bunun er geç olacağını biliyorum. Ne kadar iyi olursa olsun. Ayrılmalı mıyımGünü gelmemiş demek ki,
Gelince öyle güzel yüzüne vuruluyor ki...
(Şahsi fikrim)
Bunun için ayrılma kararı alınmaz ama hatalı davranmışsınız.
En ufak bir ima yeter bitirmek için.
İlla bir karar verecekseniz kendiniz vermelisiniz.bunun er geç olacağını biliyorum. Ne kadar iyi olursa olsun. Ayrılmalı mıyım
inanın bende böyle düşünerek anlattım ona. Çok seviyor beni bir yıl oldu bir kez kötü söz söylemedi bi kez kırmadı kalbimi. Anlattıklarımı ima dahi etmedi. Ama annem hep ne yaşarsan yaşa kimseye derdini anlatma, anlatınca geçmiyor der. İçime dert oldu.Ne kadar tuhaf dertlerimizi en yakinlarimiza sevgilimize bile anlatamıyoruz. İnsanlar içinde güven sıfıra düşmüş. Oysa onunla bir şeyler paylaşmak , yaşadığımız kötü güzel anılarımızı anlatmaya korkar oluyoruz.
Bence dert gelmeden dertlenmeyin. Eğer olur da bir gün yüzünüze vurursa onun da yaşadığı anlar var. Yüzüne vurun demiyorum. Ama ortak bir şeyler anlatmışsınız. Yüzünüze vuracagini sanmıyorum
Ne kadardır berabersiniz? Canım keske iliskiniz ciddilesince anlatsaydın, ayrılsak bile bu sana kucuk bir ders olsun hic bisey tam olarak yerine oturmadan anlatma
Babamla annemin evliliğinde hiçbir sorun yok çok şükür. Yaşandı atlatıldı. Bundan 7 8 yıl önce. Ama ben 5 6 ay önce çenemi tutamayıp ona babamla annem arasındaki olayı anlattım. O da annesinin telefonda bi adamla konuşmasını yakalamış. Annesinin olayı hiç aklıma gelmez benim. Ama benim ona ailemde olmuş bitmiş bi şey anlatmam canımı sıkıyo. Ama bana hrp ailemi çok sevdiğini babama saygı duyduğunu söyler ve bunu hissettirir. Benim korkum ilerde bunu bana karşı kullanır mı ya da aileme karşı. Kendide annesini anlattı ona bakarsak. Bilmiyorum. Bu bi ders olsunda bida ha anlatmayayım mı. Kafam çok karışık. Sağlıklı düşünemiyorumTam olarak hangi konuyu bilmesi hosuna gitmedi de ayriliga gidecek kadar dertlendin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?