- 2 Ocak 2015
- 6.427
- 15.444
- 448
Evlenirkende çok ucuza gitmiştim ruhum fakirse35 bin TL yalnız şu an "evlenme bedeli " niye piyasayı düşürecek hamleler yapıyorsun ki
Arkadasiniza acil sifalar dilerim. Eski nisanlinin yaptigi hirsizliktir,suc. Hic ugrasamam demesin suc duyurusunda bulunsun. Inanin tedavisine de faydasi olacaktir. Guclenip hayatina dort elle sarilir. Diger turlu terkedildim,hastayim diyerek moral cokuntusu yasar. Bir de eski nisanlisini sut dokmus kedi gibi savcinin yaninda gormek paha bicilmez. El mi yaman bey mi,gorsun eski nisanli.Arkadasin suzme mi Allahaskina? Resmen dolandirici o herif. Yazik ya cok yazik.
Ayrica erkek milleti degil mi hepsi rezil. Cok yakin arkadasim 10 Eylul de evlenecekti. Esyalari vs arkadasim aldi kresi cekti. Malesef bir ay once yumurtalik kanseri teshisi kondu. Yirmi gun once ameliyata alinacagi sabahin korunde serefsiz nisanlisi mesaj atmis biz artik olamayiz hayatta basarilar diye. Simdi kemoterapi ve radyoterapi goruyor ve o asagilik adam evin esyalarini bile alip goturmus. Kizin no sunu bile engellemis. Arkadasin okusun da aklini basina alsin.
aman allahım o kadar kredi mi istedi sizden? neden bitti peki 6 yıl sonra?Aslaaaaaaaaaa !!! Kafayi mi yemis , ben 6 yillik sevgilime 90 bin kredi cektim , bitmez dedigim iliskim bi sekilde bitti , pislik yapti 65 bin borc bana kaldi , evlendim ve hala eski sevgilimin borclarini oduyoruz esimle , ne kadar eziliyorum tarifi yok !!!
Aklini basina alsin , kendini kullandirmasin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?