cnm hikayeni tam bilmiyorum ama sanki seninkinin tavırları tanıdık geldi bana bende şuan seninle aynı durumdayım hiçbişeyi takmazsam kötü sözleri duymazsam ve katlanırsam o diil de ben çabalarsam benden iisi yok ama bence bu kadar da düşmemeliyiz ben zamanında çok düşürdüm kendimi şimdide bu yüzden gereken değeri görmüyorum sebebide benim yaptığım hatalarmış sanki hata yaptık da ne yaptık bence bişiyler yolunda gitmiyosa zorlamamak lazım şahsen ben zorladım neler yaptım geri döndürmek için döndü ama köpek gibi davranıyo bazen bence hakettiğim bu diil trip atma laf söleme hakkım bile yok sanki suan çekemem artık dio ben diil istedin yeniden denemeyi madem öle katlancaksın dio bence tatlım arama da sorma da hikayeni bilmiyorum ama tekrar anlatırsan daa ii yorum yaparım bende yazdım kendimi biras sende bana yorum yaparmısın cnm?
bende terkedildim kızlar hemde bianda dün tam bir ay oldu 5 sene öyle bir ayda geçmiyo(bugün daha çok yanıyo canım sanki
bu aralar tam da bana uygun bir sayfa...canım yanıyorrrr mutsuzumaklıma kötü kötü şeyler geliyor.kendimle başbaşa kalmamak için saçma sapan şeylerle oyalanmaya çalışıyorum.hayatımda böyle bir kazık yememiştim çok kötüyüm............
ya aşık oldum gerçekten ya da acaip boşum...bil bakalım neler yaptım...anneme anlattım tüm konuşmalarımızı...o da teşhisi koydu...ben çok sertmişim...çocuğu bıktırmışım...düşündüm hak verdim...neyse aramaya karar verdim...ama dengesiz ben...numarayı silmiştim...numaranın ortasını unuttuğum halde...bilinmeyen numaralarda yok kaydı...telefoncuları dolaştım kimse ilgilenmedi...sonra eve geldim google yazdım numara geri getirme diye...fatura detaydan çıktı...hamgi yüzle ne diye arayayım,ne cevap alacağım,belki de açmayacak telefonumu...haklı...yerden göğe kadar...dengesiz,psikolojik sorunlu,boş diyecek bana...ben artık beklenti içinde değilim,sadece sesini duymak istedim diyeceğim...başka ne isteyim...
önce msj attım arayabilirmiyim diye cevap yok...dört kez aradım...çaldı ama açmadı...yok yok aşkta hiç yüzüm gülmeyecek...
mail attım telefonlarımı açar mısın diye...yok cevap...aradım açmadı...ikinci kez aradım tam kapanacakken açtı...uyuyordum uyandırdın dedi.özür diledim...nasılsın dedim iyiyim dedi...bunun için mi aradın hadi söyle ne söyleyeceksen dedi...yok bişey dedim...iyi geceler dilekleriyle telefonu kapadık.eğer gerçekten uyuyorsa küfretmiştir:)))ama beni gece ikide arayan birinin on iki olmadan uyuması da ilginç...ne bileyim acısı çıkıyor...uykulu konuşmalarımın...sonra mesaj attım teşekkür ederim sesini duymak güzeldi diye...sonra da söyleyemedim çok değerliymişsin bende diye...cevap tabi ki yok...mail bekledim tabi ki yok...ama anladım ki dönse bile geri bu uzaklar hep problem...o gerçekten yüzeysel yaşayan biri...peki niye başta hevesliydi...yeni güzel kız...deneyim ne çıkar mantığı...kız da yapıştı...evlilik ciddi iş...msn de dövmediğim kaldı...çenemle batırdım her şeyi...e üstüne bir de uzak...özetle...olmayacak...etkilenip dönse bile mesafe problem,karakterler zıt...soğuk su iç kızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?