• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

şunu farkettim..çok değil bi kaç hafta öncesine kadar ben de burda sızlnıyordum..geri döencek mi seviyor mu vs..
ama bu süre içinde kendimce farklı kararlar aldım ve uygulamaya başladım..ayrılığın üzerinden 2 ay geçti bu sürede 2 kere bağlantımız oldu..ama tekrar olmayacağını anladım..
ben kendi adıma çaba gösterdim elimden geleni yaptım dedim içim rahat bundan sonrası benim sorunum değil..kendime döndüm..spor yapıyorum..yeni arkadaşlıklar kuruyorum..kitap okuyorum..normale dönmeye başladım..acı da yok artık.

size tavsiyem kendinize dönün..bunun tek yolu bu..kendinizi geliştirin..ama mutlaka kendiniz için bişeyler yapın..o kişiyi de bırakın kendi haline..istiyorsa çaba gösterecektir zaten..istemiyora da yapacak bişey yok..siz güçlü olursanız sizin bu gücünüzden etkilenip o da döner belki size:68:

dönmezse de zaten unutmuş olacaksınız..belki hiç istemeyeceksiniz..kimse sizden önemli değil:49:

slm cnm nasılsın farkettimki sende bende yokmusuz bayadır forumda kendine gelmişin galiba sevindim. bizde bildiğin gibi barıştık ii de gidio gibi ama sanki bişiyler eksik anlayamıom bu arada sen bana özelden yazmısın ama ben senı msn ekledim dogru yazdıgına emınmısın adresını adrestekı çizgiler normalmi altçizgimi bi daa at istersen tatlım konuşurus

slm cnm nasılsın farkettimki sende bende yokmusuz bayadır forumda kendine gelmişin galiba sevindim. bizde bildiğin gibi barıştık ii de gidio gibi ama sanki bişiyler eksik anlayamıom bu arada sen bana özelden yazmısın ama ben senı msn ekledim dogru yazdıgına emınmısın adresını adrestekı çizgiler normalmi altçizgimi bi daa at istersen tatlım konuşurus

evet tatlım kendime geldim bayağı..tabi tamamen aklımdan çıkmadı ama etkisi çok çok azaldı..onsuz hayatım şekillenmeye başladı..onsuzluğa alışıyorum işte

geri dönse bile bu sefer ben artık istemioyurm galiba..geçen sefer geri dönsün yeter ki diyordum ama şimdi mantığım çalışmaya başladı onunla artık eskisi gibi olamayız zaten..hiçbişi eskisi gibi olmaz..ben bu çektiğim acıları unutamam..ona güvenemem..ona artık kayıtsız şartsız sevgi gösteremem gibi geliyo..

çok sağolsun kendi elleriyle en güzel duygularımı bitirdi..bunu kendi istedi..ben artık eski ben olmayacağım hiç bi zaman..

evet tatlım kendime geldim bayağı..tabi tamamen aklımdan çıkmadı ama etkisi çok çok azaldı..onsuz hayatım şekillenmeye başladı..onsuzluğa alışıyorum işte

geri dönse bile bu sefer ben artık istemioyurm galiba..geçen sefer geri dönsün yeter ki diyordum ama şimdi mantığım çalışmaya başladı onunla artık eskisi gibi olamayız zaten..hiçbişi eskisi gibi olmaz..ben bu çektiğim acıları unutamam..ona güvenemem..ona artık kayıtsız şartsız sevgi gösteremem gibi geliyo..

