• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisini yada eşini ölesiye sevenler

ßende aşkımmıııı bitanemii hayatımıı canımııı herşeyimiiii çooooooookk ama çooooookkkkk seviyorummm hayatımın tadı anlamı o benim. uğruna herşeyim feda olsunnnn koca bebeğimm benimm :*

ölesiye deli gibi seviyorum her ne olursa olsun herşeye rağmen hiç bi erkek umrumda değil o benim tek erkeğim ilkkim seni çok seviyorum aşkım

Son düzenleme:
bende aşkımı ölesiye seviyorummmmmmmmmmmm hemde herşeyden çokkkkkkkkkk seviyorummm ömrümün sonuna kadar sadece aşkımı seveceğimm seni çok ama çokkkkkk seviyorummmmmmm sevdiğimmm iyiki varsın hayatımda ve hep olllllllllllll :69::69: :nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım kocam hayat arkadaşım can yoldasim esim arkadaşım dostum sirdasim yol gosterenim yildizim isigim 6 yıldır hayatimdasin 2 yıldır evliyiz neler yaşadık neler güzel günler acı günler maddi manevi zorluklar ama seni herşeye rağmen çok ama çok seviyorum ve ilk günkü gibi heyecanlanıyorum ve sana asigimmm dilerim allahtan bir omur beraber yaşarız ...
Mektup gibim oldu biraz

sevgilisi terk etse bile unutamayanlar
o bni sevmesede seviyorum diyenler
dünya severken bi kere daha güsel diyenler
bu başlık ölümsüz
bu başlık yalnız
hayat sevince ne güzel yaaa
heeeytttttttttt beee!!!
herşeye rağmen sewiyorum diyenlerr ne mutlu sizee
geleceğe dair hayaller kuranlar
pembe panjurlu eviimiz olsun diyenler
haydi yazalım aşkımızı paylaşalım
:sm_cool:
Bende eşimi çok çok seviyorum o kadar zor günler yaşayarak evlendik ki çok şükür RABBİME en güzel nasibim o oldu

Eşini seven herkese maşallah .bende eşimi işk zamanlar seviyordum ama bana yaptık ları yüzünden artık kalbim acıyor birbirini sevip mutlu olan herkes i Allah nazardan korusun :((

Eşini seven herkese maşallah .bende eşimi işk zamanlar seviyordum ama bana yaptık ları yüzünden artık kalbim acıyor birbirini sevip mutlu olan herkes i Allah nazardan korusun :KK43:(
Ben bu yazdığımı unutmuşum senden bildirim görünce okudum şimdi yazdıklarıma şuan da da aynen katılıyorum,bazen hayat kalbimizi böyle acitir bizi esimizle sınar dertleşmek istersen dinlerim

Esim her seyim bazan ona bir sey olursa ben ne yparim diye dusunuyorum.o isteyken bile askim canim balim diye onu seviyorum.o benim her seyim birde bebegimiz olsun baska bir sey istemem

Evet konu tam benlik. Eşimi çok seviyorum. Geliyor yanıma kıvrılıyor saçlarını okşuyorum. Bir sarılıyorum ona o an tüm dünya duruyor. 4 yıldır evliyim ve hala o uyurken onu seyrediyorum. Allahım onu bana bağışlasın.

Back
X