• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya siz görüşünce bence ayrılamazsınız..tekrar başlar..zaten özlemişsinizdir..duramazsınız diye düşünüyorum..oraya gidince duruma göre ortama göre içinden geldiği gibi hareket et..şimdiden şartlanma..değişik de gelişebilir olaylar..ailesiyle de görüşebilirsin..taa oraya gitmişken bizi saymadı derler sonra..:63:

ben 29 gündür aramadım..bi kere özelden çağrı yapmıştım gece.. o kadar..o hiç aramadı..sadece msn de 3 kez denk geldik ve online olarak bekledi..hep ben ondan önce kapatıp çıktım..bi de başka bi kız gibi konuştum işte o kadar..ama o çok inatçı biliyorum..

bi kere görüştüğümüzde ben ona öylesine bi söz söyledim ama o alındı ve konuşmadı benle ne yapsam düzelmedi suratı ve dedim sen ne kadar inatçısın ya öldürdün beni dedim evet dedi ben çok inatçıyım dedi hakkaten şaşırmıştım..sonra ben vazgeçtim tamam ne yaparsan yap diye kendi haline bırakmıştım bu sefer de o gelmişti vazgeçtiğimi anlayınca..sonra demiştim ki sen bana dayanamazsın demiştim..o da evet sen de bunu bana karşı kullanıyosun demişti..

yani şimdi de öyle bi inat yapıyo olabilir..çok değişik bi yapısı var onun çok gururlu..söylediğim sözlere çok alınıyo ve tepkisi çok uzun sürüyo..

valla bende bilmiom cnm arada msj atıo soruo nslsn fln die bende hep iim ayakları yapıorum ailem yok tek kalıom ya suan yalnızmısın ark fln gelıomu yanına dıo eet gelebılır arklarım ama yalnızlıktan lorkmuorum bas edebılırım fln yaptım o da eet bılıorm ıı gclr fln dedı yanı bılmıom arada bende msj fln atımmı yoksa ondanmı beklıım gorusene kadar? bi soru daa görüşme işi için ne diim o bana bırakcak ailene sölemeyelim mi? yada gelcem onlarada ugrım mı? yada bilsinler ama dısarda görüşelimmi desem? o sen bılırsın dıcek cunku. yani teklifi nsl yapmalıyım?

ben 29 gündür aramadım..bi kere özelden çağrı yapmıştım gece.. o kadar..o hiç aramadı..sadece msn de 3 kez denk geldik ve online olarak bekledi..hep ben ondan önce kapatıp çıktım..bi de başka bi kız gibi konuştum işte o kadar..ama o çok inatçı biliyorum..

bi kere görüştüğümüzde ben ona öylesine bi söz söyledim ama o alındı ve konuşmadı benle ne yapsam düzelmedi suratı ve dedim sen ne kadar inatçısın ya öldürdün beni dedim evet dedi ben çok inatçıyım dedi hakkaten şaşırmıştım..sonra ben vazgeçtim tamam ne yaparsan yap diye kendi haline bırakmıştım bu sefer de o gelmişti vazgeçtiğimi anlayınca..sonra demiştim ki sen bana dayanamazsın demiştim..o da evet sen de bunu bana karşı kullanıyosun demişti..

yani şimdi de öyle bi inat yapıyo olabilir..çok değişik bi yapısı var onun çok gururlu..söylediğim sözlere çok alınıyo ve tepkisi çok uzun sürüyo..[/QUOTE]

peki başka kız gıbı konusunca anladımı sence? eet anlattıgına göre baya inatcıymıs boğa mı :) erkek dediğin biras daa alttan almalı ama bizimkiler hep gururlu nedense bizden bekliolar hep. belkıde sen demişin ya bana dayanamıosun dıe o da bak nsl dayancam dıe daa da ınat yapıo valla kırmak lazım ınadını. erkeklerın bu alınganlıgını hıc anlamıorum sankı kız olan bıs dıılıs.

