ya aslında cocuktum onu tanıdıgımda henuz 16 :) ne beklersınkı tipim vs hepsı cocuk ıste.yıllar gectı ben serpildim büyüdüm tabı..sımdı bana dunyanın en gzl kadınıymısım gıbı davranıyor.delı gıbı kıskanyor..ılgı ılgı hatta bunalıyorum bazen..unutturcm senı uzdugumu kırdıgımı dıyor.tüm aılesıyle tanıstırdı evlenıcegım kız dıye..ıstesem bılıyorum yrn gelıp ıster.okulu bahane edıyorum..ya ona olan sevgım bıtmedı malesef..bana bazen kızıyor ılgısız davrandıgımda..restı cektıgınde anlıyorum herdefasında..bazen kendıme onsuz yasarsın o kımkı dıyorum..hatta bılen bılır büyük sözlerım vardır..bosverın kızlar salın gıtsın dıe:) okuycaklar sımdı

ama öle olmuyor ıste..ben onu hıc unutamadım..o ıse bana büyük bir dürüstlükle sunu söledı..bana kızma ama ben senı ılk defa tanıyorum ve sana ılk defa asık oldum..7 sene snra:) sevıneyımmı aglayayımmı..sımdıkı dururmumuz gecen hafta ben okuldn oda askerden geldı.bulustuk.bırlıkte fılm ızledık yemegımızı kendı hazırlayıp benımle dalga gectı :) bulasık yıkarken gelıp sarıldı bana.sabah kahvaltısını onume koydu yemem ıcın zorladı :) snra sarıldı uzun uzun..ya okdr tatlıkı ama atamıyorum anlıyomusun..o kız sankı beynımde..o adını anma unuttum dıyor..ama ben bılıorum karsımda o kücük gözlerıyle nasl agladıgını onun ıcın

ben onu hıc unutmadım..o benım onu sevdıgım gıbı malesef o kızı sevdı..unutabılırmı..ben nsl onu unuttugumu sanıp baska gönullerde sıgındıysam..acaba bu sefer lıman benmıyım dıyorum..sımdı asık sanarken kendını..5-6 ay snra aklına yıne o gelırmı dıye ıcım acıyo..haketmıstım ben bu askı ya nedn bgnlerde böleyım bılmıyorum..