• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye 35 Bin lira kredi çekmek?

Ay bu ne be sizin arkadaşınız koca diye kafayı yemiş bence etrafımda bi bu var napalim koca olsun çamurdan olsun diyo resmen. Kadın hissedermis falan arabesk arabesk tavırlar, hic sevmiyorum boyle insanları sanki evlendiği zaman otomatikman bi statü kazanicak. Bikac sene sonra da görürüz "sevgilim dünyaları verdim beni ortada bıraktı" falan diye yazar bi de bizden teselli bekler. Kesinlikle uzak durun size yaptığı terbiyesislik de belli zaten. Bu arada davetiyesini buradan paylasıcakmisiniz ya bence şart koşun, davetiyeni paylasirim ama ilerde boşanma kâğıtlarini da "ben demiştim" diye paylaşmamak izin verirsen diye.

Sevildiğini hissediyormuş😄 Bana da havadan 45.000 veren olsa bende severim ay canım ne saf şey bu diyerekten. Ama para bir insana aşık olmak, onu çekici bulmak için yetmez. Aksine evlenmek ya da sevilmek için sürekli karşılıksız iyilikler yapmak, para vermek karşı tarafı aşık olacağı varsa da aşktan soğutur. Çünkü evlenmek, seninle sevgili kalmak karşı taraf için bir ödül olmaktan, ona kendini şanslı hissettirmekten çıkar, karşılığında kazanç sağladığı bir görev haline gelir. İnsan emek harcamadığı şeylere kıymet vermez. 45.000lik rüşvet karşılığı hayatına girebilen bir sevgiliye ise hiç vermez.

Merhaba Hanımlar
Arkadaşımın yaşadıklarını anlatıyorum.
Yazdıklarınız bizim için çok önemli
Arkadaşım küçük bir ilçede öğretmen ve ailesiyle yaşıyor.
Sessiz sakin kendi halinde bir kız.
4 aydır görüştüğü biri var. Çocuk okulunu uzatmış stajyer avukatlığını bu yıl bitirdi ancak şu an işsiz 30 yaşında.Adı x olsun
Arkadaşımdan daha önce 10.000 ₺ para almış.Durumum çok sıkışık babamdan harçlık istememiyorum diyerek. Bugune kadar gittikleri her mekanda arkadaşım Ödemiş hep hesapları.
Hep arkadaşım almış hediye vs.
Hatta x in bir arkadaşının düğününe giderken arkadaşıma çeyrek altın aldırmış.
Kızı da götürmemiş düğüne.Erkekler var vs diyerek susturmuş. Zaten tuhaf biri bana göre.Arkadaşımın instagram hesabında takip ettiklerinden tutunda giyimine gülüşüne makyajına yasaklar koymuş birisi.
Yaşanılan yer küçük olduğu için arkadaşım yeni insanlarla tanışamayacağını düşünüyor vazgeçemiyor x ten.
Yıllardır kendi kriterlerine uygun birisi çıkmadı karşısına evlenmeyi çok istediği için x in yanlışlarına sesini çıkarmıyor.
Şimdi soru şu arkadaşım x e ben artık evlenmek istiyorum demiş. X te askerliğim var evlenemem ama bedelli için kredi çekersen askerlikten sonra nişanlanırız demiş.
Bence x arkadaşımı kullanıyor.
Ancak arkadaşım o kadar para verdim. Başka kimseyle mesajlaşmıyorum.Doğru düzgün de birisi yok.Döndüğünde evlenir benimle nasıl olsa avukat bir şekilde çalışır evimizi kurarız diye düşünüyor.
Ailesiyle ya da çevresiyle tanıştırma vs de yok.
Biz de size soruyoruz ve cevapları beraber okuyacağız.
Krediyi çeksin mi?
Edit:
Arkadaşlar dünden beri yazdıklarınızı beraber okuduk. Şu an o evinde bana uzun wp mesajları atmış.
-X i seviyormuş.Onun için her şeye katlanmaya razıymış
-Krediyi çekecekmiş.
-Ben buraya bu konuyu sırf onun yüzüne diyemediklerimi dedirtmek için açmışım(ki kendisi istemişti yorum alalım diye)
-Onun ilişkisini yıpratmaya çalışmışım.Hatta benim herhangi bir ilişkim olmadığı için onu kıskandığımı ima eden saçma sapan mesajlarına maruz kaldım.
-Kadın hissedermiş sevildiğini ben bu duyguyu yaşamamışım o yüzden onu anlayamamam normalmiş
-Yardımıma ihtiyacı yokmuş.
Bir de bir gün gerçekten beni seven birisi olursa ancak o zaman ona hak verirmişim.
Durduk yere kıskanç ara bozmaya çalışan biri konumuna düştüm.
Yazıklar olsun.Kaç yıldır arkadaşlığımızı bu şekilde bozmuş olduk.
Bilseydim ne konu açardım ne de karışırdım.
Hepiniz haklısınız böyle bir arkadaşlık sadece bana zarar veriyor.
Son ricası var benden davetiyesini seneye buradan paylaşacakmışım.
Hepimiz görecekmişiz.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Adam iyi yere dükkan açmış. Ayda 11bin küsur maaş almış resmen arkadaşından.

