• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye 35 Bin lira kredi çekmek?

Yavrum ac gözünü bu dünya safların dünyası degil dicem de küsmüş bile. Bir sene sonra buraya arkadasin kendisi konu acar zaten.

Arkadaşlar dünden beri yazdıklarınızı beraber okuduk. Şu an o evinde bana uzun wp mesajları atmış.
-X i seviyormuş.Onun için her şeye katlanmaya razıymış
-Krediyi çekecekmiş.
-Ben buraya bu konuyu sırf onun yüzüne diyemediklerimi dedirtmek için açmışım(ki kendisi istemişti yorum alalım diye)
-Onun ilişkisini yıpratmaya çalışmışım.Hatta benim herhangi bir ilişkim olmadığı için onu kıskandığımı ima eden saçma sapan mesajlarına maruz kaldım.
-Kadın hissedermiş sevildiğini ben bu duyguyu yaşamamışım o yüzden onu anlayamamam normalmiş
-Yardımıma ihtiyacı yokmuş.
Bir de bir gün gerçekten beni seven birisi olursa ancak o zaman ona hak verirmişim.
Durduk yere kıskanç ara bozmaya çalışan biri konumuna düştüm.
Yazıklar olsun.Kaç yıldır arkadaşlığımızı bu şekilde bozmuş olduk.
Bilseydim ne konu açardım ne de karışırdım.
Hepiniz haklısınız böyle bir arkadaşlık sadece bana zarar veriyor.
Son ricası var benden davetiyesini seneye buradan paylaşacakmışım.
Hepimiz görecekmişiz.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

😂Arkadaşınız bir ton borçla dımdızlak ortada kaldığında lütfen konuyu güncellemeyi unutmayın. Adam paracıkları kimlerle yiyormuş merak ettim. 💵

35 bin az yaw. Çekmişken 135 bin çek gülüm. Adama lazım olur gerçekten sevdiği bir başka kadına pırlanta falan

bugunde bırılerı adına utandık bırılerı adına uzulduk bırılerı adına bız endıselendık

sahsen konu sahıbı anlasıldıgı uzere mantıklı bırısınız sız ,ben sızın yerınızde olsam bu kızla arkadaslıgıma da devam etmezdım... yasadıgım kadarıyla su hayatda bırseyler ogrendıysem onlardan bırı de budur...

boyle ınsanlar yanı kendıne bıle zararı olan ınsanlar, cevresıne de zamanla zarar vermeye baslıyor cunku...
ben akıllı mantıklı zekı nerde nasıl davranmasını bılen yasamasını bılen ınsanlarla arkadaslık kuruyorum

eskıden bu tıp kısıler vardı etrafımda resmen sıkıntı... bıraz sorumluluk duygusu, azcık vıcdan sahıbı olan herkes bu tarz ınsanların derdını dert yapar, cozum arar ,uykularını kacırır, bu saatde konu actırır ama o arkadas horul horul uyur ,fosur fosur yatar bırsey olmamıs gıbı yasar ...onların derdıne bız dertlenırız onlar hayatını yasar

bu tıp kısıler yanı kendı kanını emdıren kısıler bu sekılde baskalarınında hayat enerjısını yer
kendı gıtsın ne yaparsa yapsın belkı aklı basına gelır ama sızın kendınıze yapacagınız en buyuk ıyılık etrafınıza mutlu ınsanları akıllı ınsanları toplamanızdır gelecege mutluluga huzura yatırımdır dogru arkadaslık
Arkadaşlar dünden beri yazdıklarınızı beraber okuduk. Şu an o evinde bana uzun wp mesajları atmış.
-Krediyi çekecekmiş.
-Ben buraya bu konuyu sırf onun yüzüne diyemediklerimi dedirtmek için açmışım(ki kendisi istemişti yorum alalım diye)
-Onun ilişkisini yıpratmaya çalışmışım.Hatta benim herhangi bir ilişkim olmadığı için onu kıskandığımı ima eden saçma sapan mesajlarına maruz kaldım.
-Kadın hissedermiş sevildiğini ben bu duyguyu yaşamamışım o yüzden onu anlayamamam normalmiş
Bir de bir gün gerçekten beni seven birisi olursa ancak o zaman ona hak verirmişim.
Hepimiz görecekmişiz.
bakın ne demısım
hıc sasırmadım

