ya siz görüşünce bence ayrılamazsınız..tekrar başlar..zaten özlemişsinizdir..duramazsınız diye düşünüyorum..oraya gidince duruma göre ortama göre içinden geldiği gibi hareket et..şimdiden şartlanma..değişik de gelişebilir olaylar..ailesiyle de görüşebilirsin..taa oraya gitmişken bizi saymadı derler sonra..
ben 29 gündür aramadım..bi kere özelden çağrı yapmıştım gece.. o kadar..o hiç aramadı..sadece msn de 3 kez denk geldik ve online olarak bekledi..hep ben ondan önce kapatıp çıktım..bi de başka bi kız gibi konuştum işte o kadar..ama o çok inatçı biliyorum..
bi kere görüştüğümüzde ben ona öylesine bi söz söyledim ama o alındı ve konuşmadı benle ne yapsam düzelmedi suratı ve dedim sen ne kadar inatçısın ya öldürdün beni dedim evet dedi ben çok inatçıyım dedi hakkaten şaşırmıştım..sonra ben vazgeçtim tamam ne yaparsan yap diye kendi haline bırakmıştım bu sefer de o gelmişti vazgeçtiğimi anlayınca..sonra demiştim ki sen bana dayanamazsın demiştim..o da evet sen de bunu bana karşı kullanıyosun demişti..
yani şimdi de öyle bi inat yapıyo olabilir..çok değişik bi yapısı var onun çok gururlu..söylediğim sözlere çok alınıyo ve tepkisi çok uzun sürüyo..
valla bende bilmiom cnm arada msj atıo soruo nslsn fln die bende hep iim ayakları yapıorum ailem yok tek kalıom ya suan yalnızmısın ark fln gelıomu yanına dıo eet gelebılır arklarım ama yalnızlıktan lorkmuorum bas edebılırım fln yaptım o da eet bılıorm ıı gclr fln dedı yanı bılmıom arada bende msj fln atımmı yoksa ondanmı beklıım gorusene kadar? bi soru daa görüşme işi için ne diim o bana bırakcak ailene sölemeyelim mi? yada gelcem onlarada ugrım mı? yada bilsinler ama dısarda görüşelimmi desem? o sen bılırsın dıcek cunku. yani teklifi nsl yapmalıyım?