sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

oh oh burası hareketlenmıs bakıyomda hihoyyyt
selda cino arkadasımızın geldıgı bellı oluyo sandıgımcasengözlerimebaksanab
böcükcüm bosver yası zamanı sen hayatı hıssettıgın gıbı yasa kı hıssettıgn yasta kalasınŞeniz
olmamı kız tabi belli olur geldiğim hem ne demişler nerde hareket orda bereketyerimseniben

hareket bereket olayı:eek:

annene yaln sölemeymış ben senı cok yakaladım yalan dırken:1closedeyes: alsana :1closedeyes: alsana:1closedeyes::roflol:

kız çemçük ağızlı kalcan yapma öle sonra 2009 seçimlerinde en çemçük ağızlı kategorisi açtırcam orda yılın çemçük aazlısı seçilcen kızz:roflol:

hııhh:dilcikar: yalan sölemişmişim ben yakalamışmışş:dilcikar:

kız çemçük ağızlı kalcan yapma öle sonra 2009 seçimlerinde en çemçük ağızlı kategorisi açtırcam orda yılın çemçük aazlısı seçilcen kızz:roflol:

hııhh:dilcikar: yalan sölemişmişim ben yakalamışmışş:dilcikar:

benım bı özellığımde uçma sana burdan bı uçarım:eek: gaçıl gelıyomm

nırdeın sen nan saatler oldu:mymeka: ben 7de cıkcam sansıma patronun bugun işi coktu yoksam bu kadr gıremezdım:dilcikar:

benım bı özellığımde uçma sana burdan bı uçarım:eek: gaçıl gelıyomm

nırdeın sen nan saatler oldu:mymeka: ben 7de cıkcam sansıma patronun bugun işi coktu yoksam bu kadr gıremezdım:dilcikar:

yaw arkadaşım geldi bebeği var onu sevdim :ecrin_bebek: zilli çok sevimliydi adı zeynep mehveş :emir_bebek:

sen gel yafrim senden korkan çemçük aazlı olsun aha böle:1closedeyes:laelaelaelaelae

yaw arkadaşım geldi bebeği var onu sevdim :ecrin_bebek: zilli çok sevimliydi adı zeynep mehveş :emir_bebek:

sen gel yafrim senden korkan çemçük aazlı olsun aha böle:1closedeyes:laelaelaelaelae

bu ne dımek nanCADIARZU
ben sımdık cıkıyom yawru hadı opuyom senı yarın uccam sana sbh erkenden gel 9:30da Şeniz

kızlar merhaba nasılsınız ben çok isnirliyim dün akşam 2 mesaj attım üstünede bir oakdar çağrı hiç bişi yazmadı saat kaç şimdi 14.19 hala aramadı acayip derecede sinirliyim anlatamam ben çok salağım ya ayrılmışız niye barışıyon adamla ya niyeee tüm salaklık benim oooff yaaa

kızlar merhaba nasılsınız ben çok isnirliyim dün akşam 2 mesaj attım üstünede bir oakdar çağrı hiç bişi yazmadı saat kaç şimdi 14.19 hala aramadı acayip derecede sinirliyim anlatamam ben çok salağım ya ayrılmışız niye barışıyon adamla ya niyeee tüm salaklık benim oooff yaaa

normal bir mesaj mı attın canım
yoksa kavgamı etmiştiniz yine
eğer normal bir mesaj ise bende çok sinirlenirim
hatta kıyameti kopartırım
bu saatte kadar cvb gelmedi
gerekçesi ne acaba
bak çok sinirlendim çünkü benimkinin aradığımda açmamasına bile kızıyorum ben :nazar:

selam kızlarrŞeniz

nereus canım erkek milleti işte gözleri kör olmasın onların böyle nazı kaprisi bizim yapacağımız yerde onlar yapıyor.herşeye katlanırım bende ama şu aradığında cevap vermez soru sorarsın duymaz dellenirim o zaman! beni sevmeyebilir bunu güzelce ifade edebilir anlarım ama saygısızlığa hiçç tahamülüm yokkötükedihüso
sende tavrını koy canım böyle devam edemesin arama hiç aklı başına gelsin! en kötüsü bile aramadığında niye aramıyo diye çıldırıyor.:mymeka:çıldırsın hıhh:dilcikar:

ya bişeyin var ne yin var diyorum yok biey diyor ama konuşamları tavrı falan çok farklı var işte bişey bu saate kadar aramadı dün ne yapıyorsun diye mesaj çekiyorum banyoya gircem sonrada uyucam sana iyi akşamlar dedi 2 tane mesaj çektim üstüne çağrı hiiiçç ne mesaj ne çağrı bu saate kadar nede arama bende aramicam valla ne olursa olsun artık

kız bir hamamböcüü vardı şuralarda acıktı herhal yemekteyiz topiğinde geziyocokacimcoook

ha soğuk felan birazda üşüdü sanırsam ne giydin çek gönder topiğinde fink atıyo zillii:1ninca:

:roflol::roflol:

arama bacım aramayınca kıymete biniyor bak o aramıyo sen nasıl deliriyosun! sen arama şimdi o delirsin klişe ama doğru gönül kaçanı kovalar!!

kız bir hamamböcüü vardı şuralarda acıktı herhal yemekteyiz topiğinde geziyocokacimcoook

ha soğuk felan birazda üşüdü sanırsam ne giydin çek gönder topiğinde fink atıyo zillii:1ninca:

:roflol::roflol:

nan maynak karı baa bak kutup ayundan yüz bulamadın bana mı takılıyon:dilcikar: hiç boşuna uğrasmam tarzım deılsın:mymeka:
nan bı yol tarıf et dedık lınk verıyon lınkı bende bılıyom ama bana yol lazım
artı ben yemek prgramını cok sevyom nedense orda gordum bazı sylerı ceyısıme eklıyom ondan mı ne bıde eleştırmeyı cok sevyom :nazar:

X