- 24 Nisan 2024
- 52
- 19
- 20
-
- Konu Sahibi hasrett100
Peki ne gibi bişey olabilir fikir verebilir misinÜzgünüm ancak gül dökmeli doğum günü kutlamalarını erkekler sevmez kadına özgü bir olay o. Konsept değiştirin.
Uzak bile olsa götürebileceğin güzel manzaralı sakin bir koy. İki sandalye bir masa güzel bir sofra iki kadeh bir şarap vs vs. Güzel bir meyve tabağı ve peynir tabağı. İlla istiyorsan küçücük bir pasta ancak öyle balonmuş süsmüş yapma liseliler gibi.Peki ne gibi bişey olabilir fikir verebilir misin
Alkol kullanmıyorumUzak bile olsa götürebileceğin güzel manzaralı sakin bir koy. İki sandalye bir masa güzel bir sofra iki kadeh bir şarap vs vs. Güzel bir meyve tabağı ve peynir tabağı. İlla istiyorsan küçücük bir pasta ancak öyle balonmuş süsmüş yapma liseliler gibi.
O zaman kendi aklınla bir şeyler bulabilirsinAlkol kullanmıyorum
VeAlkol kullanmıyorum
benden bir arkadaşım gelecek onun da bir arkadaşını çağırmayı düşünüyorumBaşkalarını çağıracak misin
Doğuda yaşıyorumBir sahilde iki kişilik pasta yeter romantikte olur erkek olana fazla bile
Onun arkadasi gelmeyecekse seninki de gelmesin bence. Arkadaslarin dedigi gibi süs pus gül yapragi bunlar erkeklerin umrunda olmaz pek hic ugrasma. alkol alsan sarap derdim ben de ama kullanmiyorsaniz guzel yemek pasta hediye tamamdirVe
benden bir arkadaşım gelecek onun da bir arkadaşını çağırmayı düşünüyorum
Şehir manzarası görebileceğiniz seyirlik teraslar oluyor o zaman öyle bir yere götürebilirsin. Deniz olmayınca insan nereye götüreceğini de şaşırıyor.Doğuda yaşıyorum
Sevgiliye dogum gunu hediyesi mı alınır ya.Merhaba arkadaşlar açık alanda kutlama yapmak istiyorum yazılı pasta içecek ve masa üzerine güller dökmeyi düşünüyorum ayrıyeten yiyecek başka bişey yapmalı mıyım veya balon vb şeyler de almalı mıyım süslemek için yardımcı olur musunuz ?