• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle anal yapan ama evlenince istemeyen eş?

hotchocolatee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
1
-5
1
29
3 yıllık bir sevgilim dönemimiz oldu, bu sürede cinsel hayatımız hareketli ve tutkuluydu. İstekliydi yani yaparken. Ama evlenince 1 kere bile olsun daha yapmadı, istemiyormuş. Diyorum sevgiliyken nasıl yapıyodun , mecburiyettendi diyor. Alakası yok gayet istekli ve ateşliydi yani öyle bi zorunluluk hali yoktu. 3 yıllık da evliyiz, ne zaman teklif etsem tartışıp konuyu kapatıyor. Sebebi nedir bu tutumunun?

Çok var bence. Eşim mesela asla istemez ve sevmez. Tüm erkekleri genellememek lazım.
Bence de. Eşimle her haltı yeriz, gayet de açığız birbirimize. Hiç böyle bir talebi olmadı. İsteseydi söylerdi. Ben de ağzının üzerine kürekle vururdum dkdkdkk

Bence de. Eşimle her haltı yeriz, gayet de açığız birbirimize. Hiç böyle bir talebi olmadı. İsteseydi söylerdi. Ben de ağzının üzerine kürekle vururdum dkdkdkk
Benim kocam titizdir mesela. Ne yaparsan yap istersen çitile yıka yalvar yine de asla yapamaz. Pis bulur yani. Adam titiz. Elini yumurtaya değdirse parmaklarının her birini tek tek birer dakika yıkayan adam düşünemedim bile yani o kadar imkansız 😂😂

Çok var bence. Eşim mesela asla istemez ve sevmez. Tüm erkekleri genellememek lazım.
Çok da genellemedim zaten. Erkekler zevk aldığı için çoğu sıcak bakabilir ama kadında o olamıyor, zevk alacak yer yok orda, nadiren gördüm yalvarırcasına isteyen kadın.

Benim kocam titizdir mesela. Ne yaparsan yap istersen asla yapamaz. Pis bulur yani. Adam titiz. Elini yumurtaya değdirse parmaklarının her birini tek tek birer dakika yıkayan adam düşünemedim bile yani o kadar imkansız 😂😂
Ay benimki de öyle. Titiz erkek terörü. 😂

Her seferinde şunu görünce olmayan penisim ağrıyor nasıl bi illettir.
Sabah sabah tadım kaçtı. Domates kabuğu nedir ya, bunu niye düşündüm şimdi öff. Duş başlığı denen bir şey var sjdjjdj

3 yıllık bir sevgilim dönemimiz oldu, bu sürede cinsel hayatımız hareketli ve tutkuluydu. İstekliydi yani yaparken. Ama evlenince 1 kere bile olsun daha yapmadı, istemiyormuş. Diyorum sevgiliyken nasıl yapıyodun , mecburiyettendi diyor. Alakası yok gayet istekli ve ateşliydi yani öyle bi zorunluluk hali yoktu. 3 yıllık da evliyiz, ne zaman teklif etsem tartışıp konuyu kapatıyor. Sebebi nedir bu tutumunun?
Kocaniz anal yapmiyor diye olay mi cikariyorsunuz?

Hak yolu varken mok yoluna bu istek neden?

2011 yılları bir arkadaşım boşanmıştı. Normalde baksan bunlar ayrılmaz dersin. Sonra kız anlatmıştı bana, kocası anal istemiş o da önce sen yap demiş vazgecer diye. V***le harbiden yapmış. Adam sonra ben biseksüelim galiba demiş ve olay evrilmiş, adamın talepler değişmiş vs. 😅

"Adamın elimle İ****e ettim demişti" 🤣 kocası başka kurumdaydı adamın giyimi bile entel dantel bir hal almıştı 😅 böyle kadın gibi değilde küçük detaylarla çağrışım yapıyordu.

Abicim o yüzden önce sen bir dene belki tercihin değişir 🤣

Back