• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye 35 Bin lira kredi çekmek?

Bilmem. Ben lisede de olgundum.

Demek istediği 16 17 yaş ergenlerse, böyle kullanmalıydı lafı. Herneyse...
Zaten "liseli cahil" demiş, "lise mezunu cahil"dememiş. Hali hazırda lise okuyanlara liseli, lise mezunu olanlara ise lise mezunu denir. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Belli ki arkadaşınız sevgisinden göremiyor birinin gözünü açması lazım o da sizsiniz söylediğiniz miktarlar az bir miktar değil asla vermemesini söyleyin:KK64:

Arkadaşınız sonuçlarına katlanamayacaksa neden 4 aydır tanıdığı bir adamla ilişkiye girdi?

Olayın çıkış noktası bu. Arkadaşınız da adama para yedirmek istemiyordur herhalde. En aptalı bile adamın dolandırıcı olduğunun farkındadır.

Madem laf söz olacak diye evlenecek, o zaman arkadaşınız tayin istesin. Oradan çekip gitsin ve kendine başka bir yerde yeni bir hayat kursun.

35 bin bence az- vermişken 100 bin versin. Adam kalanla tektaş alır ve düğünü yapar :)
Yahu bukadar koca delisi olmayın...
Parayla koca alinmaz

Arkadasin suzme mi Allahaskina? Resmen dolandirici o herif. Yazik ya cok yazik.
Ayrica erkek milleti degil mi hepsi rezil. Cok yakin arkadasim 10 Eylul de evlenecekti. Esyalari vs arkadasim aldi kresi cekti. Malesef bir ay once yumurtalik kanseri teshisi kondu. Yirmi gun once ameliyata alinacagi sabahin korunde serefsiz nisanlisi mesaj atmis biz artik olamayiz hayatta basarilar diye. Simdi kemoterapi ve radyoterapi goruyor ve o asagilik adam evin esyalarini bile alip goturmus. Kizin no sunu bile engellemis. Arkadasin okusun da aklini basina alsin.

Lütfen yanlış anlamayın ama bazı insanlar hayatını sadece okuyup atanmak için harcadığından kafa sadece onlara çalışıyor heralde.
Gayet işi gücü var evlenmese ne olucak ? Bir insana bu kadar değer verilmez he verilip kazık atılıncada oturup ağlanılmaz.
Bir arkadaşım bir daha kimi bulucam, beraber olduk, baştan başlayamam diye diye 10 sene sonunda evliliğe ikna etti. Bir sürü yapmaması gereken maddi şey yaptı, e evli şuan ama bir de gel sor nasıl evli ?

Bu kadar nasıl gözü kor olabiliyor
Erkeklerin suyu mi çekildi
Arkadsnizn erkek arkadaşı asalak gbi yasamaya alışmış ve asla çalışma gayreti yok

yani belirtmeye korksam da baskalarina karsi bu kadar umutsuz olmasinin. sebebi bu cocukla ozel ve ilk biseyler yasamis olmasi. napim bilemiyorum bende bu sebepten.
Her yazışınızda ağzım bir kez daha açık kalıyor yahu bu kızcağıza hiç bi akıl veren yok 4 aya onca para bir çeyrek bir de kendi bedenini mi sıkıştırmış inanılmaz gerçekten ve kızımız hala bi umutla evlenecek diye bekliyor ee be kuzum senden alacak bi canın kalmış bu adam seninle niye evlensin tamamen çıkar ilişkisine dönmüş olay

Yani bu sevgilisi icin kredi ceken bir kac kisi oldu cevremde.
Hicbirisi de.odemedi...
Bir.arkadasim hala hacizlerle ugrasiyor.
En son bir tanidigimiz sevgilisi icin kredi cekmis sonra cocuk ayrilmak istemis ve kiz intihar etti..
Ya ben isteyemem sevgilimden filan para ya bu insanlar ne yuzsuz ya erkekler demek istemiyorum kadini da vardir erkegi de.
Ama esime bile kredi cekmem ben net...kaldi ki 4 aylik adam benden para isterse gozumde degeri de kalmaz zaten..

Sakin sakın sakın o krediyi cekmesin.Arkadaşına söyle.

