• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

1 ay dediğin ne ki ..
Aylar geçti üzerinden ..
Sen yine birden bırakma kendini ama bir geri dönüş olacaksa bunun nedenini çok iyi anla ki bir daha aynı şekilde üzülme..
Her dönüş sevgiden değildir bunu unutmadan asıl nedenini anlamaya çalış.

benım 1 ay oldu gelen gıden yok .canım bsreyl sende kendını yıpratma. bak aynı yastayız. erkekler 25 ten once akıllanmıyo kanımca..geç olgunlasıyolar.. l

1 ay dediğin ne ki ..
Aylar geçti üzerinden ..
Sen yine birden bırakma kendini ama bir geri dönüş olacaksa bunun nedenini çok iyi anla ki bir daha aynı şekilde üzülme..
Her dönüş sevgiden değildir bunu unutmadan asıl nedenini anlamaya çalış.

tabiki..şu anda geri dönüş adına hiçbişi konuşmadık..ben sadece onun face duvarında paylaştığı şarkılardan anladım neler hissettiğini..üzüldüğünü özlediğini..geri başlamadık..bundan sonra neler olur bilmiyorum..biraz bana kırılmış belli..ben ona biraz kırıcı şeyler söylemiştim en son mesajla..onları atamamış içinden sanırım..aklının bende olduğunu anladım ama..ne engelliyo onu bilmiyorum.çok inatçı ve gururlu bi yapısı var..

bakalım bundan sonra ne olacak.:10:

tabiki..şu anda geri dönüş adına hiçbişi konuşmadık..ben sadece onun face duvarında paylaştığı şarkılardan anladım neler hissettiğini..üzüldüğünü özlediğini..geri başlamadık..bundan sonra neler olur bilmiyorum..biraz bana kırılmış belli..ben ona biraz kırıcı şeyler söylemiştim en son mesajla..onları atamamış içinden sanırım..aklının bende olduğunu anladım ama..ne engelliyo onu bilmiyorum.çok inatçı ve gururlu bi yapısı var..

İnşallah yuzun guler canım .. ınsallah mutlu olursun sevdıgınle. benım artık kendım ıcın umudum kalmadı .. donmez.

benım 1 ay oldu gelen gıden yok .canım bsreyl sende kendını yıpratma. bak aynı yastayız. erkekler 25 ten once akıllanmıyo kanımca..geç olgunlasıyolar.. l

1 ay o kadar uzun bir süre değil ama kesin döner de denilemez tabiki ilişkinizi tam bilmiyorum.
Ama ben bu 25inden önce olgunlaşmazlar olayına inanmıyorum, kişiden kişiye kesinlikle değişkenlik gösterir ve yaşadıklarınla tabiki ..

Özelden birisi aradığında direk seni düşünmesi güzel bir şey.
Seni sevdiğini özlediğini gösteren şeyler de paylaşıyorsa o gurur kırılır bir şekilde merak etme.
Aşk gelince kalmaz hiç biri eğer gelmesi gereken oysa.
Hanginiz ayrıldı?
Eğer sensen ve o haklıysa bilmiyorum durum değişebilir tabi ..

Arkadasım sevıyosa elbet donecektır.. ama donmuyosa sevmemıstır.. senı sevmeyen bı ınsanıda napabılırsınkı .. herneyse hepımız ıstıyoruz pısmanlıklarını gormeyı.. ama erkekler geç anlıyolarmş degerımızı galıba. . o yuzden sabretceksın.. baska seylerle yogunlas. sonuçta ondan oncede bı yasamın bı hayat standartın vardı oyle degılmı ? tamam ayrılıgın ılk gunu ve ılk gunlerı yada ınsana gore degısen surelerde ınsan olu gıbı yasar.. ben yemek yemıyodum . olu gıbıydım. zamanla alısıyosun toparlanıyosun. belkı zamanla unutuyosun acısı geçıyor.. benım 1 ay oldu. .

İşte bütün sorun bu... Acaba gerçekten svdimi ? şu günleri atlatsam acım daha hafiflicek biliyorm ama şu günler geçmyo dakikalar saniyeler ne biliyim insan alışıyo sabh günaydın dyerek uyandırmaya, akşam iyi geceler demeye, merak etmeye onu, herşeyden haberdar olmayaa of of

1 ay o kadar uzun bir süre değil ama kesin döner de denilemez tabiki ilişkinizi tam bilmiyorum.
Ama ben bu 25inden önce olgunlaşmazlar olayına inanmıyorum, kişiden kişiye kesinlikle değişkenlik gösterir ve yaşadıklarınla tabiki ..