😂Arkadaşınız bir ton borçla dımdızlak ortada kaldığında lütfen konuyu güncellemeyi unutmayın. Adam paracıkları kimlerle yiyormuş merak ettim. 💵
o arkadasının burda konusu vardı sahıs bellı
1 aya kalmaz acacagı konuda sımdıden bellı

Dr. Levent de doktordu ama kızı düğün günü terk etti. Çocukluk travmamdır resmen. Bu erkeklere güven olur mu ya:KK70:
ya varya :D 1 bucuk gundur hıc uyumadıgımdan sanırım algım kapalı olay neymıs dıye doktorun ısmını googledan arattım :D meger dizi karakterıymıs daha dıyorum adamın yuzu tanıdık gelıyor

Çek kız , 35 yetmez 45 çek, kıskançlıktan yapma etme diyenlere de bakma, belli ki sen çektikçe daha çok sevecek bu avukat seni ama çekecek bişey kalmadığında gelip burda ağlama çekti gitti diye

Konu sahibinin arkadaşı da mı üyeymiş buraya? Yani dolandırılan kişi?
tabı hatta konu acmıstı bırturlu olamayan nişan diye
ben en ıyısı gıdıp uyuyayım :D
konuları karıstırmısım
çat çat dıye yuze yuze vurdugum yorumu ararken o konunun bu konuyla alakası olmadıgını karıstırdıgımı farkettım

bır turlu olamayan nısanla - kız ıstemede olay cıktı konusunu ve bu konuyu arap sacı yaptıktan sonra bunu yazarken aslında cok bırbırıne benzedıgını al bırını vur otekıne oldugunu farkettım karıstırmamın sebebı konudakı tum konu sahıplerının tuhaf olusu sanırım

ben en ıyısı gıdıp uyuyayım :KK70:
konuları karıstırmısım
çat çat dıye yuze yuze vurdugum yorumu ararken o konunun bu konuyla alakası olmadıgını karıstırdıgımı farkettım

bır turlu olamayan nısanla - kız ıstemede olay cıktı konusunu ve bu konuyu arap sacı yaptıktan sonra bunu yazarken aslında cok bırbırıne benzedıgını al bırını vur otekıne oldugunu farkettım karıstırmamın sebebı konudakı tum konu sahıplerının tuhaf olusu sanırım

asdfghj ben de tam şok oluyordum ki orada aile tanışması olduğunu hatırladım. Bu konuda ailelerin haberi yok henüz.
Herkes arkadaşına konu açıp durduğu için karıştırmanız çok normal bence. Üyelik parayla sanki :KK51:

-Krediyi çekecekmiş.
Hepimiz görecekmişiz.
Rabbim akıl fikir versin..

Adam babasından harçlık istemeye utanıyo ama 4aylık sevgilisindrn isterken utanmıyor. Haksızlık etmeyin adama ya çok onurlu adammış.. Tövbe ya Rabbim

sakın beş kuruş daha vermesin. bir an önce ayrılsın. bildiğiniz dolandırıcı. :olamaz:

bence iyi olmuş böyle tiplerin de kandırılmaya ihtiyacı var. evliliği başarısı olarak görecek bir beyin.. sömürülmeye mahkumdur :d
Ben kandırıldıklarını düşünmüyorum. Bile bile lades diyorlar. Evlenmezse ölecek hastalığına yakalanmış herkeste var bu. Dediğin gibi evlilik onlar için başarı. Dolayısıyla evliliğe giden her yolda mübah.

Bir hesaplama yaptım şimdi. Önceden 10,000 TL verildi, dışarıdaki masraflar kadın tarafından ödendi 3,000 diyelim + 35,000, nişan +10,000, düğün/ mobilya + 30,000 (en az) = 88,000 TL. Evlenene kadar en az 100,000 TL cebinden çıkar. Neyse kadın bu durumdan memnun, harcamaya devam o zaman.

İşsiz avukat olmaz arkadaşım, bir avukat olarak söylüyorum bunu. Dosya sayısı azdır, kendini zor döndürüyordur anlayabilirim belki ama işsiz kaldım bana para ver denmesini anlayamam. Bu adam ya tembel ya yalancı. Her türlü kullanır seni. Uzak dur.

Back