Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Lan tamam ilk başta olmadı yapamadım üzdüm seni ama bende üzüldüm inan, ayrıldık ama bizz hiç çıkmadık ki 3 kere buluştuk senin iş yerine gelip babanla tanıştım diye aşık mı olduk hemen ? Yapamadım oğlum işte..Bana şarkı falan yaptın ama bunlar geri dönmem için bana hiçbir şey ifade etmedi sağol zahmet ettin, ününe ün kattın o ayrı..Geceleri bol bol rahatsız ettin..Bi insan 40 kez arar mı yaa ?
Psikolojim bozuldu senin yüzünden kafayı yicektim ben ne yaptım bu insanı niye bu kadar üzdüm diye ? Senden ayrılırken en çok ben yara aldım unutma..
Sen istedin birliikte olmak ben sıcak bakmadım yapamam edemem dedim ama anlamadın ki...

Ben stajdayken babandan zar zor izin alıp 1 saatlik yolu tepip çalıştığım yere beni görmeye geldiğin için çok teşekkür ederim.
Okuldan çıktığımda senin iş yerine gelmiştim o gün beni çok güzel ağırladın,dersin olmasına rağmen benimle durağa kadar yürüdün teşekkür ederim.
Son buluşmamızda tabi bilmiyordum son olduğunu o gün bana süprizler hazırladığın için beni çok ama çok mutlu ettiğin için çok teşekkür ederim...Gün sonunda seni şok ettiğim için özür dilerim.Ben böyleyim işte kusura bakma tamam mı hani olurda googleda birşeyi aratırken falan denk gelir belki bu forum bu yazı falan hemen benim olduğumu anlarsın zeki çocuksun seeeeen..hadi hadi iyisin iyiii bıdı bıdı bıdı üzülme tamam mı hoşçahaall.

Not:Benim gibi salak kafalı bi insanı nerden buldun ki !

uzun zamandır yoktum bende belki netten uzak kalırsam düzelirim dedim ama hiçte öyle . ismi malum şahıs defolup kendi gitti beni yarım bırakıp yüzüstü sonrada olmadı barışalım dedi barıştık lanet olsun barışmaz olaydım herşey düzzelir sandım malesef düzelen bişey yok bana dediği tek laf bizim geleciğimiz yok diyor kalkmış birde barışmak istiyor. sözlediği sözler dahada kötüleştirdi beni . barıştım güne lanet olsun onu tanıyan bir arkadşaı bana beni aldattını söledi duyunca kötü olan durum daha kötü oldu şoktayım bunu nasıl yapar napıcam bilmiyorum çıkmazlardayım. delireceğim. ruh gibiyim.

bende aynı durumları yaşadım halada yaşıyorum gelgitler içinde kendisi mükemmellik arar bu erkekler acaba kendilerine hiç bakmıyorlarmı. ben hiç naz yapamadım hiç küsemedim kötü laflarına katlandım. ben hep alttan aldım hep özür diledim hep ağlayan hep seni seviyorum sensiz yapamam diyen ben oldum ne oldu boynuz yedim. en güvendiğim deli gibi sevdim insan yaptı bana bunları birdaha güvenmem kimseye kimsede kalmamış güvenecek.şuan hala ağlıyorum kendimi toplayamıyorum ne yapacağım ben.her saniye her an aklımda düşünmekten kurtulamıyorum keşke kafama birşey düşse hafızamı kaybetsem

bende terkedildim kızlar hemde bianda dün tam bir ay oldu 5 sene öyle bir ayda geçmiyo (bugün daha çok yanıyo canım sanki

acın daha taze 15 gün olmuş canım bayağıda çıkmışssın az değil. söylemedimi ayrılırken sebep. erkekler böle işte sebep sölemezler defolup giderler. ve istedikleri zaman geri dönebileceklerini sanıyorlar. benimde 2 yıll bitti offf delirecem kafamı duvarlara vurmak istiyorum. keşke bukadar değer vermeseydim enayi yerine konulduma mı yanayım yalanlar içinde 2 yıl geçtinemi aldatıldımamı herşeyin bir çaresi bulunur diyorlar hayatta tek çare bulunulmayan hastalık aşk olsa gerek

üzülme canım yalnız değilsin bende kazım yedim

terk edildim...isteğimle...olmayacak böyle dedi...ben de bitirelim dedim...acele etme dedi...ben bitirdim...canım acıyor...herkese onu anlatasım var...sayfalarca yazasım var...tekrar ayağa kalkamam gibi geliyor...bundan daha acısı aldatılmak olurdu her halde...insanlar eşlerinden,nişanlılarından,uzun yıllar çıktıkları sevgililerinden nasıl ayrılıyor...nasıl toparlanıyor...acizim,güçsüzüm...tek isteğim tekrar araması....yapmayacak biliyorum...kendimi avutuyorum...

durumun benimkinden farksız off ben hala toparlanamadım tabi insan eskisi gibi güçlü olamaz bu saatten sonra ölemiyoruzda sürünüyoruz bu acımasız hayatta mafoldumben

bugünlerde kendimi beğenmişliğe döndü acım...ha bire o da kaybetti diyorum...hatta onu beğendiğimi söylemeseydim hakkımda ne düşündü,başkasına der mi,tanıdıklara rezil olur muyum demeye başladım...neyse tecrübe...Rabbimin izniyle daha da iyi olacağım...

ya aşık oldum gerçekten ya da acaip boşum...bil bakalım neler yaptım...anneme anlattım tüm konuşmalarımızı...o da teşhisi koydu...ben çok sertmişim...çocuğu bıktırmışım...düşündüm hak verdim...neyse aramaya karar verdim...ama dengesiz ben...numarayı silmiştim...numaranın ortasını unuttuğum halde...bilinmeyen numaralarda yok kaydı...telefoncuları dolaştım kimse ilgilenmedi...sonra eve geldim google yazdım numara geri getirme diye...fatura detaydan çıktı...hamgi yüzle ne diye arayayım,ne cevap alacağım,belki de açmayacak telefonumu...haklı...yerden göğe kadar...dengesiz,psikolojik sorunlu,boş diyecek bana...ben artık beklenti içinde değilim,sadece sesini duymak istedim diyeceğim...başka ne isteyim...

