Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimseler yok ya...can sıkıntısı....kızlarrr nerdesınız yaaa...
veee.. beklenen an geldi kızlar..!!1
mesaj attı sen çok iyi birisin senle bulusmak istiyorum dedi...
dönmez dediğim adam döndü...
ama nee yarar ki o benm içimde bittikten sonra...
bende olmaz dedim..
biz artk hiçbişey olamayz boşver yazdm...
bu sondu sanırım..
bitti sen gittiğinde herşeyi öldürdün içimde be vefaszım..
mutlu ol tek istediğim bu..!!!
cnm ınan cok sevındım..sımdı bıttı desen bıle emınım ıcın acıyordur..ama ıstedıgınde oldu.onun agzından pısman oldugunu duymak yenıden cabalamasını gormek harikadır emınım..ınan cok sevındım..sen bıttı dıyosun elbet kendın karar verıceksın..umarım mutlu olursn cnm
veee.. beklenen an geldi kızlar..!!1
mesaj attı sen çok iyi birisin senle bulusmak istiyorum dedi...
dönmez dediğim adam döndü...
ama nee yarar ki o benm içimde bittikten sonra...
bende olmaz dedim..
biz artk hiçbişey olamayz boşver yazdm...
bu sondu sanırım..
bitti sen gittiğinde herşeyi öldürdün içimde be vefaszım..
mutlu ol tek istediğim bu..!!!
bilmiyorum canm eskiden olsa çok sevinirdim ama artk içimden gelmiyor...
o kadar ağır sözler etti ki tekrar yüzüne nasıl bakabilirim bilmiyorum...
gitsem eminm ki aklım karışacak acaba yeniden olsa mı diye düşünecegm..
ama bi insan 7 sinde neyse 70 ine de o dur...
güvenm yok ona karşı..
umarım hep birlkte mutlu oluruz canm benm bende yorumuna çok sevndm..
evetttttttttttttttttttttttt :) işte bu zafer bizimdir haydi halay çekip kutlayalım tey teyteytey
FOREVER CANIM İSTEDİĞİMİZ BUYDU ZATEN,ARASINLAR,BULUŞMAK İSTESİNLER..
BENİMKİDE ÖLE YAPMIŞTII..BARIŞTIK EVET AMA CUMA GÜNÜ AYRILDIM BİTİRDİMM EMİN OL DEDİĞİN GİBİ BİR İNSAN 7 SİNDE NE İSE 70 İNDE DE O OLUYOR,DEĞİŞMİYORLAR..
denenmişi denemek hata ..
ama mutluyum hiç ağlamadım.aman elimi sallasam ellisi be.ne gerek eskiye,önümüze bakalım ,yeni aşklar,yeni insanlar tanıyalım
canım ben denenmısı denemenın her ılıskıde heraskta her gerı donen sevgılıde aynı olduguna ınanmıyorum..ve bence 7sınde neyse 70de aynıdır dıye belkıde sızın ıcın 2.sans olabılıcek bır ılıskıyı hemen elının tersıyle ıtme..sana barısta demıyorum..ama bence herkez sansı hakeder..senı cok kırdı sözlerı cok agırdı..bende yasadım..hayatta donmezdım.benı yerden yere vuran hayatımı karartan o ınsana..ama geldı pismandı ve kendımı bıle ezip gecıp kabul ettım..sımdı cok mutluyuz..benım aklıma gelmıyomu gelıyor evet.ıcım acıyor bazen..ama o okadar guzel sevıyorkı benı unutmaya calısıyorum..herkez aynı degıldır bılıyorum.sen daha ıradelesındır askını sılersın gömersın ona sans vermezsın.ben verdım pısmanda degılım..eger vermeseydım bu sansı onun gozlerıme nkdr gzl baktıgını bılemıycektım..senı sevıyorum kelımesını ne guzel söyledıgını duyamıycabukatım..ve en önemlısı ben onu hep herkezden gızlı kendımden bıle hep karsıdan sevecektım..degermı buna hyr..ömür gecıp gıdıyor..ve ben onu yasamalıydım bu sevgıyıde..onca acıdan snra hakettım ben bunu..yınede sen bılırsın belkıde senın erkek arkadasın daha farklıdır..ama kestırıp atmadan önce onu affetme ama bırak sevgısını göstersın..ne kaybedersınkı...en basıdı egona ıyı gelır yıne kabul etmezsın..yada samımı bulursun ıkınıze bı sans verırsın..yınede senbılırsın canım..