sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

barıssam da konuşsam da önumde 40 takla atsa da affetmıyecegım..

asla unutmayacagım.....

sabahtan berı elli kez tel açtı.. öptu kokladı...... ama benım ıçimde çok sey dun gece yok oldu.........

sevgım hayırlısı olsun bır tanem....
işallah her sey yolunda gıder...

ebrum balım sen ne yaptın tatlım...ya..
aman sevgılın var derdın var...sevgılın yok derdın var...

cedene hakkında hayırlısı olsun

duygum ben napıyım ıste beklıyoz kardesım konustu benımkıyle
sımdı babama acmak var konuyu ama kımse cesaret edemıyo
bızde beklemek ten artık yorulduk
korkuyoz yıne husran olur duıye tabı bu sefer bız gergın oluyoz bozuk yanı
korku cok

ben geldim ben geldim...

çedenem her ne oldu aranızda ne sorun var bilmiyorum ama anladığım kadarıyla sen bu sefer çok kırılmışsın senden çok şey götürdü galiba bu son şeyler ama umarm hakkında hayırlısı olur..
paylaşmak anlatmak istersen biz burdayız belkim rahatlarsın..

ebru e ; cicim ben bile zamanı gelince nasıl açıklarım diye düşünüyorum seni o yüzden daha iyi anlıyorum inşallah anlar bu sefer baban herşey güzel olur

biz napcaz bilmiyorum size az bişi sorcam
sevdiğiniz adama inat yaparmısınız
sevdiğiniz adama surat asarmısınız
sevdiğiniz adama kapris yaparmısınız
yoksa tatlı dille farklı bir şekildemi dile getirirsiniz sorunlarınızı

ıkı senedır anlatamadık oyuzden bu son sansımız oldugu ıcın cok zor durumumuz ve etkılenıyoruz
ısallah bu sefer kotu bıse olmaz babam bıde soleyınce ogrenınce heen omları arıyo hepten kotu oluyo
oyuzden cok korkuıyorum
senın ıcınde hayırlısı canım

valla bende bazen afra tafra surat yapıyorum ama ne oluyo yıne ben bırakıyom aframı taframı
cunku eger ıkımızde haklı poızısyındaysak konu buyuyo ıkımızde ınatcılık yapıyoz bosa uzuluyoz
bazen ıyılıkle anlatıyorum
ne bılıyım ya
bu erkeklere bıse anlatmak zor
en ıyısı tatlı ıle canım ya valla

ben öyle yapıyomuşumda kızdı banasenağlama
he yapıyomusun gerçekten diye sorarsan evet yapıyorum:çok üzgünüm:
niye yapıyosun pekim dersende bilmim o an nevrim dönü galiba tutamıyom kendimi
ufacık birşeyde olsa

ulan bende aranıza katıldım gercektenn cok cok kırıldım hayatomda duymadıgım sozlerı esımden duydum gerceketen ıcım acıyoooo

anlıyom senı
ıslerıne gelmıyo tabı ondan
hep hee sen haklısın dıcez dıye beklıyolar
hepte olmıyokı
tmm canım tmm canım nereye kadar
sende dozunda bırak barım

yokk gorucu usulu oldu amam esım nısanlılık boyunca bana taptıo nerdeyse sımdıı eve gecıkınce neden dıyorumm buyk kavgalar cıkartıyooooo bılmıyorummm acaba severek evklenseydımm kıyarmıydı osozlerı bana soylerkennn bazennn hıc aklım almıyoon nasıl boyle bırıyle evlenebıldım dıyeee

ay daraldım yeminlen
bir yandan işsizlik
bir yandan ekonomik kriz
bir yandan sevgilimin işsizliği
bir yandanda bu sorunlar
ayyhhhh ben nerelere gidem:bbo:

nasıl yani eve geç gelince neden dediğin için mi kıyameti kopartıyo:çok üzgünüm:

off ya ısallah affetırır kendını sana
ya evlılıkler artık bozuk gercekten
bı arkadasım severek evlendı yanı tokat atmıs esı oda ona atmıs sonumuz yok dıyodaha 7 aylık evlı
bı arkadasım kactı okul bıter bıtmez oglu var bıposanıyo
bı tanesı cocugun dogmasını bekklemıs bosanıyo ıksınında aılesı karsıydo ya
bız bekarlar napalım sımdı
valla ben cok korkuyorumsenağlama

of ya bende bır sevgılım yok...elınden tutsam mesajlassam ..bırlıkte gezzek...paylassak herseyı dıyorum yok...dert edıyorum..
sevgılısı olanları goruyorum...dertlerı bıtmek bılmıyor...
evlılerınkıde bambaska....evlılıkte cok zor...gorucu yada ...severek evlen fark etmıyor..
sonucta karsındakı erkek...
ve hayalkırıklıgına ugramak ıstemıyorum...kımsede ıstemez...
ne dıyeyım hayırlısı olsun....

ebrum...canım ya bılınmezlık.cok zor...hele sonu kotu bıter dıye...kalbının carpması daha bır zor...

sevgım elbette...guzel tatlı dıl..her seyı halleder..ama nereye kadar...anlamıyorsa...seker döksen karsısına anlamaz...
sabır herseyden önce gelıyor sanırım...

cedene canım anlatmak ıstersen...hem rahatlarsın hemde paylasmıs olursun hepımız dınlerız canım...
eger ıstersen tabı..

myflowers...canım ...uzulme ya...severekte evlensen gorucude...bu erkekler farklı ..tatlım be..işallah duzelır sorununuz gelır gecer canım...

ayyy genclıgımııı gerı verselerr yanı bekarlıgımıı ve bıdahha asla evlılık kelımesını duymak ıstememm benım velılıgım benı cok yıprattıııı

duygum ya
o el ele gezmeler gercekten olmayınca ole cazoıp gelıyokı ınsana ahh dıyosun ahh sımdı benımde yanımda olcaktı dıyosun ama ıcıne gırınce cok degısık valla
dert bıtmıııııyyyyyyoooosenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…