Sevgiliye 35 Bin lira kredi çekmek?

aradaki mesajları okumadım ancak sanırım bekaretini verdiği için bu durumda. sevdiğinden değil. küçük bir yerde ve bakire değilim korkusu var. bekaretine biçtiği değer de 35 bin tl.

bunun için değil de gerçekten aşık olduğu için göze alsaydı borcu desteklerdim bile.

Arkadasınız böyle hadi evlenelim modunda yaklaşırsa karsı tarafta anasının gözuyse olacağı bu.Bildigin sömürü bu.Kocaman adam hukuk okumuş eyvallah da sonucta okul uzatmalar ,4 ay önce tanıştığı kadından para tırtıklamalar vs hic mi burdan bakmıyorsunuz olaya hukuk okudu diye allahın dangalagını bu kadar önemsemek bana cok sacma geldi.Arkadasiniz hem bundan kurtulsun hem de bundan sonra ki hayatinda dikkatli olsun bu kafa yapisiyla daha cok para kaptirir ben söyleyim

özel seyler yasadı dıye bunları yapmak mecburıyetınde degıl kı.

gözünü bir an önce acın lütfen ..bu tum yazılanları okutun.

Gerçekten bu kadar akılsız insanlar varmi diye okuyunca bazen hayret ediyorum.. bunun hayat tecrübesiyle de alakası yok yahu hiç tv bile mi izlemiyor arkadaşın ? Idrak edememiş mi kullanıldığını? Adamın o yasakları koymasının nedeni de kızın gözünün açılmaması... valla ne avukatlar gordum 3 lira çay parası vermeyen bir kuruşunu yedirmeyen.. adamın avukat oluşuna hiç güvenmesin yani

Eş/sevgili fark etmeksizin bir kadından para isteyebilecek yüzsüzlüğünde bir erkek bana göre her türlü yiyicidir ve karşısındakini kullanır net..

10 bin mi vermiş

Şaka mı bu

Ne yapmış Adam o parayı

Babasından harçlık isteyemeyen sevgiliden hiç isteyemez gider çalışır

İlerde de para kazanır diye güvenmesin avukatlıkta artık para mara yok o öğretmen diye kızın parasına güvenecek

O adamcik her turlu arkadasinizi kullanmis. Once bunda hemfikir olalim. Kucuk bir yerde yasiyor ve calisiyorsa yapacagi sey tebdili mekan. Buyuk bir yere gidecek. Bu sorununu cozer. Gidemeyecek durumdaysa her seyi goze alip bu kisiyle tum irtibati kesecek. Tehdit edilme durumunda savciliga suc duyurusunda bulunacagini soylesin ve yapsin. Arkadasiniz cinsellik yasayarak hata yapmamis. Bu arkadasinizin ozeli,kimseyi ilgilendirmez. Okumus,meslek sahibi olan bir kadinin bir erkegin turlu numaralarini yutmasi hatalari. Hesabi odemeyecekti, 10'000 tl hibe etmeyecekti hele de gitmedigi dugune ceyrek altin almak fecaattir. Korkmasin ve bu kisiyi hayatindan cikarsin. Daha sonra uzman destegi ile rasyonel dusunebilmeye adim atsin. En onemlisi arkadasinizi sevecek olan bekaretine bakmaz. Ama ben erkek olsam bu kadar korlemesine yasayan bir kadinla evlenmeyi bir daha dusunurum. Aci bir soz ama gercek. Arkadasiniz kendini toparlasin,devekusu gibi sorunlarina karsi kafasini kuma gommesin. O kisinin arkadasinizla evlenmeyecegi burdan o kadar bariz ki.

Arkadasiniza acil sifalar dilerim. Eski nisanlinin yaptigi hirsizliktir,suc. Hic ugrasamam demesin suc duyurusunda bulunsun. Inanin tedavisine de faydasi olacaktir. Guclenip hayatina dort elle sarilir. Diger turlu terkedildim,hastayim diyerek moral cokuntusu yasar. Bir de eski nisanlisini sut dokmus kedi gibi savcinin yaninda gormek paha bicilmez. El mi yaman bey mi,gorsun eski nisanli.

konuyu hayretle okudum gerçekten arkadaşınız ne yaptı sonuç olarak umarım krediyi çekmemiştir

Hı hı tabi çok bekler arkadaşınız! (Üsluptan dolayı özür dilerim yoo hicte özür falan dilemiyorum ona da böyle dan diye söyleyebilirsiniz)

Bu karikatur bana bu konuyu hatirlatti.

Eklentiler

• 62082555_174101236938729_6584554198276373780_n.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 92
Müge Anlı'ya bir kadın çıkmıştı evlenicez sen bana para ver diye diye elinde avucunda ne varsa vermişti. Arkadaşına de bu işin sonu müge de biter nikah salonunda değil.

aman allahım o kadar kredi mi istedi sizden? neden bitti peki 6 yıl sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…