sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

aman dıem nereus da yenı barıstınız erkekler öle bazen kendı yaptıklarını hatrlamazlar benımkısıde uyku sersemı dedıklerını hıc hatrlamaz

ya canım hepsi böle işte bunların :teselli: nerde nasıl davrancaklarını bilmiyolar hele benimkini görsen of allah ım aklıma geldkçe sinir oluyorum kötükedihüso bak dün akşam anlatmıştım biraz...:nazar:

ama kızlar valla sinirimi hoplattı dünden beri soruyorum neyin var diye bişeyim yok diyip durdu yoksa yok diyemiyorum işte konuşmasına yansıyor buda beni sinirlendiriyor kötükedihüso Çok üzgünüm çoook

saldo h geldın nan nırdesın çakall ağzını tut bıda mahpusa gırme emı anacım burda mıllete cvp vermeye kalkarsan ben hıc cıkmazdım mahpustan:nazar: bıda olmasın emı

prenses nereus bakın ben hıc takmıyom erkeklerı artık salla gtsın bırı gıder bını gelır hayrlısı olsun onların nazını cekemem valla onlar benımkını ceksın

aklımı başıma devşirdim bacım yaw:nazar:
ne bu be evde kavga sevgiliyle kavga burda kavga :dilcikar:
kendimi nadasa bıraktım bi süre relax takılcam.
çok özledim ayol gehhŞeniz

ahaa aahhh keşkem bende kendimi bıraksam yatağıma uyusam uyusam uyansam sonram baksamki benimki it olmuş resmeenn ne güzell olur

aklımı başıma devşirdim bacım yaw:nazar:
ne bu be evde kavga sevgiliyle kavga burda kavga :dilcikar:
kendimi nadasa bıraktım bi süre relax takılcam.
çok özledim ayol gehhŞeniz

nadasa bırakmış pehh:nazar: duyda ınanma bıda kımseyede cvp vırme susmak en guzel cvp anlayana demkkı sen benım yerımde olsan ohoo dırek go olmuştunkaydirigubbakcemile3 sabır bacım sabır
sabır ınsanı olgunlastırır:1closedeyes:

ahaa aahhh keşkem bende kendimi bıraksam yatağıma uyusam uyusam uyansam sonram baksamki benimki it olmuş resmeenn ne güzell olur

la adama ıt dıyıp durma onunda bı gururu var sonra gercek olcak mazallahkaydirigubbakcemile3 sen genede sabır et bktın olmuyo yol ver gıtsın:1closedeyes:

napiim anacım mapustan çıktık adımız çıkmış 9 a inmez 8 e:teytey: al kız mapustayken boncuk neim dizdimdi:roflol:

kız selda hayırdır ne oldu yaa
sorma bacım kavgacı protest ruhum burdada çoşunca 1 ayın 3 haftasını cezalı geçirdim mapusta.adaptasyon sürecindeyik şincik-tatlicadiarzu-
hamam böcüüü ay prdon uğur böcüü don fanila yollamasaydı(dantelli jartiyerli yollamış çeyyisinden) çok zor geçerdi mapusluk elimde çitiler çitiler giyerdim artık:roflol:

yani 2 hafta adamada küstüm o kadar valla 3 gün konuşmadım ayrılmayı düşündüm öyle canımı sıktı kötükedihüso dedim bu ne be heryerde kavga gürültü yoruldum anacım yaw:nazar:

sorma bacım kavgacı protest ruhum burdada çoşunca 1 ayın 3 haftasını cezalı geçirdim mapusta.adaptasyon sürecindeyik şincik-tatlicadiarzu-
hamam böcüüü ay prdon uğur böcüü don fanila yollamasaydı(dantelli jartiyerli yollamış çeyyisinden) çok zor geçerdi mapusluk elimde çitiler çitiler giyerdim artık:roflol:

yani 2 hafta adamada küstüm o kadar valla 3 gün konuşmadım ayrılmayı düşündüm öyle canımı sıktı kötükedihüso dedim bu ne be heryerde kavga gürültü yoruldum anacım yaw:nazar:

:mymeka: sana don yollamam bıda donsuz kalda aklın basına gelsın
çenene hakım ol sana bısey dıyene aynen böle yap :1closedeyes:

gene küslerr cok be yawwwwdelikafadulden
hep kavga gürültü olmuyo kii bi yere kadar ben dayanamam ulen sositososito
barısın gitsin yeni yılda geliyo bakkkk:sm_cool:
zaman ne gösterecekk du bakalım yasayalım görelim:dance:
hayırlısı olsun bee kıslarrrryerimseniben

Son düzenleme:
:dilcikar::1closedeyes: nasıl olmuşmu böcüğüm bundan sonra böylekaydirigubbakcemile3

nereus bacım valla öyle hareketli bereketli bir ay oldu.hep böyle anacım ya bi duramıyorum yerimde ben dursam başkaları durmuyo:nazar:

:dilcikar::1closedeyes: nasıl olmuşmu böcüğüm bundan sonra böylekaydirigubbakcemile3

nereus bacım valla öyle hareketli bereketli bir ay oldu.hep böyle anacım ya bi duramıyorum yerimde ben dursam başkaları durmuyo:nazar:

he oldu hatta bazen onu bılem yapma:1closedeyes:
uyy oylama var zaten cok heycanlıyım benı en yaramaz ve en komık üye lıstesıne atmıslar bakalım ne olcam kaydirigubbakcemile3

gene küslerr cok be yawwwwdelikafadulden
hep kavga gürültü olmuyo kii bi yere kadar ben dayanamam ulen sositososito
barısın gitsin yeni yılda geliyo bakkkk:sm_cool:
ben zaten küsde degildimde zor günler yasadık gecirdik :teselli:
bilmiyom zaman ne gösterecekk du bakalım yasayalım görelim:dance:
hayırlısı olsun bee kıslarrrryerimseniben

ahh ah yenı yıl gelıyo 1 yaş daha bunadım bee:nazar: ben hıc sevınmıyom ınsanlar neden sevındırek oluyo onud anlamıyom zmn su gıbım gecıyo heryerım burustu:jeyyar: yaş oldu 21,75 of ulen off:nazar:

X