2008 acmissini kokuyo hala o kadar çok seviyormusunuzsevgilisi terk etse bile unutamayanlar
o bni sevmesede seviyorum diyenler
dünya severken bi kere daha güsel diyenler
bu başlık ölümsüz
bu başlık yalnız
hayat sevince ne güzel yaaa
heeeytttttttttt beee!!!
herşeye rağmen sewiyorum diyenlerr ne mutlu sizee
geleceğe dair hayaller kuranlar
pembe panjurlu eviimiz olsun diyenler
haydi yazalım aşkımızı paylaşalım
:sm_cool:
Öyle olunca insan kötü hissediyo kendini bu durumu esinle konustun muBende eşimi cokkk severdim hemde cokkk ama baktım hep karşılıksız kaldı bekledigim olmadi sonra dedim ki eyyyyy ranya değermi kendinden ödün vermeye değmez Ve anladım ki hiç bir erkek o kadar sevmeye degmez(hâlâ çok seviyorum ama hak ediyormu emin deilim)
Konustum beni cok sevdigini soyluyor evet basta seviyordu gozlerinin icine baksam anlaya bilirdim su an yok gozlerinde goremiyorumÖyle olunca insan kötü hissediyo kendini bu durumu esinle konustun mu
Ne kadarlık evlisiniz. Sevgiyi zamana bağlamamak kazım. Seviyorsan karşındakine hissetmelisin mutlu etmelisin benceKonustum beni cok sevdigini soyluyor evet basta seviyordu gozlerinin icine baksam anlaya bilirdim su an yok gozlerinde goremiyorum
5 yillik evliyim zamanla bazen baskalar arayi bozar bazen hatalarini görürsün bazen ben bunu hakediyormuyum dersin sonra kıyaslama yaparsın ordan bu zamana ondaki degisikligi düşünürsün ve bir bakarsin daglar kadar fark var arada.....ben her zaman sevdiğimi hissetmedim ama .........Ne kadarlık evlisiniz. Sevgiyi zamana bağlamamak kazım. Seviyorsan karşındakine hissetmelisin mutlu etmelisin bence
Rabbim bozmasın ne güzel ❤Ben eşimden raıyım Rabbim'de eşimden milyonlarca kez razı olsun onun ayağına taş değdirmesin. Hep iyi insanlarla karşılaştırsın onu benim başımdan hiç eksik etmesin.İyi ki tanımışım ve iyi ki hayatımda onu çok seviyorum.
Haklsın. Ben daha yeniyim evlilgimde.5 yillik evliyim zamanla bazen baskalar arayi bozar bazen hatalarini görürsün bazen ben bunu hakediyormuyum dersin sonra kıyaslama yaparsın ordan bu zamana ondaki degisikligi düşünürsün ve bir bakarsin daglar kadar fark var arada.....ben her zaman sevdiğimi hissetmedim ama .........
Amin...Allah razı olsunRabbim bozmasın ne güzel ❤
Kızlar konu hortlamış ya bana bildirim gelince bakayım dedim ne yazmışım yav acaba ölesiye seviyorum kocişimi filan mı yazdım bir zamanlar. O zaman da bunu yazmışım . hala böyle düşünüyorum kimseyi ölesiye sevmem. Evlat ve anne baba başka tabiHiç anlayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?