ya siz görüşünce bence ayrılamazsınız..tekrar başlar..zaten özlemişsinizdir..duramazsınız diye düşünüyorum..oraya gidince duruma göre ortama göre içinden geldiği gibi hareket et..şimdiden şartlanma..değişik de gelişebilir olaylar..ailesiyle de görüşebilirsin..taa oraya gitmişken bizi saymadı derler sonra..:63:

yani şimdi de öyle bi inat yapıyo olabilir..çok değişik bi yapısı var onun çok gururlu..söylediğim sözlere çok alınıyo ve tepkisi çok uzun sürüyo..

peki başka kız gıbı konusunca anladımı sence? eet anlattıgına göre baya inatcıymıs boğa mı :) erkek dediğin biras daa alttan almalı ama bizimkiler hep gururlu nedense bizden bekliolar hep. belkıde sen demişin ya bana dayanamıosun dıe o da bak nsl dayancam dıe daa da ınat yapıo valla kırmak lazım ınadını. erkeklerın bu alınganlıgını hıc anlamıorum sankı kız olan bıs dıılıs.

oltuda ne kadar süre kalcaksınız..neden annesi gibi olcaksın..seni olduğun gibi kabul etsin..

istemediğin şeyleri söyle dile getir..açık olmak da her zmana fayda var..ama fedakarlık da gerekebilir bazen..
oltuda yaşamaznız gerekiyorsa yaşayacaksnzı bi süre..

cnm oltuda 6yıl kalıcas ama sımdı gıtmıces 6yıl ankarada buyuk ıhtımal sora oltu yanı hayatının en gusel yasları tam evını duzenını oturtmusken cocugun fln olmusken kalkcan gıtcen ve en az 6yıl ordasın gerısı ıcınde kalabılırsın yada bos kadro bulursan degıstırebılırsın dusunsene bırımız ıst'lu bırımız izmirli ama yasıcamız yerler ıkısıde dııl.

annesine gelince misal annesi babasıyla tartısınca susuomus o an sorada adamın kızgınlıgı gecınce hatasını ona guselce anlatıomus babasıda hatasını kbl edıomus utanıomus. ama bız tartısınca o bana laf soleyınce ben susmuyomusum hmn cvbını verıomusum dedım ben hep böleydım bişiy dersen alırsın cevabını 5yıldır bu boleydı gelmeseydın peşimden şimdi sözlenmişiz kalkıp bunlardan korktugunu söluosun ortada bırakmak ıcın bahane arıosun dedim.

o da haklı olabılır ama ben cıdden şehir konusunda yeterli fedakarlıgı yapmıs olcam ztn kalkıpta bana bunları bahane edınce cıdden degmez dıorum. o hıc fedakarlık yapmıo varsa yoksa karıyer iş eet önemlı bısıy ınkar etmıorum ama bılmıorum garantıye aldı kendını sımdı benı kbl etmem ıcın zorlaması cok acı. olaylar artık ole buyudukı artık kbl ettıgım halde bu annem gıbı dıılsın örneklerını cogaltıp naza cekmeye basladı iice. ok diip yol verincede nslsn merak ettım dııp msj fln atıo bittiyse ne merak edıon dimi yani. belırsızlık çok b.ktan bişiy.

arasa olmaz diyemem..barışırım..dayanamam..mantıksız olduğunu bilsem de..ama gelmeyecek herhalde ya..umudum tükeniyo..:36:

cnm şöle diim sana umut etmicen hayatına bakcan biliorum pek kolay dııl bende cok yapamasamda denıorum. cunku bekledıkce donmuolar tam bısıylerı kabul edıp hayatına bakcakken pat die gelen bı msj bı arama butun dengenı alt ust edıo. bosver aramasın sana ıılık yapıo onu unutman ıcın belkıde. al ıste bnmkı arıo msj atıo da noluyo hıc sadece merak ettım dııp alcagı cevapları alıo mutlumuyum dıe arkasındakı enkazı kontrol edıo o kdr gel barısalım dıen yok. onun ne halt ettıgını sen bılıomusun sankı bende bılmıorum. o yusden degmez bence cok uzun zmn olmus gorusmeyelı sen hayatına bak onu bekleme umut etme eger olcagı varsa olur ztn. kafaya cok takıpta bugununu ziyan etme derim ben cnm.