Krediyi cekmeyecegini soylesin de o zaman görsün avukat efendinin gerçek yüzünü.. Kompleks yapmalar, üste cikmalar, hakliymis gibi kiza kendini suclu hissettirmeler, şöylesin böylesin demeler.. Seyredin birlikte cümbüşü..
Kıza deger vermedigi cok acik.. 4 aylik iliski cevreyle tanistirmak icin erken der belki ama o kadar parayi isterken 4 ay erken diye düşünmüyo hiç..

4 ayda arkadaşınız bunları mı yapmış??? Gerçekten saçmalık. Sevgilisi onu resmen kullanıyor. Böyle kendini kullandıran kadınlara yazıklar olsun daha 4 ayda tanıdığı erkeğe bütün parasını boş yere harcamış. O para kendi ailesine lazım olabilir ama o gitmiş elin oğluna yedirmiş.

Aslaaaaa.. verdigi tüm parayı geri almaya calıssın öncelikle sonrada tekmeyi koysun.. resmen parabank yapmıs kızı..:KK57:

Kadınları banka olarak gören ne çok erkek türedi ya. Evlendikten sonra da bunu yaşayan çok

Merhaba Hanımlar
Arkadaşımın yaşadıklarını anlatıyorum.
Yazdıklarınız bizim için çok önemli
Arkadaşım küçük bir ilçede öğretmen ve ailesiyle yaşıyor.
Sessiz sakin kendi halinde bir kız.
4 aydır görüştüğü biri var. Çocuk okulunu uzatmış stajyer avukatlığını bu yıl bitirdi ancak şu an işsiz 30 yaşında.Adı x olsun
Arkadaşımdan daha önce 10.000 ₺ para almış.Durumum çok sıkışık babamdan harçlık istememiyorum diyerek. Bugune kadar gittikleri her mekanda arkadaşım Ödemiş hep hesapları.
Hep arkadaşım almış hediye vs.
Hatta x in bir arkadaşının düğününe giderken arkadaşıma çeyrek altın aldırmış.
Kızı da götürmemiş düğüne.Erkekler var vs diyerek susturmuş. Zaten tuhaf biri bana göre.Arkadaşımın instagram hesabında takip ettiklerinden tutunda giyimine gülüşüne makyajına yasaklar koymuş birisi.
Yaşanılan yer küçük olduğu için arkadaşım yeni insanlarla tanışamayacağını düşünüyor vazgeçemiyor x ten.
Yıllardır kendi kriterlerine uygun birisi çıkmadı karşısına evlenmeyi çok istediği için x in yanlışlarına sesini çıkarmıyor.
Şimdi soru şu arkadaşım x e ben artık evlenmek istiyorum demiş. X te askerliğim var evlenemem ama bedelli için kredi çekersen askerlikten sonra nişanlanırız demiş.
Bence x arkadaşımı kullanıyor.
Ancak arkadaşım o kadar para verdim. Başka kimseyle mesajlaşmıyorum.Doğru düzgün de birisi yok.Döndüğünde evlenir benimle nasıl olsa avukat bir şekilde çalışır evimizi kurarız diye düşünüyor.
Ailesiyle ya da çevresiyle tanıştırma vs de yok.
Biz de size soruyoruz ve cevapları beraber okuyacağız.
Krediyi çeksin mi?

35.000 tl lik krediyi ortalama 10 senede ödeyebilir sanirsam bankacilar daha iyi bilir tabi
Ayrildiktan sonra erkek tarafi gayet güzel bi kazanc elde eder karsi taraf miss gibi borcsuz faizsiz 35 bin para ve iliski boyunca belki cinsel tatmin veya duygusal farketmez maddi manevi eksiksiz karli bir eleman

öğretmen hanim da tabiki 4 aylik iliskisinden elde edecekleri ise 10 senelik faizli her ay ödenecek maasınfan kesilecek bir borç ve evlenecek birini bulsa dahi borc bitene dek pismanligiyla (manevi olarakta katki var )oturabilir guzel bi aktarim gayet karli .

Son düzenleme:
Tanışamayacağım diye evlenemeyeceği birine para vermek böyle bişey olabilir mi ?yazık arkadaşınıza çok net kullanıldığı ,önce nişan yapsın madem sonra kredi çeksin insanlarda vicdan kalmamış yeminle

Back