Sevgiliye mektup

kafanereyebizoraya

T.C. silinemez !
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
3.298
40
158
32
Balıkesir
Merhaba Sevgilim.

Bu gün nasılsın , iyi misin. Bu sözü duymayalı uzun zaman oldu .
Bende iyiyim görünürde.. Bu gün aklımdan hiç çıkmadın .
Rüyamda seni gördüm, eski seni, eski bizi..
Sabah kalktığımda ağlamış gibiydim. Gözümden yaşlar akıyordu.Rüyamdadamı üzdün beni.
Kaltığımda kendimi zor toparladım.Sonra dışarı çıktım. Bi parkta arkadaşlarla oturduk.
Bizim şarkımız vardı ya onu açtım elimde sigara ve teneke parçası eşlik etti bana.
Yolda yürürken herkes sana benziyodu sanki. Her yerde sen vardın ama hiç biri benim değildi. Korktum bi an. İçim ürperdi.
Yürüyemedim daha fazla.. Oturdum bi bankta, karşımda iki sevgili vardı.Birbirlerini seviyorlardı.
Fotoğrafımız geldi aklıma. Hani okulda çekinmiştik. Sadece ikimiz.. Bizdik o zamanlar iki yabancı değildik.
O gün Cennet'in kapısından içeri bakıyordum sanki. Güldüğünde fark ettim bunu.
Çocuk gibiydim o gün sana deli aşıktım. Halada öyle.. Etraftakiler bize imrenerek bakıyordu.Mutluluğumuzu kıskanıyorlardı sanki.
Bir gün mutlu olmam için müsade ettiler bana. Bir gün mutlu oldum senle.Sen'liydi o gün. Korkusuzdu.
Kimse ama hiç kimse umrumda değildi. Senin yanında nefes alıyordum çünkü. Hayatımın dönüm noktasıdı adeta.
Aynı o sevgililer gibiydik. Ama daha mutluu.. Gözlerine bakıyordum , kutsaldı. Harikaydı.
Eşi bulunmaz bi gülüşünle , sözlerin ve gözlerin vardı. Evet bunlar bi gün içinde olmuştu sevgilim.
Çok dertliyim şu aralar.
Ağladım ve içtim.
Sarhoş oldum.
Kimseye zarar vermedim.
Ölmek istedim..
Gülüşün geldi aklıma öldüremedim kendimi çok denedim ama olmadı işte.
Sensiz ölmek istemedim.
Söz vermiştik birbirimize beraber ölücektik o geldi aklıma
ölemedim işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…