şunu farkettim..çok değil bi kaç hafta öncesine kadar ben de burda sızlnıyordum..geri döencek mi seviyor mu vs..
ama bu süre içinde kendimce farklı kararlar aldım ve uygulamaya başladım..ayrılığın üzerinden 2 ay geçti bu sürede 2 kere bağlantımız oldu..ama tekrar olmayacağını anladım..
ben kendi adıma çaba gösterdim elimden geleni yaptım dedim içim rahat bundan sonrası benim sorunum değil..kendime döndüm..spor yapıyorum..yeni arkadaşlıklar kuruyorum..kitap okuyorum..normale dönmeye başladım..acı da yok artık.
size tavsiyem kendinize dönün..bunun tek yolu bu..kendinizi geliştirin..ama mutlaka kendiniz için bişeyler yapın..o kişiyi de bırakın kendi haline..istiyorsa çaba gösterecektir zaten..istemiyora da yapacak bişey yok..siz güçlü olursanız sizin bu gücünüzden etkilenip o da döner belki size
dönmezse de zaten unutmuş olacaksınız..belki hiç istemeyeceksiniz..kimse sizden önemli değil
slm cnm nasılsın farkettimki sende bende yokmusuz bayadır forumda kendine gelmişin galiba sevindim. bizde bildiğin gibi barıştık ii de gidio gibi ama sanki bişiyler eksik anlayamıom bu arada sen bana özelden yazmısın ama ben senı msn ekledim dogru yazdıgına emınmısın adresını adrestekı çizgiler normalmi altçizgimi bi daa at istersen tatlım konuşurus