sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

ben coktan arap oldumda sonradan dedım anlat anlattı galıba bı tanıdıkları varmış ıstemeye gelmısler falan fıstık bunlar ayrılmıslar bıde kesın:çok üzgünüm:

kahvem gel bı öpemŞeniz helal enısteye

gel bende seni öpem hayatım. çok destek oldun bana, hepiniz oldunuz, tsk ederim.:1hug:Şeniz

cnm arkdş sevgilisinden ayrılmış ayrıldıgı günde sanırım baskası istemeye gelmişa.s
oda ailesinin tanıdıgı biriymiş ben öyle anladım :1closedeyes:

hımm şimdi biraz anlaşıldı galiba. demek ki tek anlamayan ben değilmişim, dedim salaklaştım iyice galibaaa. sırnaşık şey

anladıysam arap olayım:bbo:
senin bi sevgilin var, baban rüyana giriyor ve uyarıyor seni.
ama başka biri seni istemeye geliyor, annen vermiyor.
''bende öyle diyorum ama az önce bana bakmaya geldiler işaret gibi bişi ayrıldık ve beni istediler'' işaret olan ne kimle ayrıldınızkafamçokkarıştı
ben mi salaklaştım ya:bbo:

ya ben heralde moral bozukluğuyla iyi anlatamıyorum kızlar ama kesin bitti bizimki ilkkez onu bukadar rahat gördüm içinde bitmişim ayrılmayı ben istedim oda dünden hazırmış hoşçakal derken bile çok iyiydi allah sizi sevdiklerinizden ayrımasın :Saruboceq: senağlama :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

sevgi kelebeğii ben oklavayı kaptığım gibi gittim ve dövdüm canım yola geldi namıssız:eek:

darısı senin başınaagamyoncuiremsu

eferim akıllanmıştır inş bir daha küsmezsiniz kaydirigubbakcemile5
canım bizde hallettik ama konuşarak bakalım kaç gün sürcek:nazar:

ya ben heralde moral bozukluğuyla iyi anlatamıyorum kızlar ama kesin bitti bizimki ilkkez onu bukadar rahat gördüm içinde bitmişim ayrılmayı ben istedim oda dünden hazırmış hoşçakal derken bile çok iyiydi allah sizi sevdiklerinizden ayrımasın :Saruboceq: senağlama QUOTE]

canım bak yine diyorum biliyorum çok zor ama ALLAHım hakkımızda hayırlısını nasip etsin dimi
bende diyorum ayrılırsam naparım sevemem gibi geliyo başkasını ama hayırlısı değilsede ayrılalım sonradan üzülmek daha kötüya hep böyle dua ediyorum arkadaşım..
sende dua et RABBİNE sığın eminim çokçabuk atlatıcaksın Şeniz

nasılsınız kızlar nevar ne yok haber varmı medyacıya:)

bababbaba bende bize uğruya sandıydım meğersem kendi topiğine haber çıkarmak için geliyomuş:nazar:
üçkağıtçı seni :ecrin_bebek:

Bu hayırlı ve mübarek günde ALLAHım tüm dileklerimizi dualarımızı hayırlısıysa kabul etsin AMİNNNNN:Saruboceq:
Hayırlı cumalar arkıdişler

eferim akıllanmıştır inş bir daha küsmezsiniz kaydirigubbakcemile5
canım bizde hallettik ama konuşarak bakalım kaç gün sürcek:nazar:

Bu hayırlı ve mübarek günde ALLAHım tüm dileklerimizi dualarımızı hayırlısıysa kabul etsin AMİNNNNN:Saruboceq:
Hayırlı cumalar arkıdişler

inşallah uzun sürer canım bu topiğe girenler inşallah bi daha girdiklerinde SORUN YOK vs gibi şeyler yazarlar:Saruboceq:

sizi seviyorum güzellera.s.

inşallah uzun sürer canım bu topiğe girenler inşallah bi daha girdiklerinde SORUN YOK vs gibi şeyler yazarlar:Saruboceq:

sizi seviyorum güzellera.s.

inşallah canım inşallah....
bizde seni seviyoz:1hug:

bayram geliyo çok işim var yaw beni online görenler sanmasınki hep bilg tepesinde evdeyim çıkış yapmıyom yerimseniben

şimcik mutfak temizliyecm hadi bana kolay gele:eek:

ya ben heralde moral bozukluğuyla iyi anlatamıyorum kızlar ama kesin bitti bizimki ilkkez onu bukadar rahat gördüm içinde bitmişim ayrılmayı ben istedim oda dünden hazırmış hoşçakal derken bile çok iyiydi allah sizi sevdiklerinizden ayrımasın :Saruboceq: senağlama :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

sevgi kelebeği sağol canım ya buurum kolay atlatılabilinirmi keşke ilacı olsa

anladım canım. üzülme zaman herşeyin ilacıdır. inanki bak. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

bababbaba bende bize uğruya sandıydım meğersem kendi topiğine haber çıkarmak için geliyomuş
üçkağıtçı seni

canım sıze bakıyorum neler yapıyosunuz dıye ama
malzemede arıyorum tabım :)

saka ya yeterkı sız mutlu olun ben hber yapmıyım
herkezın cuması hayırlı olsun

sanırım ask hayatında sorunlar var gıne...
ne deyım allah sorunlarınızı cozsun..ebruyla banada hayırlısını versın..

merhaba kızlar ne güzel topiğimizdeki küsler yavaş yavaş barıştı....
darısı diğer arkadişlerin başına Şeniz

bu arada bu gün son günüm haftaya cumaya kadar giremem daha özlicem nan burayı:nazar:

bu arada bu gün son günüm haftaya cumaya kadar giremem daha özlicem nan burayı:nazar:

bayram gelıyo barışsınlar yane:1closedeyes: bende bugunden sonra tatıl ohh 1de cıkcam bayramlık alcam ve maça gtcem belkı geç kalırsam bısey almam maça gıder yarın alırım:nazar:

kız bızde senı ozleyecez ...aman barısın..kımse uzulmesın...helekı bayram arefesınde...
böcük...kız sende mı yoksun...anam gıtmeyın la..ben ne yaparım....:mymeka:

X