- 17 Şubat 2013
- 3.135
- 1.769
-
- Konu Sahibi agresifkiz
Erkek arkadaşım parfüm konusunda çok seçici ve hassas.
Kullanmış olduğu parfüm 2 markayı geçmez,
Bunu bildiğim için bütçemi zorlayarak onu mutlu etmek istedim.
Ve çok sık kullandığı markayı sipariş ettim. Şu an kapalı kutu ona vereceğim günü bekliyor.
Teşekkür ederim.Aslında aklımdaki bu çünkü parfümü bitti. Hiçbir şey bulamazsam bunu alacağım sanırım. Şimdiden size de mutlu seneler
Güzel bir gecelik aslında bende düşünüyorum mantıklıBen şunlardan aldım. Beraber kendi resminizi boyuyorsunuz. Çok kalın, kaliteli tuval kağıdıyla geldi. Tam fiyat/performans ürünü. Hem beraber zaman geçirme aktivitesi
Eki Görüntüle 3349009 bir de atkı örüyorum,geçen senelerde yilbasinda şapka örmüştüm, onla bir ornek.
bir de Noel analı gecelik aldım
Hala aklımda hediye fikirleri dolanıyor.
Siz de adam ne severse söyleyin,ona uygun bir seyler bulmaya çalışalım
Bilemiyorum, ben parfüm, kıyafet, teknolojik alet falan, kendi alacagim şeylerin hediye diye bana gelmesini hiç sevmiyorum. Neyse ki sevgilim de aynı kafadan ya çizer, ya besteler çalar vs.Güzel bir gecelik aslında bende düşünüyorum mantıklıPlaystation seviyor ama onu kendisi aldı oyunda aldı hatta giyim kuşam ona önem verir ama öyle basit şeyler de almak istemiyorum parfümü bitti belki o olabilir ki o da sıradan. Şapka bende ördüm bu arada onu vereceğim kesin ama bir şeyler de almak istiyorum burası hepimize fikir olur belki
İnsanin omrune +30 yil ekleyecek bir hanimefendisiniz yengenc haanimBen şunlardan aldım. Beraber kendi resminizi boyuyorsunuz. Çok kalın, kaliteli tuval kağıdıyla geldi. Tam fiyat/performans ürünü. Hem beraber zaman geçirme aktivitesi
Eki Görüntüle 3349009 bir de atkı örüyorum,geçen senelerde yilbasinda şapka örmüştüm, onla bir ornek.
bir de Noel analı gecelik aldım
Hala aklımda hediye fikirleri dolanıyor.
Siz de adam ne severse söyleyin,ona uygun bir seyler bulmaya çalışalım
2-3 bine kadar çıkabilirim sanırımuzaktan kumandalı arabaya da robot vs. şaka gibi gelebilir ama 30 yaşındaki sevgilime hediye aldım uzaktan kumandalı araba bayıla bayıla kullandı. bütçeniz ne kadar bine kadar çıkabilirim sanırım
ucuz ama kaliteli bir parfüm önereyim mad narcotic çok güzel bir erkek parfümü aslında unisex ama erkeklere çok yakışıyor marka takıntısı yoksa dene bir2-3 bine kadar çıkabilirim sanırım
sen bensin yemin ederimBunun 14 şubatı var , yılbaşı hediyesi küçük birsey olabilir büyük biseye gerek yok bence