Merhaba Hanımlar
Arkadaşımın yaşadıklarını anlatıyorum.
Yazdıklarınız bizim için çok önemli
Arkadaşım küçük bir ilçede öğretmen ve ailesiyle yaşıyor.
Sessiz sakin kendi halinde bir kız.
4 aydır görüştüğü biri var. Çocuk okulunu uzatmış stajyer avukatlığını bu yıl bitirdi ancak şu an işsiz 30 yaşında.Adı x olsun
Arkadaşımdan daha önce 10.000 ₺ para almış.Durumum çok sıkışık babamdan harçlık istememiyorum diyerek. Bugune kadar gittikleri her mekanda arkadaşım Ödemiş hep hesapları.
Hep arkadaşım almış hediye vs.
Hatta x in bir arkadaşının düğününe giderken arkadaşıma çeyrek altın aldırmış.
Kızı da götürmemiş düğüne.Erkekler var vs diyerek susturmuş. Zaten tuhaf biri bana göre.Arkadaşımın instagram hesabında takip ettiklerinden tutunda giyimine gülüşüne makyajına yasaklar koymuş birisi.
Yaşanılan yer küçük olduğu için arkadaşım yeni insanlarla tanışamayacağını düşünüyor vazgeçemiyor x ten.
Yıllardır kendi kriterlerine uygun birisi çıkmadı karşısına evlenmeyi çok istediği için x in yanlışlarına sesini çıkarmıyor.
Şimdi soru şu arkadaşım x e ben artık evlenmek istiyorum demiş. X te askerliğim var evlenemem ama bedelli için kredi çekersen askerlikten sonra nişanlanırız demiş.
Bence x arkadaşımı kullanıyor.
Ancak arkadaşım o kadar para verdim. Başka kimseyle mesajlaşmıyorum.Doğru düzgün de birisi yok.Döndüğünde evlenir benimle nasıl olsa avukat bir şekilde çalışır evimizi kurarız diye düşünüyor.
Ailesiyle ya da çevresiyle tanıştırma vs de yok.
Biz de size soruyoruz ve cevapları beraber okuyacağız.
Krediyi çeksin mi?
Edit:
Arkadaşlar dünden beri yazdıklarınızı beraber okuduk. Şu an o evinde bana uzun wp mesajları atmış.
-X i seviyormuş.Onun için her şeye katlanmaya razıymış
-Krediyi çekecekmiş.
-Ben buraya bu konuyu sırf onun yüzüne diyemediklerimi dedirtmek için açmışım(ki kendisi istemişti yorum alalım diye)
-Onun ilişkisini yıpratmaya çalışmışım.Hatta benim herhangi bir ilişkim olmadığı için onu kıskandığımı ima eden saçma sapan mesajlarına maruz kaldım.
-Kadın hissedermiş sevildiğini ben bu duyguyu yaşamamışım o yüzden onu anlayamamam normalmiş
-Yardımıma ihtiyacı yokmuş.
Bir de bir gün gerçekten beni seven birisi olursa ancak o zaman ona hak verirmişim.
Durduk yere kıskanç ara bozmaya çalışan biri konumuna düştüm.
Yazıklar olsun.Kaç yıldır arkadaşlığımızı bu şekilde bozmuş olduk.
Bilseydim ne konu açardım ne de karışırdım.
Hepiniz haklısınız böyle bir arkadaşlık sadece bana zarar veriyor.
Son ricası var benden davetiyesini seneye buradan paylaşacakmışım.
Hepimiz görecekmişiz.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Hahhahahahhahhahhahah
Hiç güleceğim yoktu ya senide allah kurtarmış kız:KK70:

Arkadaşınız hakkediyor bence keşke hiç karışmasaydınız kötü olmuşsunuz. Bırakın ne hali varsa görsün. Bu kadar kör olunmaz..

hekes hakettiğini yaşar neticede..
hayal aleminde yaşamaya devam etsin madem.
paylaşabileceğin tek düğün davetiyesi çocuğun başkasıyla evlendiği davetiye olur.
inşallah bunu da okur.
Yaşasın görsün herkes haklısınız.
Ben sadece kendime kızdım neden dert edindiysem.Bana ne ister evlensin ister icralık olsun.

😂Arkadaşınız bir ton borçla dımdızlak ortada kaldığında lütfen konuyu güncellemeyi unutmayın. Adam paracıkları kimlerle yiyormuş merak ettim. 💵
Editlerim gelişmeleri ben de merak ediyorum.
Hiç kimse de olur bu ilişki demedi.
Hadi diyelim ki ben kıskancım buradaki herkes mi kıskandı sizin büyük aşkınızı🙈

Erkekler arasında var mıdır bilmiyorum ama buradan okuduğum birkaç konu ve 2gün önce yaşadığım olaylar sonucu çıkarttığım sonuç bazı kadınların ciddi problemleri var herkesin kendisini kıskandığını düşünme hastalığı.

Back