Unutmustur gavat unutmasa adam ozler mesaj atar barısmak ıcın cırpınır ınsan suna bakk ya
bu inatçılar işte ya.bak benimkine neler oldu..hiç yorum yapmıyosun ama sen de
dün face de 4 şarkı yayınladı üstüste..ben olduğumu anladı sanırım ekleyenin ve işte şarkıda kırılmış olsak bile son defa görüşüp veda edelim falan diyo..önce isyanlı parçalar yayınladı sonra bu veda şarkısını koydu..bana çok kırıldığını anlatan sözlerdi.ve acı çektiği anlaşılıyordu sözlerden.
ben de dayanamadım gece özelden aradım onu konuşmadım..kapattım..veee 5 dk sonra mesaj attı..özel nodana arayan sen misin diye..ben de kendi numaramdan aradım açtı..sesi çok kırgın ve üzgündü..ilk kez onun sesini öyle duydum..özel nodan ben aramadım dedimtabi ne kadar inandıysa..
sonra ne yapıyosun nasıl gidiyo dedi..napıyım aynı dedim..ona sordum nasıl olduğunu falan yorgunum dedi eğitimde de şu an..uyuyomuş zaten o sırada..geçti vakit.sonra sınavımı sordusonuçları ne oldu diye ben de anlattım sanki hiç bişey olmamış aramızda gibi bi ses tonuyla gayet normaldim yani..o da yorum yaptı sınav hakkında falan..sonra dedim senin uykun var herhalde dedim..sabah erken uyanıcam dedi sesi gidiyordu zaten..tama sen uyu dedim iyi geceler görüşürüz dedi kapattık:2:
böyle oldu canım yaa..uff ne oldu şimdi neydi bu..ne olacak aramasamıydım hiç ama dayanamadım artık o şarkıları da görünce