sevgilisini yada eşini ölesiye sevenler

siskaLpli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
92
9
86
İstanbul
sevgilisi terk etse bile unutamayanlar
o bni sevmesede seviyorum diyenler
dünya severken bi kere daha güsel diyenler
bu başlık ölümsüz
bu başlık yalnız
hayat sevince ne güzel yaaa
heeeytttttttttt beee!!!
herşeye rağmen sewiyorum diyenlerr ne mutlu sizee
geleceğe dair hayaller kuranlar
pembe panjurlu eviimiz olsun diyenler
haydi yazalım aşkımızı paylaşalım
:sm_cool:

arkadaşlar eğer böyle özellikler varsa yazın
dünyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalar kadar çok seviyorum

korkmadan diycen

karşılığı olmasada

sonu olmasada

hayır gelmesede

deli gibi

hemde zır deli gibi seviyorumdiycen

ben derim meselaaa aşkımııı deliii gibi seviyorummmmmmmmmmmm ömerimmmmmmm :))

ben eşimi çok ama çokkkkkkkkkk seviyorum o benim nefes alma sebebim canım eşim olmasa bende olamam koce bebeğim benim canım kocam allah herkezi mutlu etsin sevmek sevilmek çok güzellllllll

ben eşimi çoooooooook seviyorum.daha ilk gördüğüm andan itibaren tamam dedim işte yaşama sebebim. hayatım herşeyim bir kızım var ama eşimin sevgisi her zaman ağır basıyor. allah a her zaman dua ediyorum ne beni ondan önce ne de onu benden önce yanına al dıye ben onsuz asla yaşayamam!!!..aşk ağacım hayat ağacım benim ooo.canım kocişim beniiiiiiiiiiiiiiiim!!!...Şeniz

ben sadece eşim dedemiyorum o benim arkadaşım babam dostum kısacası o benim kalbimin atmasını sağlayan yegane insan onu çok seviyorum demek bile az şu an 15 yıllık evliyim 4 sene nişanlılık 6 senede filört dönemimiz oldu ve şimdi 15 yılı nasıl geçirdik size tarif edemem halen onu ilk zamanki gibi seviyorum oda beni bana dünyanın en güzel hediyesi ondan bir parça olan ikimizin canı olan oğlumu verdi bu iki rekeği allah hayatımdan almasın yaşayamam heralde allah herkese böle bir eş ve çouk versin erkeğimi ve 13 yaşındaki berke mi çok seviyorum

Bende çok seviyorum sevgilimi .O benim herşeyim, tadım, tuzum, nefesim, kalbim o benim. Onsuz bir hayat düşünemiyorum .Benim ilk aşkım o ve son aşkım olacak.
SENİ ÇOOOOOOOOK SEVİYORUM CANIM AŞKIM BENİM.
Şeniz

cok hosuma gidior boyle birbirini deli gibi seven ciftler gormek.. Allah herkesin mutlulugunu daim etsin. Ben de sevgilimi cooooook seviyorum ama su tecrubeyle sabit ki sevgilini ne kadar cok sevsen de sonunun ne olcagi hic belli olmuor hep evlilikle bitcek diye bisiy yok. ama evlenmeyi basarmis ve "evlilik aski oldurur" tuzagina dusmemis esler gormek beni daha da umutlandiriyor. insallah evlilik isteyen butun sevgililer birbirne kavusur ve bir omur boyu birbirlerini severler. sonra da gelip buraya yazarlar. ben de sevinirim :):)

Bende çok seviyorum umarım bu durum hep sonuna kadar böyle gider.rabbim ondan bin defa razı olsun.uzaktayız ama herşeye ragmen deliler gibi aşıgım çok şükür yinede rabbim böle bişey bahşettigi için aşkım seni çok seviyorum hemde deliler gibi.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…