Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Seninki gibi bende de vardi yaaa..
1.5 2 seneye yakin bir iliskiydi ama defalarcaaa ayrilip barisiyorduk o yonden benzer.. daha doğrusu o beni terkedip duruyordu :)) aglayip sizlayip nolooor don diyordum :)) suan halime gülüyorum...
Ammaaa ne olduuu bi keree bittiiii aldatma olduuuu sonra 1 ay aramadi sormadiiii daha sonra dön diye yalvardi ama geçti tabi...
Ya hakkaten o kadar emek veriyorsun senelerini veriyorsun amaa herif tek kalemde siliyor iki üç cilveye tav oluyorlar başkasına...
Yeni biten iliskinin acısını illa ki çekicez ama onemli olan acıyı daha aza indirmek.
Agla sızlan ama kararında yap..
Kendini kapama..
Ah ahh ne bu çektigimiz :))

yaptıkları zaten miğdesizler her kızla birlikte olmak istiyorlar a
n dimi fln yazmış bende kusura bakma h

haklısın canım unutmak büyük başarı olacak bizler için biraz biraz hafifliyor ama en çokta koyan kırması hakaretler etmesi sen onca yılını 6 yılını veriyorsun. gidip başkasıyla evlenmek istiyorum demesi en çokta koyan buydu bana

Hakaret mi ediyor..
yaa bu erkekler ne sanıyor bizi acaba?
Istedigini söyle küfür et bağır çağır..
Hayır yani kimsin sen?
Biz onlara değer vermesek zerre kıymetleri yok..
Utanmadan bir de hakaret ediyorlar...
Nasıl bir hayat sürdürülür böyle biriyle en ufak kavgada demek ki demedigini bırakmayacak alttan alamayacak..
Yok gülüm bende de vardi ne kufurler ediyordu bak yok olmaz ben ciddi bir iliski istiyorum dedim ilerde evlendigimizde boyle olursa kaldiramam dedim pişman olurum dedim..
Boyle bir insanı unutman daha kolay olacak emin ol...

haklısın işte canım adam gibi ayrılmayı bile ayrılmayı bilmiyorlar çünkü adam değiller Bende ona Allah diyorum gerisini ona bırakıyorum dedim suratına o bildiği gibi yapar elbet günü gelince tek isteğim pişman olsun bende onu unutayım geri dönmek istesin ama affetmiyim süründüğünü görmek istiyorum tıpkı bana yaptığı gibi

nasılsın bakım huzun_adası ısmın bıle negatıf kuzum emın ol sonradan kendımı ne uzmusum dıye kızacaksın.

6 sene hiç az degıl..
Emin ol giden kim olursa olsun bir gün en azından helallik almak için bile dönüyorlar..
Geçecek ama emin ol..
Insanlar nelere alışıyor..buna da alışıyoruz elbet..

Bende geldim araniza... 15 yasimdab beri yanimdaydi ama artik yok cok ayrilip baristik ama su 2 aydir ayriyiz. Benimki cok dengesiz yada egosunu tatmin etmeye calisiyo mesaj atmayip konusmadigimda bi kac hafta sonra meaaj atiyo hani sevgili olmadan onceki arkadas konusmasi var ya onun gibi konusuyoruz bi kac gun sonea yine ayni tas ayni hamam. Bu dhaa cok aci veriyo bi kere bitsin tam bitsin dimi ama ben yapamiyorum. En cok ta anilarimiz aklima geliyo o cok uzuyo:)

Kaç senedir berabersiniz yaşın kaç canım?
Neden bitti peki?

Kaç senedir berabersiniz yaşın kaç canım?
Neden bitti peki?
19 yasindayim 3 bucuk senelikti iliskim. Cocukluk aski iste ilk askimdi sonra en son onunistemesiyle bitirdik sevdigini soyluyodu ama olmuyo falan diyodu beni hayatindan cikarmiyo ama tamamende bitirmiyo. Ben bitiriyim diyorum cevap falan vermeyim ama simdi aynı kurstayiz hergun yuz yuze bakicaz boyle arkadas olarak devam ettirmelimiyimbende?

Sevdigin adamla arkadaş olarak kalma fikri biraz bana ters geliyor canım yaa..
Ya tamam ya devam olması lazım.. bu seviyorum ama bilmiyorum olmuyor lafları biraz kolaya kacma gibi geliyor bana tartismalarinizin boyutu nasildi yani sudan sebepler yüzünden oluyorsa pek samimi gelmedi bana.. ama sana şunu diyebilirim.. boylelerine tavrın net olacak.. bitirmek mi istiyorsun. al buyur kapi açık.. gayet mutlu huzurlu gözük yaninda ve bence muhatap olma kesinlikle.. oyuncak mısın sen elinde.. konustugun sürece olayın ciddiyetini anlamayacak..

Aksine oyle falza kavga etmezdik sadece benim kiskancliklarim ve onun arada olan ilgisizligi yuzudnen tartisiyoduk hatta oda diyo senin gibi birini bidaha bulamam diye ki cevresindeki herkes o kiz sana iyi bakmis falan diyomustu. Haklisin sadece selamim olsun bidaha muhabbet etmemeye calisicam insallah engel olabiliriim:)

Senin gibisi zor bulunur vallaa seni kaybetmemek için elimden geleni yapacagim.. bundan bir kaç ay sonra cok tartışıyoruz sudan sebepten ikimizin iyiligi için bitmesi lazım vs vs.. hepsi aynı sanirim bu erkek milletinin :)) sen umursamaz olunca bi afallayacak noluyo yaa falan sonra eminim donecek ahan da buraya yazıyorum :)) yaşin cok genc daha benim gibi bence biraz da kendimize bakalım onlari dusunecegimize.. bi halta yaradıklari yok biz olmadan

Senkac yasindasi canim:)

Seni buraya getiren sorun ne peki sende mi yeni ayrildin :)

Yok canım yaa şuan bir ayrılık yok çok şükür :)) ama her an ben de isyaaağğğğn diye bağırabilirim
Ama yaşım genç olmasına rağmen bayaa hızlı başladım hayata neler neler gördüm ne çektim bi bilsen

Ahaha kiyamam ay insallah bir an once bizde " iyi ki bitmis simdiki sevgilimle cok mutluyum " diyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…