• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Aynennnnnnnnnnnn iki güncük gelmedim neler olmuş şoktayım:52::52:
Ama çok sevindim barışanlar ayrılanlar unutmayalımki herşeyin hayırlısı şuan kalplerimiz bedenlerimiz onları istiyor ama bizler için hayırlımılar acaba???Rabbim hepimize en güzel şeyleri nasip etsin inşallah...

çok sevindim canım okurken yüzümde bi tebessüm oluştu çok hoş:81: umarım benimde sonu böyle olur umudum kalmadı ama:43:

demekki seviyo ki affetti beni yoksa inadınıda bilirim ki öle ufak bi yalan değildi yinede ama zararsızdı ama şu barışma sürecine kadar neler çektim bebeim bi bilsen dedim artık ümidi kestim neler yaptım neler olmayınca olmuyo dediğim anda oldu.. :):16: inş sizinde öyle olur.

Aynennnnnnnnnnnn iki güncük gelmedim neler olmuş şoktayım:52::52:
Ama çok sevindim barışanlar ayrılanlar unutmayalımki herşeyin hayırlısı şuan kalplerimiz bedenlerimiz onları istiyor ama bizler için hayırlımılar acaba???Rabbim hepimize en güzel şeyleri nasip etsin inşallah...

sendende iyi haberler bekliyorum canım hem daha yenisiniz arkadaşlar neler görüceksiniz kimbilir.. şunu unutmayın zahmetsiz rahmet olmaz, acısız mutlulugun tadı olmaz... öpüyorum bal yanaklarınızdan :54:

demekki seviyo ki affetti beni yoksa inadınıda bilirim ki öle ufak bi yalan değildi yinede ama zararsızdı ama şu barışma sürecine kadar neler çektim bebeim bi bilsen dedim artık ümidi kestim neler yaptım neler olmayınca olmuyo dediğim anda oldu.. :):16: inş sizinde öyle olur.

tabi seviyo:) sende onu seviyosunki barıştın :) bende umudu kesmek üzereyim kaç ay oldu :( ama bi yandanda sorunları bittikten sonra bişekilde arar diyorum :(( bakalım tatlımm zaman neler göstericek dua et bana :(

Tanisacakti yazacagima tanisti yazdim pardon :17:
Sorumluluk sahibi olmadigi icin ayrildik maalesef, yazik oldu ama ne yapalim nasip kismet

canm ailelr bilmeden bitmesi dha iyi olmuş bence.. sadece sorumluluk alamadığı için ayrılmanz kötü olmuş canm ya belki döner geri seviyorsa mutlaka alır sorumluluklarını..

Yok be canim, donmesin... Mucadele edecegine, pes etmeye karar verdi, hic bi beklentim yok ondan artik :34:

en iyisini sen bilirsn tabiki canm.. pes eden birinden sende vazgeç o zamn o en başta kaybetmş vazgeçmiş sende bırak gitsn.. üzülmeye degmez tatlım hayırlısı olsun deyip hayatına devam etmelsn bence..

Geçicek bu zor günlerde unutulup gidecek nelere dayanıyor insan ölüm acısı geçiyo alışılıyo sensizliğemi alışamıycam be adammmmm bırak sen bensizliğini kutla yalnızlığını bağır herkese elbet bir gün...

düzeldi biliyo musun :) affettirdim eve gittim konuşmaya annesi falanda yoktu biraz konuşabilir miyiz dedim uyucam sen konuş dedi dedim böle böle sebepten dolayı dedi küçük zararsız bi yalandı sana söz veriyorum bi daha konuşmucam asla ne olursa olsun doğruyu sölicem hıı tabi dedi ama gülüyo bi yandan yastıgı attım sonra başının altına alınca yalandan başının altındN çekermiş gibi yaptım öptümmm :9: AFFETtin mi dedim cık ı ıh dedi sarıldım öle oda sarıldı sonra barıştık sevgilimiyiz dedim gbi dedi iki tane çaktım düzeldik :) artık sorunsuz ve onlu bi hayatım var allahma şükür sabrın sonu selamettir.. inş hepiniz hayırlı haberlerle gelirsiniz öpüyorum.. :31::54::54::54:

