canım biz bi kaç arkadaşla baya orjinal bişiler çıkardık.kkda arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım topiğinde.ben el yapımı bişeyler hazırlamıştım değişik fikirlerde oluştu kızlarda istersen bi incele
canım biz bi kaç arkadaşla baya orjinal bişiler çıkardık.kkda arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım topiğinde.ben el yapımı bişeyler hazırlamıştım değişik fikirlerde oluştu kızlarda istersen bi incele
Hem mideye hem kalbe gidern yolda en büyük hediyedir...Hem yapımı kolay değildir bunu tüm erkekler bilir..Günümüzde yumurta pişiremeyen kızlar varken ıslak kek yapan bir kız Kaçırma hemen evlen
ben eşime yelek ördüm nostalji olsun diyehani geçmiş te mutlaka annelerimiz,teyzelerimiz filan eşlerine örmüştür.eşim çok beğendi.dışarıda giymedi ama evde üstünden çıkarmaz.tavsiye ederim.çok mutlu olmuştu.
basit bi kavanoza jelibon doldurun kurdele ile falan süsleyin... tül de olabilir ben eşimle sevgililyken hep yapardım..
bide bi gün kare plastik şeffaf bi kutuya bir sürü sakız doldurdum renkli renki içine de notlar yazdım hoşuna gittiydi eşşeğin..