- 4 Mart 2025
- 1
- -5
- 1
- 29
- Konu Sahibi hotchocolatee
-
Bence de. Eşimle her haltı yeriz, gayet de açığız birbirimize. Hiç böyle bir talebi olmadı. İsteseydi söylerdi. Ben de ağzının üzerine kürekle vururdum dkdkdkkÇok var bence. Eşim mesela asla istemez ve sevmez. Tüm erkekleri genellememek lazım.
Benim kocam titizdir mesela. Ne yaparsan yap istersen çitile yıka yalvar yine de asla yapamaz. Pis bulur yani. Adam titiz. Elini yumurtaya değdirse parmaklarının her birini tek tek birer dakika yıkayan adam düşünemedim bile yani o kadar imkansızBence de. Eşimle her haltı yeriz, gayet de açığız birbirimize. Hiç böyle bir talebi olmadı. İsteseydi söylerdi. Ben de ağzının üzerine kürekle vururdum dkdkdkk
Yaaaa hayırrrrrrrrBelki adam penisinde domates kabuğu görmekten ve kokudan tiksinmiştir
Çok da genellemedim zaten. Erkekler zevk aldığı için çoğu sıcak bakabilir ama kadında o olamıyor, zevk alacak yer yok orda, nadiren gördüm yalvarırcasına isteyen kadın.Çok var bence. Eşim mesela asla istemez ve sevmez. Tüm erkekleri genellememek lazım.
hahahahahahahhahahahahahahahaBelki adam penisinde domates kabuğu görmekten ve kokudan tiksinmiştir
çok normal
Evlenmeden önce bunu istemesi de iğrenç ayrıca
Her seferinde şunu görünce olmayan penisim ağrıyor nasıl bi illettir.Belki adam penisinde domates kabuğu görmekten ve kokudan tiksinmiştir
Ay benimki de öyle. Titiz erkek terörü.Benim kocam titizdir mesela. Ne yaparsan yap istersen asla yapamaz. Pis bulur yani. Adam titiz. Elini yumurtaya değdirse parmaklarının her birini tek tek birer dakika yıkayan adam düşünemedim bile yani o kadar imkansız
Sabah sabah tadım kaçtı. Domates kabuğu nedir ya, bunu niye düşündüm şimdi öff. Duş başlığı denen bir şey var sjdjjdjHer seferinde şunu görünce olmayan penisim ağrıyor nasıl bi illettir.
Ben daha sabah kahvaltısı yapmadım başım dönüyor (Nazmiye ses tonuyla )Belki adam penisinde domates kabuğu görmekten ve kokudan tiksinmiştir
çok normal
Kocaniz anal yapmiyor diye olay mi cikariyorsunuz?3 yıllık bir sevgilim dönemimiz oldu, bu sürede cinsel hayatımız hareketli ve tutkuluydu. İstekliydi yani yaparken. Ama evlenince 1 kere bile olsun daha yapmadı, istemiyormuş. Diyorum sevgiliyken nasıl yapıyodun , mecburiyettendi diyor. Alakası yok gayet istekli ve ateşliydi yani öyle bi zorunluluk hali yoktu. 3 yıllık da evliyiz, ne zaman teklif etsem tartışıp konuyu kapatıyor. Sebebi nedir bu tutumunun?
Domates kabuğu ne ki?Belki adam penisinde domates kabuğu görmekten ve kokudan tiksinmiştir
çok normal
Üye kadın değil bence zatenÇok da genellemedim zaten. Erkekler zevk aldığı için çoğu sıcak bakabilir ama kadında o olamıyor, zevk alacak yer yok orda, nadiren gördüm yalvarırcasına isteyen kadın.
Benim kocam titizdir mesela. Ne yaparsan yap istersen çitile yıka yalvar yine de asla yapamaz. Pis bulur yani. Adam titiz. Elini yumurtaya değdirse parmaklarının her birini tek tek birer dakika yıkayan adam düşünemedim bile yani o kadar imkansız
BoğaEşinizin burcu nedir merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?