hayatım cok sevındım bg olayımı ortaya cıktı :) neyse barısmıssınız sonunda cok sevındım bbebegım..dıkkatlı ol bundn snra.bızde emreyle cokkkkkkkkkkkk gzl bı hafta sonu gecırdık.msnde anlatırım :) yrn donuyorum bg ye :(

en iyisini sen bilirsn tabiki canm.. pes eden birinden sende vazgeç o zamn o en başta kaybetmş vazgeçmiş sende bırak gitsn.. üzülmeye degmez tatlım hayırlısı olsun deyip hayatına devam etmelsn bence..

Yok be canim hic uzulmuyorum, bayagi bi dusundum, daha yasim kacki :33: 1 sene sonra Allah izin verirse, okulum bitecek, birsuru projelerim var, onlari gerceklestirmem gerek yoksa cok pisman olurum diye dusunuyorum. Vallahi finaller yaklasiyor, ders calisa calisa hayat kalmadi bende be :59: 17 temmuzda Turkiye'me ucuyorummmmmm iki ay kalicam, gez babam gez ohhh. :72:
Sende uzulme emi, salla gitsin canim, hayatina bak :34: :71:

hayatım cok sevındım bg olayımı ortaya cıktı :) neyse barısmıssınız sonunda cok sevındım bbebegım..dıkkatlı ol bundn snra.bızde emreyle cokkkkkkkkkkkk gzl bı hafta sonu gecırdık.msnde anlatırım :) yrn donuyorum bg ye :(

evet yawrum ya bg olayı orataya çıktı GÜL SANA İNANMIYORUM dedi ağlamadan sakince anlattım affetti ağlasaydın affetmicektim dedi
barıştıkta noldu ben aşka dair hiç bişi hissetmiyorum bilmiyorum ya bu arada facete kk deme bilmesin arada kurcalıyo eskiden hiç bişi açma hayatım emreyle süper olmasınada sevindim yawrum msnde beklicem seni dönde bi ifadeni alıyımmm :) :21::54:

kızlar olmuyo yemn ederimki hiç dönmeseydim diyorum hiç bişi yok ne bi aşk ne sevgi ne özlem sadece ALIŞKANLIK!!! ve bu bana çok koyuyo arkadaşlarımla sevgililerini gördükten sonra her saniye biraz daha koyuyo bizim bittiğimizi anlıyorum inan yanınızda olupta size ait olmadıktan sonra dahada acı veriyo yanında olmaması daha iyidir yani.. bilmiyorum ben mutlu değilim çaba yok hiç bişi yok niye hala devam ettiriyorum onuda bilmiyorum belkide yakında arnıza son defa katılırım.

kızlar olmuyo yemn ederimki hiç dönmeseydim diyorum hiç bişi yok ne bi aşk ne sevgi ne özlem sadece ALIŞKANLIK!!! ve bu bana çok koyuyo arkadaşlarımla sevgililerini gördükten sonra her saniye biraz daha koyuyo bizim bittiğimizi anlıyorum inan yanınızda olupta size ait olmadıktan sonra dahada acı veriyo yanında olmaması daha iyidir yani.. bilmiyorum ben mutlu değilim çaba yok hiç bişi yok niye hala devam ettiriyorum onuda bilmiyorum belkide yakında arnıza son defa katılırım.