Onda derın ızler bıraktıgımı dusunuyorum.tamam hıç opusmemış falan olabılırız fakat çok samımıydık.. her yaptıgımı anlartırdım hıç saklamazdım. severdı sayardı benı.. ruhunu oksadıgımı soylerdı. huzur verdıgımı .. ama yalanmışşşşşşşşşşşşşş :47:

Onda derın ızler bıraktıgımı dusunuyorum.tamam hıç opusmemış falan olabılırız fakat çok samımıydık.. her yaptıgımı anlartırdım hıç saklamazdım. severdı sayardı benı.. ruhunu oksadıgımı soylerdı. huzur verdıgımı .. ama yalanmışşşşşşşşşşşşşş :47:

Önemli olan fiziksel bırakılan izler değil kalbinde bıraktığın izlerdir.
Paylaşımlar önemlidir, sohbetinizi bile özleyebilir özleyecek adam ..
Niye ayrıldınız peki?

Özelden birisi aradığında direk seni düşünmesi güzel bir şey.
Seni sevdiğini özlediğini gösteren şeyler de paylaşıyorsa o gurur kırılır bir şekilde merak etme.
Aşk gelince kalmaz hiç biri eğer gelmesi gereken oysa.
Hanginiz ayrıldı?
Eğer sensen ve o haklıysa bilmiyorum durum değişebilir tabi ..

o ayrılmak istedi ama benim hatalarım vardı kabul ediyorum sanırım b,riktirdi içinde ve patladı..ama ben de ona sinirle çok kırıcı mesajşar yolladım..sevmediğimi söyledim vs..sonra iletişimi kestim..ve işte 1 ay sonra ilk kez dün konuştuk..kırıldığını ve acı çektiğini gösteren parçalar paylaşıyo..özlemekten de hatta.daha önceki mesajlarımda yazmıştım şarkı sözlerini..:emir_bebek:

o ayrılmak istedi ama benim hatalarım vardı kabul ediyorum sanırım b,riktirdi içinde ve patladı..ama ben de ona sinirle çok kırıcı mesajşar yolladım..sevmediğimi söyledim vs..sonra iletişimi kestim..ve işte 1 ay sonra ilk kez dün konuştuk..kırıldığını ve acı çektiğini gösteren parçalar paylaşıyo..özlemekten de hatta.daha önceki mesajlarımda yazmıştım şarkı sözlerini..:emir_bebek:

Son anda attığın kırıcı mesajlar engelliyordur büyük ihtimalle şu an aramasını ama sen biraz daha sabret bakalım şöyle 1 ay daha geçsin eğer dönmezse bir bahaneyle arar konuşmasına göre kesin karar verirsin sonrası için.
Bir de telefonu kapatalım istersen deyince kapatmak istemesi pek hoş gelmedi ..

Son anda attığın kırıcı mesajlar engelliyordur büyük ihtimalle şu an aramasını ama sen biraz daha sabret bakalım şöyle 1 ay daha geçsin eğer dönmezse bir bahaneyle arar konuşmasına göre kesin karar verirsin sonrası için.
Bir de telefonu kapatalım istersen deyince kapatmak istemesi pek hoş gelmedi ..

evet ben de konuşmayı uzatmasını bekledim ama uzatmadı.. o söylediklerim için özür dilesem mi acaba sinir anında söylenmiş şeylerdi diye düşündüm sonra..
şimdi ben hiç bağlantı kurmayayım mı onunla tekrar..bekleyeyim mi..peki dünkü aramam bi adım mı oldu onun gözünde..
ben tekrar başlamayı çok istiyorum ama sanki o çok kırlmış..son paylaştığı parçada Çok incinmiş çok yıpranmış bu aşk bitmeli
Kırılmış olsak bile son defa görüşelim
sözleri vardı..

bu sözlerden sonra umutsuzluğa kapıldım ama bilmiyorum yine de onu çok seviyorum hala..