çok sağolsun kendi elleriyle en güzel duygularımı bitirdi..bunu kendi istedi..ben artık eski ben olmayacağım hiç bi zaman..

cnm şimdi msj hakkımı doldurmak için boş msjlar atıcam kusura bakmayın kızlar :))

valla cnm kendine gelmen güzel sevindim

valla bende iimi yaptım kötümü yaptım bilmiorum geri adım atmakla

belkide senin kadar güçlü olamadım korktum acı çekmekten

yani ii gidio gibi herşey ama bazende öle lafları oluyo ki sen istedin ben bitirmiştim gibi şeyler dio o zmn diom hata yaptım galiba ama yinede bitiremiom

ne yapcağımı bilmiorum inanki şuanda tartıştık bu sebepten önce diom tmm madem bnm yuzumden barıstın bıtsın ama sora pat gerı adım atıom korkuom bıde aıleler var ısın ıcınde tabı cok zor bı durum

Kızlar başka bir topikte de yazdım ama cevap alamadım fazla, benim için gerçekten önemli ve acil bir durum, fikirlerinizi paylaşırsanız sevineceğim.

Size çok acil bir sorum var, acil çünkü yarın benimkiyle son kez buluşacağız, belki de bir daha görüşmeyeceğiz birbirimizi kazanmamız gerekiyor. O yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum. Durum şu; geçen hafta tartıştık, iki taraf da hatalıydı kavgada. Tartışma sonrasında da hep ben adım attım, her gün aradım hatırını sordum ama o çok soğuk konuştu ve hiç aramadı beni. Ben telefonda bir şey olmamış gibi konuşmaya çalıştım hep çünkü sorunları konuşmayı sevmez ama işe yaramadı. Dün akşam aradım ve bu sefer doğrudan konuya girip niyetinin ne olduğunu sordum. Beni sevdiğini ama çok yıprandığını, artık ilişkiye dair içinde bir istek, heves kalmadığını söyledi. "Taktik uyguladığımı düşünebilirsin ama gerçekten taktik değil içim öldü sanki hevesim kalmadı" dedi. Sözlerinin sonuna da "Benim artık inancım kalmadı ama eğer sen çok inanıyorsan düzeleceğine bilmiyorum" lafını ekledi. Onu yarın son kez buluşmaya ikna ettim, "En azından yüzyüze dostça bitiririz, en azından el sıkışıp ayrılmış oluruz" dedim. "Ben el sıkışıp ayrılacağımızı düşünüyorum ama bakalım" dedi. Sizce gerçekten ilişkiye inancı kalmamış mı sadece naz mı yapıyor, yalvartmak mı istiyor? Kafasında ne var? Yarın düzeltmek için ne yapabilirim, ne söylemeliyim, nasıl ikna edebilirim onu? Elini tutup gözlerinin içine bakarak konuşsam işe yarar mı?

Bu arada bir arkadaşım, "bir erkek ayrılmaya kesin kararlıysa son buluşmaya filan gelmez, onun da barışma ümidi var" dedi ama sizce bu ne kadar doğru? Gerçekten ayrılmaya kesin kararlı olsaydı gelmez miydi, yoksa kararlı ama sırf benim hatırım kırılmasın ileride vicdan azabı çekmemek için vs mi kabul etti son kez görüşmeyi?

4 yıllık ilişkisine nokta koyan biri olarak benim de kulübe katılmama izin var mıdır? :5:

Bu arada bir arkadaşım, "bir erkek ayrılmaya kesin kararlıysa son buluşmaya filan gelmez, onun da barışma ümidi var" dedi ama sizce bu ne kadar doğru? Gerçekten ayrılmaya kesin kararlı olsaydı gelmez miydi, yoksa kararlı ama sırf benim hatırım kırılmasın ileride vicdan azabı çekmemek için vs mi kabul etti son kez görüşmeyi?