canım yaa face duavrını gördüm başka biri gibi ekleyip..ayyy var ya benim onun yanında geçirdiğim soın gün dileime dolanan bi şarkı vardı..neslihan hiç sevmedim kimseyi senin kadar..sürekli onu söyledim ve o da yeter ben bu şarkıyı sevmem demişti..falan o gün gün boyu o şarkıyı söylemiştim..veeee biaz ayrıldıktan sonra iki kere o şarkıyı paylaşmış.

veee model değmesin ellerimiz..benim ayrılık parçamdı..vee daha birsürü romantik ayrılık şarkıları..

ve bir de yazmış ki kafam çok karıştı..birlikte olduğun insanın geçmişini kurcalamak onunla kurmayı düünüdüğün geleceği yıkabilir demiş...burda koptum kızlar..benim eskiş bi belalım vardı zaten şüpheleniyordum ondan ona ulaştı mı diye..ufff...çok karışık yaa bizim durum acaba ne oldu yaa..bişey olmuş kesin o onu buldu ulaştı.

Belki güneş bi gün ikimiz için doğar Belki korkuları hayallerimiz boğar O masal günü gelinceye kadar Susuyorum, susuyorum. Susadıkça yüzün düşer aklıma Korkar o...ldum düşlemekten Adını anarım çoğalır sesim Konuşmaktan düşünmekten özlemekten. Gel bak bir elimde gökyüzü var hala Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la Korkularda benim umutlarda.. Beni bırakma Kimse kimsenin herşeyi olamaz-mış Di'li geçmişten tek yaramsın sen Sensiz kimse mi, kimsesiz miyim bilmem Hiç bilmek istemem hatta düşünemem. Gel bak bir elimde gökyüzü var hala, hala Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la, la la Korkularda benim umutlarda.. Beni bırakma ---

şarkının birinin sözü bu..sanki ben onu bıraktım

Hiç sevmedim kimseyi senin kadar Yüregim yanmadi hiç bu kadar Çok yalnızım Seninle bir yarım bir yarım Yok, söylemeden olmaz Ben sana aşığım, ben sana aşığım Eger elindeyse ne olur çal kapımı Eger yüregindeysem ne olur sil göz yasımı Sen bilmezsin... alirim haberini, Yollara küsmüşsün hissettinmi gittigimi? Buralar cehennem oldu inan bana.. Yanip kavrulsamda seninle güzel Ankara Günesimiz bu ask yakar yüregimizi Perde olmus gözlerimize göremeyiz hiç birseyi.. Benim karahaberim senindir. Eger Leyla'n ölmüs derseler gelme sakin istanbul'a. Bulamazsin ki beni buralarda. Bir bulut ol git Ankara'ya. Yag istedigin kadar topragima. Ben bizim bahçede olacagim. Tam siyah kordonlu saatin yaninda. O zaman bensiz dünyaya istedigin kadar bagirabilirsin. Sensiz bu dünyayi sevmiyorum, sevmiyorum, sevmiyorum.. Ama simdi ne olursun gel.. Leyla'n hayatta ve istanbul da. Nefes almakta zor gelecek miydi bir gün bana?

ve bizim şehrimizdi ankara:43:

annesini babasını hayatımda hç gormedım.. daha oncede onla çıkarken annesını babasını ruyamda gormstm:D napıyolardı demıstı:D tuhaf.. :D telepatıde valla hç bıseydusunmedım kendımı dusundurdum onu saglamaya calstm :D ama benımkı donmucek artıkgalıba.. ınsan 1 ayda hç mı bısey ypmaz..