Bugün tam 13 gün oldu :43::43: ilk günler çok çok kötüydüm bu halime de şükür.Zaten yürümezmiş bunu anladım,çok çok farklı şehirlerde üniversite kazandık,mesafeler çok yıpratırdı.Keşke aklımdan ve kalbimden tamamen söküp atabilsem onu.O çoktan unuttu da ben neden yapamıyorum.Çok aciz hissediyorum kendimi,tamam artık ağlayıp sızlamıyorum ama her an aklımda.

evet ben de konuşmayı uzatmasını bekledim ama uzatmadı.. o söylediklerim için özür dilesem mi acaba sinir anında söylenmiş şeylerdi diye düşündüm sonra..
şimdi ben hiç bağlantı kurmayayım mı onunla tekrar..bekleyeyim mi..peki dünkü aramam bi adım mı oldu onun gözünde..
ben tekrar başlamayı çok istiyorum ama sanki o çok kırlmış..son paylaştığı parçada Çok incinmiş çok yıpranmış bu aşk bitmeli
Kırılmış olsak bile son defa görüşelim
sözleri vardı..

bu sözlerden sonra umutsuzluğa kapıldım ama bilmiyorum yine de onu çok seviyorum hala..

Bence aramamalısın artık.
Dün tamamen senin adımın değil aslında o da sana mesaj çekmiş ama sen cevap vermek yerine aradın ortak bir adım.
Ama şimdi bekle bir sürü.
Facebook da falan ekli mi ?

Önemli olan fiziksel bırakılan izler değil kalbinde bıraktığın izlerdir.
Paylaşımlar önemlidir, sohbetinizi bile özleyebilir özleyecek adam ..
Niye ayrıldınız peki?

Sımdı bak bızım daha oncede ayrılıklarımız oluyodu.. ama bı keresınde çok mecbur kalmıstık. bı neden vardı. detaya gırmıyım. benden çok uzulerek ayrıldı. ama pesımı bırakmadı. hergun konusmaya calısıyordu msnde. hergun konusuyoduk. konusmadıgımızda 2 gun geçse konusmayı ozledım be derdı.. çok yapıskandı:D neyse ıste bende sevıyodum barıstık bı sekılde 2 ay sonra barıstık.. son barısmamızda hersey tam guzel gıdıyordukı artık sevgılı degılız cadı dedı.neden dedım. baglanamamısım sanırım bu aralar yapamıyorum olmuyo .dedı. ustune gıttım ıstemıyorum dedı. ahım tutar tarzında ağır konustum.. umarım olurumde ahın tutar dedı..bıseydemedım. bı hafta sonra ozur dıledım kırdımmı gıbısınden. çok kırılmıstı.. çok kızgındı.. kuzenım benden habersız mesj atmıs ona. kız çok uzgun falan demıs. oda bana msj attı naber dıe. ıyıım falan dedım.2 -3 gun guzel konustuk tekrar.. sonra yıne o konu açıldı. artık samımı olamam senınle. cunku oluunmuyo dedı.. bende rahatsız etmem artık ıstersen dedm bısey demedı. bıdaha attım. etme dedı. 1aydır etmıyorum .. donmez artık galıba.. bıttı sanırım. o huzuuru bende bulan konusmadan duramayan kısı gıttı.

Bence aramamalısın artık.
Dün tamamen senin adımın değil aslında o da sana mesaj çekmiş ama sen cevap vermek yerine aradın ortak bir adım.
Ama şimdi bekle bir sürü.
Facebook da falan ekli mi ?

face de ben yokum..ben onu başkası gibi eklemiştim..anlamış olabilir ben olduğumu kesin de emin değildir ama ..şimdi ben face hesabı alıp onu eklesem mi acaba?
ordan belki şarkılarla falan gönderme yaparız..ya da ortadan kayıp mı olayım..msn de ekliyiz..açıp konuşmadan duruyoruz öyle..

valla ne yolla olacak bilmiyorum ama ben acilen onu tekrar istiyorum..1 ay daha dayanamam 1 ayı zor geçirdim zaten

Sımdı bak bızım daha oncede ayrılıklarımız oluyodu.. ama bı keresınde çok mecbur kalmıstık. bı neden vardı. detaya gırmıyım. benden çok uzulerek ayrıldı. ama pesımı bırakmadı. hergun konusmaya calısıyordu msnde. hergun konusuyoduk. konusmadıgımızda 2 gun geçse konusmayı ozledım be derdı.. çok yapıskandı:D neyse ıste bende sevıyodum barıstık bı sekılde 2 ay sonra barıstık.. son barısmamızda hersey tam guzel gıdıyordukı artık sevgılı degılız cadı dedı.neden dedım. baglanamamısım sanırım bu aralar yapamıyorum olmuyo .dedı. ustune gıttım ıstemıyorum dedı. ahım tutar tarzında ağır konustum.. umarım olurumde ahın tutar dedı..bıseydemedım. bı hafta sonra ozur dıledım kırdımmı gıbısınden. çok kırılmıstı.. çok kızgındı.. kuzenım benden habersız mesj atmıs ona. kız çok uzgun falan demıs. oda bana msj attı naber dıe. ıyıım falan dedım.2 -3 gun guzel konustuk tekrar.. sonra yıne o konu açıldı. artık samımı olamam senınle. cunku oluunmuyo dedı.. bende rahatsız etmem artık ıstersen dedm bısey demedı. bıdaha attım. etme dedı. 1aydır etmıyorum .. donmez artık galıba.. bıttı sanırım. o huzuuru bende bulan konusmadan duramayan kısı gıttı.