Anladigim kadariyla kavgalardn fln sklms gibi duruyo naz Degl bence ama duzeleblck bsy yarn bak gzlerine anlarsn ztn duygularni seni hala sevdigine inanirsn atlatablcegnizifln syle .belki gercktn ayrilma yuzyuze olsn diye bulusmayi kabl etmstr yada barsmak istiyodr bunlari yuzyuzeykn anlarsn dye dsnyrm

Anladigim kadariyla kavgalardn fln sklms gibi duruyo naz Degl bence ama duzeleblck bsy yarn bak gzlerine anlarsn ztn duygularni seni hala sevdigine inanirsn atlatablcegnizifln syle .belki gercktn ayrilma yuzyuze olsn diye bulusmayi kabl etmstr yada barsmak istiyodr bunlari yuzyuzeykn anlarsn dye dsnyrm

Sevdiğini söyledi zaten, ama düzeleceğine inanmıyormuş, hatta inansam bile yine de hevesim kalmadı dedi. Ben de bir yerlerden başlarsak zamanla tekrar o heves dolar içine dedim, bir şey söylemedi. Nasıl düzelecek bir bilsem...

Sevdiğini söyledi zaten, ama düzeleceğine inanmıyormuş, hatta inansam bile yine de hevesim kalmadı dedi. Ben de bir yerlerden başlarsak zamanla tekrar o heves dolar içine dedim, bir şey söylemedi. Nasıl düzelecek bir bilsem...

İnsan seviyosa cabalar yani ama yinede bilemem tbi belki gercktn kavgalarda cok yiprnmstr. Seven insan cabalar pes etme de. umarm istedgn gbi olur cnm hrsyy

ayrılmayı kafasına koyduysa ayrılır..ilişkide heves kalmadıysa bunu yeniden alevlendirmenin bi yolu yok ki biraz ayrı kalsanız özleseniz birbirinizi ondan bi adım gelse neyse..gerçekten ayrılmaya kesin kararlı olan insanda gelir kaldı ki ikna ettim demişsiniz neler dediniz ikna ederken..eğer gerçekten kararlıysa bugun görüceksin anlarsın sakın ola yalvarma ikna etmeye çalışma insan gerçekten kabullendiği anda acısını dindirebiliyo hepimiz geçtik bu yollardan ve şahit olduk birbirimize..

4 yıllık ilişkisine nokta koyan biri olarak benim de kulübe katılmama izin var mıdır? :5:
hoşgeldin canımm :71: senmi ayrıldın??

ben kayboldu sanmıştım meğer sendeymiş
görür görmez anladım hemen o anda
sarı sandıklara kilitlemiştim aşkımızı
sahip çıkmışsın canım eksik olma
nasıl özlemiş kalbim böyle atmayı
oysa yerini bile unuttu
mucizeler hep böyle ansızın gelir
teşekkür ederim böyle baktığın için
teşekkürler aklımda kaldığın için
karanlıktan korkmuyorum eskisi gibi
senin yanın en aydınlık beyaz benim için

10 gun önce veda mesajı çektikten sonra 3 saat önce faceden bunu yazmış ne demek oluyo bu? ne anlama geliyo?

ben kayboldu sanmıştım meğer sendeymiş
görür görmez anladım hemen o anda
sarı sandıklara kilitlemiştim aşkımızı
sahip çıkmışsın canım eksik olma
nasıl özlemiş kalbim böyle atmayı
oysa yerini bile unuttu
mucizeler hep böyle ansızın gelir
teşekkür ederim böyle baktığın için
teşekkürler aklımda kaldığın için
karanlıktan korkmuyorum eskisi gibi
senin yanın en aydınlık beyaz benim için

10 gun önce veda mesajı çektikten sonra 3 saat önce faceden bunu yazmış ne demek oluyo bu? ne anlama geliyo?

aşık olmuş, ya da eski aşkı alevlenmiş vs gibi bi anlam çıkardım ben :44:

Eskı sevgılımle 2 ay konusmadık kusmuştuk. dogum gununde mesaj attım telefonuna d. gunu mesajı . çok teşekkur falan ettı vs.. bı kaç gunn sonra faceden dayanamadım unuttun benı. hayırsız dedım. oda " benn ben olmamayı denıyorum " dedı. sonra nasılsın falan dedı konustuk oyle. o kadar.. :/

Back