• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle anal yapan ama evlenince istemeyen eş?

hotchocolatee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
1
-4
1
29
3 yıllık bir sevgilim dönemimiz oldu, bu sürede cinsel hayatımız hareketli ve tutkuluydu. İstekliydi yani yaparken. Ama evlenince 1 kere bile olsun daha yapmadı, istemiyormuş. Diyorum sevgiliyken nasıl yapıyodun , mecburiyettendi diyor. Alakası yok gayet istekli ve ateşliydi yani öyle bi zorunluluk hali yoktu. 3 yıllık da evliyiz, ne zaman teklif etsem tartışıp konuyu kapatıyor. Sebebi nedir bu tutumunun?

Belki artık sağlıksız olduğunu düşünüyor. Belki artık iğrenç bulmaya başladı biz adamın içindeki düşünceyi bilemeyiz ki size açık açık istemiyorum demiş bence saygı duyun.
ben de bu kafayı anlamam. evlenmeden her şey mübah evlenince birden ev erkeği mi olmuş. bi de mecburiyetten demesi anal seksten daha iğrenç bence.

ben de bu kafayı anlamam. evlenmeden her şey mübah evlenince birden ev erkeği mi olmuş. bi de mecburiyetten demesi anal seksten daha iğrenç bence.
Bence hiçbir şey anal kadar iğrenç ve sağlıksız olamazda neyse... Onu ben bilemem konu sahibi kocasına soracak ne kafası bu diye.

Back