sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

bizde kavgadan bol ne varr yine dün akşam kavga ettik ama bu sefer ben kaşındımm..
şimdide konuşmuyoo ahh ben ahhhh biraz şu dilimi tutsam sorun yok ama işte olmuyo..
kınıyorum kendimi hemde esefle....:mymeka:

duygu
ülen sen de mi hala tek tabancasın beceriksizin başkanı :nazar:

ah sorma gurbık sorma be guzelım....benneyaptımki
bosuna duygucıkamadı olmadık yanı...-tatlicadiarzu-
nerdeeee.yok..bır adam bılem yok..senağlama:1ninca:
yanlız degılsın bacım be...gel senle kader arkadası olalam...kaydirigubbakcemile5
bır olsa yapısacam yakasına ..bırakmıyacagım...kaydirigubbakcemile
ya sabırlarla yasıyorum canım be...:Saruboceq:

kavga ettık:nazar: nedenı ben ctesı rahatsızlandım gece konustuk neysem ben yattım belkı ı olrum dıe oda uykusuz kalmasın dedım zatı hıc dayanamazmirmirmirmir neysem aynı gece bı saat sonra hastaneye gttım tabı gıtmeden haber edem dedım benımkıne dıom benı merak etme telım kapalı olabılır anacım hıc çıt yok sonra dedım sen uyu tmm dedı sonrada bı guzel telı kapattı:1shok: ayy ne bu çılem senağlama ama benı sevyo dayanamaz bana:asigim: bı kac gun burnunu sürtsun bakem

kavga ettık:nazar: nedenı ben ctesı rahatsızlandım gece konustuk neysem ben yattım belkı ı olrum dıe oda uykusuz kalmasın dedım zatı hıc dayanamazmirmirmirmir neysem aynı gece bı saat sonra hastaneye gttım tabı gıtmeden haber edem dedım benımkıne dıom benı merak etme telım kapalı olabılır anacım hıc çıt yok sonra dedım sen uyu tmm dedı sonrada bı guzel telı kapattı:1shok: ayy ne bu çılem senağlama ama benı sevyo dayanamaz bana:asigim: bı kac gun burnunu sürtsun bakem

Ayyy al biri daha tek değilm yani la valla alcam elime sopayı bir güzelllll:eek:klava:

Ayyy al biri daha tek değilm yani la valla alcam elime sopayı bir güzelllll:eek:klava:

senden önce ben alcamda cok uzakta gelsın ılk gördumde ındrcem façasını aşaa onunkötükedihüso ayy zatı hastayım usteme gelmesın ayy bende gece ne laflar saydım ama kırldı cok ee dıom bısey demıycen mı ne bıraktın kı dedı haklıkaydirigubbakcemile3 o bensız yapamz bende onsuz bakalım hele 2 3 gun hıc konusmayak tabı dayanabılırsem

Kelebegim birtanede yıdoya vur yaaaa:eek:klava:
offffff offfff nedir bu bizim cektigimizzzzzzzzzz:çok üzgünüm:
aman yaaaaa senağlama

uyy konu gerıde kalmış:1shok: allahtan ben varımkaydirigubbakcemile3
bende küsüm ıkı gundr sesımı duymadı bı çıt çıkarmadım süreklı msj atıyo arıyo ve 3 gün sonra tanışalı 100. gün olcak sızce o gün affetsem mıkafamçokkarıştı

böcüğüm bana göre yalnış yapin niden diye sor bir sor..... niden dediğini duymuş gibiyim
sölim hemen şimcik sen böle her kızdığına 3-5 gün küsüp sonra barışırsan çocuk alışır buna
3-5 gün sonra barışcak nasıl olsa der....
küsme hemen kız kızdığını belirt ama küsme sonra sabrını taşırınca tam küs şekil a ben gibi
sonra gör bak feleğini şaşırmıyomu binden sülemesi :nazar:

tünaydn bu arada kızlar

canlarım kim olursa olsun gelsin sevgilisi varmış yokmuş heç möhüm değil yeterki gelin.....

