor burçmuş özetle sabır diliyorum bize 😁
Hayır benim oğlan da kindarlığıyla meşhur akrep burcu bana ekstra sabır lütfen 😂😂

Titiz, sakin ve sessiz olmak. Ama sessiz sakinliğinin yanıltıcı olması da tuttu.
Hayır benim oğlan da kindarlığıyla meşhur akrep burcu bana ekstra sabır lütfen 😂😂
Ben de boğayım. :KK53:
Biz boğalar güzel severiz ama. En sadık burçlardan biridir boğa, oğlak ve başak. Boğalar zor sever ama sevdiğinde de ailesi olur o kişi; büyü yapılmış gibi gözümüz dönüyor vazgeçemiyoruz. :KK53:

Benim oğlan da titizliğiyle meşhur başak burcundan. Babası yetmez gibi. Bir alana bir bedava. 😂

Biz boğalar güzel severiz ama. En sadık burçlardan biridir boğa, oğlak ve başak. Boğalar zor sever ama sevdiğinde de ailesi olur o kişi; büyü yapılmış gibi gözümüz dönüyor vazgeçemiyoruz. :KK53:
Ay yuh yaa bu da tutuyor. Eşim böyle bir psikopattı, bırakmadı yakamı. Baktım kurtuluş yok, ben de evlendim. :olamaz:

Bence de sadakati belli olur sevgisi belli olur. Güzel sever ya. Ben memnunum titiz ve ketum boğamdan ♥️

E tamam adam mecburiyetten yapıyormuş çok istediğinden değil. Daha neyin cevabını arıyorsunuz?
Bence üye erkek. Karısı bekaret bozulmasın diye mecburiyetten yapıyormuş, şimdi artık istemiyor. Yani bir kadın neden anal için bu kadar ısrar etsin?

Erkek üye olduğunuz çok belli. Kadın bekaret yüzünden mecburen yapmış ki bu bile gereksiz. Şimdi tuvaletini tutamayacağı bir sürü sağlık sorununa sebep bir şeyi neden istesin?
İlla anal diyen erkekler bi kendini sorgulasın, içinde bi yerlerde gizli oğlancılık yatıyo olabilir böylesinin.
Kadın organından ziyade bok çukurundan tahrik oluyosa ki bu erkeklerdede var bi düşündürür yani.

Back