ciddimisin canım ya? bende düşünüyorum arasa sorsa eskisi gibi olamammı diye? çünkü bikere bitince insanın eski duygusu hevesi kalmıyor.. yalnızca çabalamasını istiyorum ama oda yok:43:

tatlım boşver zorlamana gerek yok koyver gitsin... ben bıraktıgıma hiç pişman olmuyorum onla ayrıyken üzüldüğüm kadar, birikteyken de hep üzüyordu beni yol verdim... ama şimdi mutluyum şükürler olsun gerçekten aşkı yaşayacağım düzgün diyebileceğim adam gibi biri çıktı karşma nazar olmaz umarım.. :nazar::1:
bence sende bırak derim hayatında sana gerçekten aşkı tattıracak birini bekle... :54:

ciddimisin canım ya? bende düşünüyorum arasa sorsa eskisi gibi olamammı diye? çünkü bikere bitince insanın eski duygusu hevesi kalmıyor.. yalnızca çabalamasını istiyorum ama oda yok:43:

hiç kendine bile sorma tatlım hergün kavga ediyoruz bugün bana dediği şu profilini aç fotolarına bakıcam tamam buyur açtım hepsini aç sutyenli dekolteni meydana çıkaranları hani ben yokken çekinip atmışsın ya allahtan dogum gününü kutlamadın bide bana evdeyim dedin çok açık veriyosun gül çoook dedi dedim ben sana öle bişi demedim pişmanım ya tek kelimeyle pişmanım faceinin şifresini ver dedim sevgilm dye karım değilsin ya vermiyorum dedi. bitmiş yani herşey bitmiş bendede bitti artık aşk diye bişeye inanmazz oldum bana yalancı gözüyle bakan biriyle ne işim var anlamıyorum en çokta doğruyu söylediğim halde güvenmemesi koyuyo! :59::59::59:

tatlım boşver zorlamana gerek yok koyver gitsin... ben bıraktıgıma hiç pişman olmuyorum onla ayrıyken üzüldüğüm kadar, birikteyken de hep üzüyordu beni yol verdim... ama şimdi mutluyum şükürler olsun gerçekten aşkı yaşayacağım düzgün diyebileceğim adam gibi biri çıktı karşma nazar olmaz umarım.. :nazar::1:
bence sende bırak derim hayatında sana gerçekten aşkı tattıracak birini bekle... :54:

ne şanslısın hayatım ama şunu anladım belkide gerçekten olmaması hayırlı olmuştu hiç olmazsa özlem vardı kavuşamamanın verdiği acı vardı kendi yagımda kavruluyordum 10 kilo verdim ben ya babam bile diyo niye yüzün çöktü neye takılıyo kafan :S cevap veremiyorum olmuyosa zorlamayacaksın bunu anladım.

ne şanslısın hayatım ama şunu anladım belkide gerçekten olmaması hayırlı olmuştu hiç olmazsa özlem vardı kavuşamamanın verdiği acı vardı kendi yagımda kavruluyordum 10 kilo verdim ben ya babam bile diyo niye yüzün çöktü neye takılıyo kafan :S cevap veremiyorum olmuyosa zorlamayacaksın bunu anladım.

bebegım geldım bg deyım msnde karsılasırsakm konusalım...cevrım dısı yazssan bıle okur cvp veırrım hayatım..üzme kendını sevıyrm senı:10:

ben geldddiiiiim nasılsınız bakalım kızçelerim :) ben çok iyiyim allaha şükür sevgilimle bizim buluşmaya yeni anılar yaşamaya ihtiyacımız varmış farkettim dün az sarhoş oldum arkadaşı araba kullanıyodu ön tarftan yanıma geçti koydum kafamı eve gidene kadar uyudum oda habire saçlarımı kokladı öptü üstümü örttü çok şevkatliydi sanıyorum aramız düzelicek...:16: sizdende gelişmleri bekliyorum öptüm kocaman :54::54::54:

Selam kızlarrr

bende kaanla barışmış bulunmaktayımmm..umarım bağlanmam ona sırf intikam için barıştım ama bakalımm belkide düzelir herşeyy..

Evlilik bahsediyor,buna ayrılık yaramış mı ne?:52:
Ama ben o kadar soğuk davranıyorumki deli oluyor.bir gün aşkım dersem diğer isminle bile hitap etmiyorum:9:

Back