Merhabalar bir çok konuyu okudum artık bende beni sıkan beni rahatsız eden konuyu anlatmak istiyorum 19 yaşında 2 yıllık sevgilim vardı üniversite başlamıştım oda farklı sehirdeydi ben yanına gittim ve birlikte kaldık sadece yüzeysel birşeyler yaşandı aslında hiç istemiyordum nasıl oldu bilmiyorum aynı evin içinde olacağını bile bile gitmek benim büyük hatam ama erkekler yalanı çok iyi yaptığı için zaten evleneceğiz yok şöyle böyle diye .aradan zaman geçti beni aldatiyormus benle konuşuyor işte artık ailene soule evlenelim ablana söyle sen söyleyemez sen ben söylerim diye baskı yaparken hemde başka birine istemeye gitmisler hem benle konuşuyor durumu anlamiyim diye hemde böyle durumun içindeymis Allah büyük ya gormucemi sandı onun korkusu kıza yazarım durumu bozarım diye evlendi bir de çocuğu var aradan 5 yil geçti 25 yaşındayım ve durum bana travma olarak kaldı kendimi affedemedim nasıl yaptım diye nasıl inandım diye 5 yıl kimseyle sevgili olamadım şuan arkadaşlarım vesilesiyle biriyle tanıştım 6 ay oldu konusali geçmişten ben konuşmak isyemedim sadece kaç sevgilim olduğunu ne kadar süre sevgili olduğumu söyledim oda kendisinin anlatti ben anlatmasını istemediğim halde işte sevgilimle şunu yaptım bunu yaptım demedi eskiden içki içermis işte bir kere gazino gitmiş onu söyledi arada konuşmamızda bilmem gereken bişey varsa söyle ilerde başkasından duymuyum biliyorum deyip gecistirebileyim dedi .ben anlatmak istemiyorum bu durumu çünkü kendim bile kabullenemiyorum nasıl anlatırım anlatılması mi gerek onuda bilmiyorum çokça tövbe ettim bu benim travmam unutmuş gibi olmuştum ama biri hayatıma girdi ve ciddi düşünüyor ben bu olaydan dolayı ona odaklanamiyorum vicdan yapıyorum yalan söylemişim gibi hissediyorum bide ortaya çıkar diye korkum da var oule durum olmasa belki bu kadar düşünmem eski sevgilim tam takıntılı birisiydi kimle konuşsam gider bulur hakkimda birşey söylerdi beni sürekli tehdit ederdi yaşım küçük ve ailelerimiz birbirini tanıdığı için babani ararım babanın dükkanına giderim bunlarla bastırılmıştım sorum şu sizce şuan ki ciddi konuştum kişiye bahsetsemmi bahsetsem nasıl bahsedilir bu durum tesettürlüyum ve kendim bile bunu kabul edemezken birine nasıl açıklanır durum Nişan durumu olursa eski sevgilim ailesine davetiye verilecek ordan görüp hırs yapıp şuan ki konuştuğum kişiye durumu anlatırsa korkum. bu zamana kadar da hiç ulasmadi bana ama öncede böyleydi ulasmazdi ne zaman biri hayatımda olduğunu duysa ortaya çıkardı.suanki konuştuğum da beni çekingen tesettürlü olarak görüyor bu benim düşüncelerim çünkü çok şey gördüğünü sen istediğim kişisin eminim diyor ilk 2 ayda hemen ailesiyle tanıştırmak istedi evlenmek istediğini söyledi seviyorum dedi bunlar bana başta çok abartı geldi bunu onada söyledim ama sanki kendisi herşeyi görmüş geçirmiş beni de kafasında öyle bir yere koymuş ki kaçırmak istemiyor gibi uzak mesafe bide 6 ayda 5 kere görüştük ve 3 saat geçirebiliyoruz ben tabiki emin değilim evlenmek istediğimden dha zamani olduğunu düşünüyorum oysaki kendisi ısrar ediyor bende düşüncem bunları öğrense hala beni isteyecek mi gerçekten seven insansa sorun yapmaz yapsada kabul etmek ister ilerde evlenince duyarsa daha kötü olur kendi sınırları var ve çok keskin ve çok insan tanımış ve tahammülü kalmamış ben ne yapmalıyım çok bunaldım gerçekten yorumlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum