• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye doğum günü hediyesi..

ciimciime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
208
5
48
Almanya
Günaydın kızlar. :) gelecek ay sevgilimin doğum günü var ve ben hediye olarak ne alacağımı bilmiyorum. erkekler için hediye seçmek daha zor sanki :( yardımcı olursanız sevinirim... :-) saat vs. düşünüyorum ama sadece saat de olsun istemiyorum.. Çok özel birşey olmasını istiyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var.. :-)

Bir deste iskambil kağıdı alın. 52 tanesini beyaz bir kağıtla kaplayın ama sadece resimli olan kısmını. A4 kağıdını kart boyutunda kesip pritle kağıdı resimli tarafa yapıştırarak kapatabilirsiniz. Kapattığınız kağıtlı taraflara her bir karta onu sevdiğinizi belirten 52 neden yazın kısa kısa. İlk karta seni sevmemin 52 nedeni yazın, daha sonra gelen kartlara örneğin seni seviyorum çünkü benim gücümsün vs tarzı şeyler yazabilirsin. Aldığın hediyenin yanına hem ona olan aşkını anlatan hem de el emeği bir hediye daha :)

Saat alicaksan eger, ic kismina yazi yazdir mutlaka
Bende sevgilime saat alicam ve ic kisminada "her saatimi,her dakikami seninle bir omur gecirmek istiyorum" yazdiricam.
Hem komik hemde guzel bir jest olur :D

ilk senemizde spor yapıyor diye elleri hep nasır oluyo diye spor eldiveni almıştım bu sene gömlek alcam ama yılbaşında falan şarap şişesinin içine ufak notlar yazıp rulo yapıp atmıştm çok hoştu

Back