canım bak benimki de yapmadı ama face duvarına bakılınca sanki boş değil..belli olmuyo ki..

cnm oltuda 6yıl kalıcas ama sımdı gıtmıces 6yıl ankarada buyuk ıhtımal sora oltu yanı hayatının en gusel yasları tam evını duzenını oturtmusken cocugun fln olmusken kalkcan gıtcen ve en az 6yıl ordasın gerısı ıcınde kalabılırsın yada bos kadro bulursan degıstırebılırsın dusunsene bırımız ıst'lu bırımız izmirli ama yasıcamız yerler ıkısıde dııl.

annesine gelince misal annesi babasıyla tartısınca susuomus o an sorada adamın kızgınlıgı gecınce hatasını ona guselce anlatıomus babasıda hatasını kbl edıomus utanıomus. ama bız tartısınca o bana laf soleyınce ben susmuyomusum hmn cvbını verıomusum dedım ben hep böleydım bişiy dersen alırsın cevabını 5yıldır bu boleydı gelmeseydın peşimden şimdi sözlenmişiz kalkıp bunlardan korktugunu söluosun ortada bırakmak ıcın bahane arıosun dedim.

o da haklı olabılır ama ben cıdden şehir konusunda yeterli fedakarlıgı yapmıs olcam ztn kalkıpta bana bunları bahane edınce cıdden degmez dıorum. o hıc fedakarlık yapmıo varsa yoksa karıyer iş eet önemlı bısıy ınkar etmıorum ama bılmıorum garantıye aldı kendını sımdı benı kbl etmem ıcın zorlaması cok acı. olaylar artık ole buyudukı artık kbl ettıgım halde bu annem gıbı dıılsın örneklerını cogaltıp naza cekmeye basladı iice. ok diip yol verincede nslsn merak ettım dııp msj fln atıo bittiyse ne merak edıon dimi yani. belırsızlık çok b.ktan bişiy.

evet canım..sen büyük bi fedakarlık yapıyosun ama o hala seni eleştiryo ve seni istediği kalıba sokmaya çalışıyo. şimdiden ve evlenince bunlar daha büyük problem olucaktı..şimdiden görmen gerçek yüzünü iyi olmuş aslında..sen ne iş yapıyosun canım..sen orda ne iş yapcaksın mesela..doğuda..sen de atansan keşke şansın varsa beraber çalışsanız..

boğa burcu değil.ama inatçı..canım ya bu adamda niye hala icraat yok..bak paylaştığı şarkılara..sevmese üzülmese hiç böyle parçalar yayınlar mı? tesadüf mü sence?

ya bu başkasını bulup boşluktan ona aşık olursa ..ya daha uzatmadan acaba ulaşsam mı onu beklersem daha çok bekliycem bi yandan da aramamaya söz verdim burda yazılanalrdan sonra ne yapsam acaba..
bi de geçen msn de online olup hemen kapamıştım hemen bi şarkı paylaşmış o saatte...

Az önce farkettim
Bir şeyler bıraktım
O evde
Cihangir'de

Fotoğraflar kayıp
Adresler değişmiş
İmkansız olmuşuz
Hayattayken üstelik

Sen giderken ben
Işıkları söndürdüm
Prangalar giyindim
Tam dört yıl olmuş dün

Bitmez sandığım şey
En önce bitti
Yani kaybettim seni
Elimle koymuş gibi

Ne kadar istemiştim
Nelerden vazgeçmiştim
Bir şey olmak için
Hayatında senin.

Son düzenleme:
guclu bı kızım ben... bır salak yuzunden mı yıkılacagım ? bır salak mı benı yıkıcak.. hahaha gulerım bunaa :)))

tabiki canım..öyle olmalısın..öyle tahmin ediyorum zaten..güçlü durmak zorundayız her zaman..her karanlık gecenin bir aydınlık sabahı vardır mutlaka klasik bir söz ama..:71:

Back