Ara ne kaybedersinki ,belkide kazanırsın he diyelimki seni istemedi yine iyi yıllar sonra aklına gelince ben aramıştım ama olmamıştı deyip kalbini rahatlatırsın.
Zaten kaybedeciğini kaybetmişim diye düşünerek ara , güzelce mantıklı açıklamalarını yap oda seni gerçekten seviyorsa barışırsınız umarın istediğin gibi olur

incimnaz sağol canım iyi dileklerin için...inşallah sonuç güzel olur....cesaret edip ararsam sonucu paylaşırım burada...iyi ya da kötü...

önce msj attım arayabilirmiyim diye cevap yok...dört kez aradım...çaldı ama açmadı...yok yok aşkta hiç yüzüm gülmeyecek...

önce msj attım arayabilirmiyim diye cevap yok...dört kez aradım...çaldı ama açmadı...yok yok aşkta hiç yüzüm gülmeyecek...

aman seni takmayanı sende takma aşkta yüzün gülecek inşallah
senin aşık olduğun gibi aşık olsaydı teli açardı demekki o senin gerçek aşkın değilmiş üzüleceksin ama geçecek içini rahat tut önüne bak hayat yaşamaya değer gerçek aşkını bulmam dileğiyle

benimde iki hafta önce 1 senelik ilşkim bitti. bizim aramızda öyle kavga, sorun yoktu aslında. evliliğe dair cesareti yokmuş, korkuyormuş bitiş sebebi. seni seviyorum, benm için çok değerlisn diyo ama ne kadar doğru?? seven insan korkarmı, ya da erkekler genelde bu sorunu yaşıyomu? o kadar soğuk, o kadar rahat ki ben niye onun kadar soğukaknlı olamıyorum? çok zor gerçekten dayanması zamanla geçecek ve ilerde güleceğim bunu biliyorum. kızgınım, duyugularımla, duygularımla, sevgimle, aşkımla oynadı, dilerim ki benim çektiğim acıyı o da çeksin. güçlü olmaya çalışıyorum.

dün iki mesaj attım ilki nasılsın...ikincisi arayabilir miyim diye...taştan ses var ondan yok...bugün de mail attım telefonları mı aç diye...daha arayacağım,mesaj atacağım...bırakamıyorum...askıntı oldum,gurursuz oldum...hey Rabbim neyi büyük söylesem çıkıyor...

Üstüne düşen ısrarcı olursan inada bindirebilir. Uzak kal bi süre. Kafasını dinlesin, sende öyle. Sonra ararsın.

minikdepresif desteğin için teşekkürler...çok tecrübesizim ben...ya bırak peşimi dese,hakaret etse tamam diyeceğim vazgeçeceğim belki de...ama tamamen tepkisizlik oyunu oynuyor...

mail attım telefonlarımı açar mısın diye...yok cevap...aradım açmadı...ikinci kez aradım tam kapanacakken açtı...uyuyordum uyandırdın dedi.özür diledim...nasılsın dedim iyiyim dedi...bunun için mi aradın hadi söyle ne söyleyeceksen dedi...yok bişey dedim...iyi geceler dilekleriyle telefonu kapadık.eğer gerçekten uyuyorsa küfretmiştir:)))ama beni gece ikide arayan birinin on iki olmadan uyuması da ilginç...ne bileyim acısı çıkıyor...uykulu konuşmalarımın...sonra mesaj attım teşekkür ederim sesini duymak güzeldi diye...sonra da söyleyemedim çok değerliymişsin bende diye...cevap tabi ki yok...mail bekledim tabi ki yok...ama anladım ki dönse bile geri bu uzaklar hep problem...o gerçekten yüzeysel yaşayan biri...peki niye başta hevesliydi...yeni güzel kız...deneyim ne çıkar mantığı...kız da yapıştı...evlilik ciddi iş...msn de dövmediğim kaldı...çenemle batırdım her şeyi...e üstüne bir de uzak...özetle...olmayacak...etkilenip dönse bile mesafe problem,karakterler zıt...soğuk su iç kızım...

şu an çok ama çok kötüsündür anlayabiliyorum... ama boşverelim gitsinler bence, ilerde olmayacaksa eğer birşeyler, şimdiden bozulsun daha iyi...

biz mesela benimkiyle nişana 1 hafta kala ayrıldık, hem de ikimizde istemedik ayrılığı, aileler yüzünden oldu herşey. ben herşeye razıydım, aileme arkamı dönmeye bile... ama o benim kadar gözü kara olamadı... ya da benden daha mantıklı yaklaştı olaylara bilmiyorum :) kısacası bir yerde bir şeyler koptuysa her ne sebeple olursa olsun, bir daha hiçbirşey eskisi gibi olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…