Dışarıdan bir gözle bakıyorum.
Adam ( kaç yaşında bilmiyorum ama ..) muhattap dahi olmak istemiyor.
Rahatsız etme demiş.
Eğer mecburi bir ayrılık yoksa türk filmlerindeki gibi tutulacak hiç bir yanı yok bence vazgeçmelisin.

face de ben yokum..ben onu başkası gibi eklemiştim..anlamış olabilir ben olduğumu kesin de emin değildir ama ..şimdi ben face hesabı alıp onu eklesem mi acaba?
ordan belki şarkılarla falan gönderme yaparız..ya da ortadan kayıp mı olayım..msn de ekliyiz..açıp konuşmadan duruyoruz öyle..

valla ne yolla olacak bilmiyorum ama ben acilen onu tekrar istiyorum..1 ay daha dayanamam 1 ayı zor geçirdim zaten

Hiç hesap açıp eklememelisin.
Araman onun etkisiyle olmuş ama bu tamamen bir adım olur.
Göz önünde olunca seni de merak etmez.
Msne sürekli giriyor musunuz ikinizde açık bir biçimde?
bence bir süre bunu da yapma.
ortak arkadaşlarınız var mı?

Rahatsız etme demiş.
Eğer mecburi bir ayrılık yoksa türk filmlerindeki gibi tutulacak hiç bir yanı yok bence vazgeçmelisin.

ben 18 o 17 yasında:D bılmıyorum pısman olurmu olmazmı ...

Ben inanmıyorum pişman olacağına ..
Diyelim ki geri döndü bu seni çok sevdiğinden değil yalnız kaldığından olacak.
Kesinlikle dönse bile sen kabul etmemelisin.

Rahatsız etme demiş.

Hiç hesap açıp eklememelisin.
Araman onun etkisiyle olmuş ama bu tamamen bir adım olur.
Göz önünde olunca seni de merak etmez.
Msne sürekli giriyor musunuz ikinizde açık bir biçimde?
bence bir süre bunu da yapma.
ortak arkadaşlarınız var mı?

yok sürekli girmiyoruz canım..o sadece haftasonları girebiliyo o zaman denk geliyoruz..
ortak arkadaşımız yok..farklı şehirlerdeyiz..
bu arada ya başkasını bulursa diyorum..
nedir bu inadı gururu anlamadım ki..:37:

yok sürekli girmiyoruz canım..o sadece haftasonları girebiliyo o zaman denk geliyoruz..
ortak arkadaşımız yok..farklı şehirlerdeyiz..
bu arada ya başkasını bulursa diyorum..
nedir bu inadı gururu anlamadım ki..:37:

Ortak arkadaşınız yoksa eğer seni hafta sonları görmezse merak edecektir.
Bir kaç hafta girme veya ofline olarak gir bakalım seni görmesin ses seda çıkacak mı?
Bir şey mi oldu diye de düşünebilir.
Başkası mı var diye de ..
Başkasını bulursa eğer bizim düşündüğümüz gibi değildir hissettikleri.
Biz 8 ay ayrı kaldık erkek arkadaşımla ne ben ne de o kimseye göz ucuyla bile bakmadık, çünkü hiç görüşmesek konuşmasak bile biliyorduk ki birbirimize aitiz.
O zamanki düşüncem bundan sonra onu bir sözüm vardı 2 yıl sonrası için onun haricinde asla ama asla aramam yine de ondan vazgeçmem başkasıyla olmam diyordum, olmazdım da ..
Onun için de geçerli bu ve inan bana seven, gerçekten seven insanlar için de ..
O yüzden içini rahat tut.
Sonuç ne olursa olsun aklında acaba kalmayacak en azından ..

Back