bu arada biz bu aralar pek iyiyiz pek :asigim:

cuma gunu abımle babam tartıştı abım kızdı netın fişini kesmış ben ödedım için netın parasını kabloyu topladım odama kodyum pc alcam ıns:Saruboceq: bunu benımkıne dedım baba ohh kkya gırmen artık ddı ve resmen dalga gectı belkıde şaka yaptı ama cok sinirlıydımkötükedihüso neyse ogun bısey demedım ctesı gece rahatsızlandım 12 de aradı konustuk saat 2ye kadr falan sonra dedım askım sen uyu dedı sen napcan napım dr gtcem dedım geçmezse:1closedeyes:neyse gecmedı 1saat sonra aradım bunu dedım ben gıdıyom merak etme o uyku sersemı tmm ee tmm dedı durdu bende tmm dedım kapa telı sen uy zaten benı düşnmuyon:çok üzgünüm: hemen kapattı ı geceler dıyıp kızdım hastanedn geldım bıde okadr hastayımkı serum falan neyse pzar gunu hıc ama hıc acmadım telı sonra gece actım konustuk anlattım hatrlamıyom valla dedı ama küstum bı kere :dilcikar:öle devam edıyo ctesıden berı bu ctesı100.gun olcak aşkımıza:asigim: barıscam buyuk ıhtımal ama ctesı kadr bısey demem gıbı sureklı arıyo msj atıyo ama ben kızgınımkötükedihüso

hey guzeller ne yaparsınız....nasıl duygu ışlerı..
barıstınızmı sevgım...
bocuk kız burda ttoror estırıyon yetmıyo evdedemı aynısı be yaffffffff..
fırtınanın hıkayesını dınleyın bence hıc bırınıze uymaz...valla cok cıddı soyluyorum...onun yasadıgını kımse yasamsın ısallah..

Kelebegim bende buraya ugramaz oldum:nazar:
Bizde bu aralar cok iyiyiz maşallah:nazar:
Kısss zaten biz küs kalamıyoz kiii hiç bilmem 2 gün konusmadıgımı dayanamıyoz:asigim:
Ben küsmedende gelsem olar heralde :roflol::roflol:

barıstınızmı sevgım...
fırtınanın hıkayesını dınleyın bence hıc bırınıze uymaz...valla cok cıddı soyluyorum...onun yasadıgını kımse yasamsın ısallah..

Bunun üzerine FIRTINA dan hikayesini bekliyoruzzzzz:lepi:

cuma gunu abımle babam tartıştı abım kızdı netın fişini kesmış ben ödedım için netın parasını kabloyu topladım odama kodyum pc alcam ıns:Saruboceq: bunu benımkıne dedım baba ohh kkya gırmen artık ddı ve resmen dalga gectı belkıde şaka yaptı ama cok sinirlıydımkötükedihüso neyse ogun bısey demedım ctesı gece rahatsızlandım 12 de aradı konustuk saat 2ye kadr falan sonra dedım askım sen uyu dedı sen napcan napım dr gtcem dedım geçmezse:1closedeyes:neyse gecmedı 1saat sonra aradım bunu dedım ben gıdıyom merak etme o uyku sersemı tmm ee tmm dedı durdu bende tmm dedım kapa telı sen uy zaten benı düşnmuyon:çok üzgünüm: hemen kapattı ı geceler dıyıp kızdım hastanedn geldım bıde okadr hastayımkı serum falan neyse pzar gunu hıc ama hıc acmadım telı sonra gece actım konustuk anlattım hatrlamıyom valla dedı ama küstum bı kere :dilcikar:öle devam edıyo ctesıden berı bu ctesı100.gun olcak aşkımıza:asigim: barıscam buyuk ıhtımal ama ctesı kadr bısey demem gıbı sureklı arıyo msj atıyo ama ben kızgınımkötükedihüso

tamam kız ama o kadrda değil bencede uyku sersemiyle düşünememiştir haklısın ama cumartesiye daha çok var yawbenneyaptımki

barıstınızmı sevgım...

evet canım barıştık şu an iyiyiz ALLAH bozmasın :Saruboceq:
ALLAHım birde hayırlı iş kapıları nasip etsin bize başka birşey istemiyom sağlık sıhatten sonra :Saruboceq:

fırtınakızı; hoşgeldin canım aramıza anlatmak isterse dinleriz tabi

X