Sevgiliye hediye

portakalcicegi41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
226
244
103
Arkadaşlar selamlar hepinize. Büyük bir dert değil hatta tam dert bile sayılmaz ama fikir verenler olursa sevinirim.
Erkek arkadaşımın çarşamba günü doğum günü. Ben de hediye olarak akıllı bilekliklerden aldım böyle şeyleri sevdiğinden ve işine de yarayacağını düşündüğümden. Bu arada 10 aydır birlikteyiz ilk doğum gününü kutlayışım olacak. Şimdi sıkıntım şurda galiba ailesinden biri de bu bilekliklerin bir üst modeli sayabileceğimiz akıllı saatlerden alıcak herhalde. E öyle olunca da benimkinin bir anlamı da kalmayacak.
Ne yapayım ? Hediyemi vereyim değiştirsin mi başka bir şey mi alayım sizce ne yapmalıyım ? Ya da başka önerisi olan var mı teşekkürler...

Açıkçası erkeğe hediye almak da gerçekten zor. bunu da birkaç zaman öncesinden düşünmüştüm. Değiştirsem de ne alabilirim sıradan inanın aklıma da gelmiyor. Tam olarak emin değilim de laf arasında ben öyle anladım gibi.

Açıkçası erkeğe hediye almak da gerçekten zor. bunu da birkaç zaman öncesinden düşünmüştüm. Değiştirsem de ne alabilirim sıradan inanın aklıma da gelmiyor. Tam olarak emin değilim de laf arasında ben öyle anladım gibi.

Akılsız saat alın yani normal analog saat bence güzel bı hediye

Siz almışsınız zaten kim almak istiyorsa kibarca söyleseydiniz keşke akıllı saat aldığınızı. Siz neden kendinizi zora sokuyorsunuz ki

Merhaba canim benimde dun esimin dogum gunuydu...
ben senin yerinde olsam degistirirdim giyim tarzini biliyorsan guzel bir kombin yapabilirsin bir pantolon ustunede tarzi olan birseyler giydikcede seni hatirlar tabi hatri sayilir guzel bir yerden alirsan oda ayri bir arti olur...
Biraz klasik tir ama mantiklidir da ben de pantolon aldim bebegi dayisina biraktigim icin ust bakamadan ciktim pasta aldim beraber cekildigimiz resimlerle masa susledim guzel notlar yazdim cok sevindi mutlu oldu hemen sarildi :KK60:

Siz başka bir şey alın o zaman. Neye ihtiyacı var ne hoşuna gidebilir öğrenmeye çalışın. Eğer başka bir şey bulamıyorsanız değişim kartı ile birlikte hediye edin, o isterse kullanır isterse değiştirir ihtiyacı olan başka bir şey alır kendine.

Back
X