Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Yaa kızlar ben karıştım bugün ya :KK43:
Bir anda ne anımız varsa beynime üşüşüverdi...
Bugün de ayrı olduğumu bilmeyen birileri onu sordular bana...Kötü oldum senağlama

Yaa kızlar ben karıştım bugün ya :KK43:
Bir anda ne anımız varsa beynime üşüşüverdi...
Bugün de ayrı olduğumu bilmeyen birileri onu sordular bana...Kötü oldum senağlama

YA BENDE KÖTÜ OLDUM ALTI GÜNDÜR HICMI ÖZLEMEDI BENI YA BEN DAYANAMIYORUM ARTIK BEKLE BEKLE BISEY YOK BU BENDE KÖTÜ PATLAK VERICEK COK ÖZLEDIM ONU senağlama DUA EDIP DURUYORUM

YA BENDE KÖTÜ OLDUM ALTI GÜNDÜR HICMI ÖZLEMEDI BENI YA BEN DAYANAMIYORUM ARTIK BEKLE BEKLE BISEY YOK BU BENDE KÖTÜ PATLAK VERICEK COK ÖZLEDIM ONU senağlama DUA EDIP DURUYORUM

Gülüm bir şeylerle oyalanmaya çalış...Düşünme...Düşündükçe kötü oluyor insan...
Dayanmaya çalış...

sev seve bildiğin kadar Sev seve bildiğin kadar bu beni
Ben zaten doruklarıma kadar seviyorum seni
İsteme benden sensiz gülmeyiSensiz bir an bir asır gibi geliyor inan
Sev seve bildiğin kadar bu beni
Ömür boyu bekliyebilirim seni
İsteme benden sensizliği
Sensiz bir anım geçmiyor inan
Durdururum zamanı yeter ki sev beni
Sensiz tadı tuzu yoq bu hayatın biliyorsun dimi
İsteme benden çekip gitmemi
Öldürde git terkedeceksen beni

kızlar hemen sizle paylaşmak istedim,ben bi adım daha attım bugün ve facebookta onu engelledim,artık benim profilimi göremicek, elimden geldiği kadar bana ulaşabileceği,haber alabileceği bi yol bırakmamaya çalışıyorum,keyfim yok ama bölesi daha iyi olacak.ayrıca bugün başka bi eski sevgilimin beni msnde engellediğini öğrendim bi şekilde.başka bi adresimde kayıtlıydı,sonra msn adresimi deiştirdim,onu yeni adrese de ekledim ordan görüşüyoduk, ilk adresimi artık kullanmıyorum diye silmişti,aramızda geçen gün hoş olmayan bi konuşma geçti,biraz tartıştık,bugün bi bakim eski msn.ime die açtım ki beyfendi benim eski msn.de online, yeni msn.de yok,yani benim kullandığım yeni adresi engellemiş bu o demek heralde.eskiyi silerken engellememiş demekki ben hala orda onu online görebildiğime göre,eskisinde online,yenisinde offline.cok kızdım hemen eski adresimden ona ileti yolladım çevrimdışı gösteriyodumzaten kendimi.öbür adresimi engelledin demek ama engellemek çok saçma bişi direkt silseydin dedim,cvp yok tabi güya orda deil haberi yok gibi davrancak güya. eve geldim eski listemden de yeni listemden de tamamen sildim onu.artık erkeklere acımak yok,üzülmek yok,eski sevgililere hele aslaaaaa.kızlar karıştırmayın he,facebookta engellediğim asıl benimki, diğer msn olayını yaşadığım başka bi eski :roflol:ay eski sevgililer birb.irine karıştı :roflol:

prensescim bendede öyle karışıyo bazen..
bırak dengesiz engellesin napıyosa yapsın. senin onla işin yok zaten. öbürünü dersen iyi yapmışsın herhalde ne bileyim ben yapamadım ama:)

ıyı bakalım gelışme yok pek gördüğüm kadarıyla okudum şimdi ben çıktıkdan sonrakı yazdıklarınızı şimdiide avrupa yakası var onu izliyorum..

hiç sorma dokmekden dediğin gibi yaprak felan kalmadı... :)avrupa yakası var onu izleyın hem stres atarsınız dağılırsınız..

kızlar ben geldım
ne oldu benden sonra gelısme yokmu hıccc
valla okuyamıyorum cok yol katedıyosunuz
ben bıraz huzursuzum ya canım nedense cok ama cok sıkkın
sabahtan ıyıdım a ma nıye bole oldum bılmem

Biliyorum konuşacak birşeyimiz kalmadı, paylaşacak hiç bir şeyimiz yok.
Yine de yüreğimden gücümün yettiği yere kadar sana sesleniyorum,
seninle konuşuyorum... Bugün sana olan kırgınlığımı rafa kaldırdım,
sevgimi aldım avuçlarımın arasına, ona sığınıyorum... Cümlelerimi kısalttım,
kelimelerim buruk, gülüşlerim istenmeyen dudaklarımda...

Bir ihtimal gelişine sığındığımı farkettiysem de, engel olamadım gurursuz
ama umutlu hasretine... Bugün gönlümü hoş tutmak istiyorum,
imkansız olan her rüyaya inanasım geliyor... Bir çocuk gibi
isteklerimi bastıramıyorum... Çalmayan telefonuma elim gidiyor,
sana halen bende olduğunu ısrarla yazmaya çalışıyorum... Bende olan seni,
hiç kırmadım, değiştirmedim ve hep korudum desem de, sendeki benin
nasıl olduğunu, gülüp gülmediğini anlamsız bir sıkıntıyla merak ediyorum.

X