• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Unutmustur gavat :1: unutmasa adam ozler mesaj atar barısmak ıcın cırpınır ınsan suna bakk ya:D

bu inatçılar işte ya.bak benimkine neler oldu..hiç yorum yapmıyosun ama sen de:emir_bebek:

dün face de 4 şarkı yayınladı üstüste..ben olduğumu anladı sanırım ekleyenin ve işte şarkıda kırılmış olsak bile son defa görüşüp veda edelim falan diyo..önce isyanlı parçalar yayınladı sonra bu veda şarkısını koydu..bana çok kırıldığını anlatan sözlerdi.ve acı çektiği anlaşılıyordu sözlerden.

ben de dayanamadım gece özelden aradım onu konuşmadım..kapattım..veee 5 dk sonra mesaj attı..özel nodana arayan sen misin diye..ben de kendi numaramdan aradım açtı..sesi çok kırgın ve üzgündü..ilk kez onun sesini öyle duydum..özel nodan ben aramadım dedim:23:tabi ne kadar inandıysa..:31:

sonra ne yapıyosun nasıl gidiyo dedi..napıyım aynı dedim..ona sordum nasıl olduğunu falan yorgunum dedi eğitimde de şu an..uyuyomuş zaten o sırada..geçti vakit.sonra sınavımı sordusonuçları ne oldu diye ben de anlattım sanki hiç bişey olmamış aramızda gibi bi ses tonuyla gayet normaldim yani..o da yorum yaptı sınav hakkında falan..sonra dedim senin uykun var herhalde dedim..sabah erken uyanıcam dedi sesi gidiyordu zaten..tama sen uyu dedim iyi geceler görüşürüz dedi kapattık:2:

böyle oldu canım yaa..uff ne oldu şimdi neydi bu..ne olacak aramasamıydım hiç ama dayanamadım artık o şarkıları da görünce:55:

Bende katıldım aranıza. Dün sevgilimden ayrıldım daha doğrusu anlaşarak ayrıldık ne kadar zormuş meğer.. Severken sevilirken bitirmek sadece karşındakini üzmemek yıpratmamak için bitirmeyi göze alabilmek... Canım çok yanıyo onu kötüleyebilcek hiçbi gerekçem yok sadece anlaşamıyoduk zıttık birbirimize zamanında çok çektirdim ona tahammülü kalmamştı bana ama öyle bi ayrılık yaşamasaydık daha kolay olabilirdi herşey ne biliyim :/

Bende katıldım aranıza. Dün sevgilimden ayrıldım daha doğrusu anlaşarak ayrıldık ne kadar zormuş meğer.. Severken sevilirken bitirmek sadece karşındakini üzmemek yıpratmamak için bitirmeyi göze alabilmek... Canım çok yanıyo onu kötüleyebilcek hiçbi gerekçem yok sadece anlaşamıyoduk zıttık birbirimize zamanında çok çektirdim ona tahammülü kalmamştı bana ama öyle bi ayrılık yaşamasaydık daha kolay olabilirdi herşey ne biliyim :/

evet canım severken ayrılmak en beteri..ondan nefret edecek anı ararsın bulamazsın..seni kıracak bişey yapsa belki soğursun ama yoksa çok zor..ilk günler çok zor geçiyo..ben süründüm ilk günler..ama kendimi zorladım yalvarmadım ona..sadece sebebini öğrenmek için zorladım baktım olmadı bırakmıştım 1 ay sonra falan dün yeninde iletişime geçtik gerçi hala ayrıyız barışmadık ama 5 dk konuştuk telde..bundan sonra ne olur bilmiyorum..

şimdi senin acını anlayabiliyorum..burda yaz rahatla..ben buraya girdkten sonra rahatladım onu aramadım burda döktüm içimi

Off.. Bir ay sonra doğum günüm ve telefonu kapatırken istediğin zaman yanında olabilirm dedi doğm gnüm dedim tmm yanındayım ama eğlenceksek dedi yanında sıfatı olmayan sahiplenemediğin içinin eridiği biri ve eğlenmek? dedim sevgiliden bile daha yüce bi sıfat bence hem sevip hem sevildiğni bildiğin biriyle zaman geçrmek hem sahiplen kimse karışamaz fln dedi bilmiyorum neyse allaha emanet ol dedim sende kendine çok iyi bak istediğin zmn arayabilrsin dedi hoşçakal deyip kapadım... 18inci yaş günüm ve ben ayrılmasaydk çk güzel şeyler planlyodum şimdi o günü onunla geçirsem çok canım yanar mı? Daha kötü olur muyum...

Severek ayrılmaktır ayrılıkların en zoru ..
Ne sen onun hakkında kötü bir şey düşünebilirsin ne de başkalarının ağzından çıkan en ufak bir şeye tahamül edebilirsin.
Peki nedendi bu severken ayrılık ?
Acını azaltmanın en kolay yolu; madem ben bu adamı seviyorum yalnız da yapabilirim bunu, ben onu nedensizce seviyorum diye düşün ve beklentisiz ol ..
Eğer ki bu aşk senin düşündüğün gibiyse üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin yine bir araya gelirsiniz hem de bir daha asla ayrı olmayı göze alamayarak ..
Tecrübe konuşuyor .. :69:

Severek ayrılmaktır ayrılıkların en zoru ..
Ne sen onun hakkında kötü bir şey düşünebilirsin ne de başkalarının ağzından çıkan en ufak bir şeye tahamül edebilirsin.
Peki nedendi bu severken ayrılık ?
Acını azaltmanın en kolay yolu; madem ben bu adamı seviyorum yalnız da yapabilirim bunu, ben onu nedensizce seviyorum diye düşün ve beklentisiz ol ..
Eğer ki bu aşk senin düşündüğün gibiyse üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin yine bir araya gelirsiniz hem de bir daha asla ayrı olmayı göze alamayarak ..
Tecrübe konuşuyor .. :69:

İnşallah dediğin gibi olurda bi daha hiç ayrılmayı düşünmeden birlikte olabilirz. Ne düşünürsem düşüniyim acım dinmiyo ama dinmiyo :/

Anlaşamıyodk böyle. En başlarda kör kütük aşıktı ben bezdirdim. Ayrıldm sonra pişman olp döndm döndüğüm zmn herşey güzeldi sonra sonra ipleri bna teslim etti hiçbişy yapmadı. Sordğmda gücü kalmadığını herşeyin benim elimde oldugunu biraz cabalarsam düzelceğini söyledi çok uyardı beni yapamadım her defasında ayrılık noktasına geldik ben düzelceğini söyledim devam ettik ama dün onu daha üzmeye hakkm olmadgını düşünüp bitirdim yani bitirdik. Sürekli ağlayıp duruyorum aklıma kalbime mantığma hiçbirine söz geçiremiyorum !

Anlaşamıyodk böyle. En başlarda kör kütük aşıktı ben bezdirdim. Ayrıldm sonra pişman olp döndm döndüğüm zmn herşey güzeldi sonra sonra ipleri bna teslim etti hiçbişy yapmadı. Sordğmda gücü kalmadığını herşeyin benim elimde oldugunu biraz cabalarsam düzelceğini söyledi çok uyardı beni yapamadım her defasında ayrılık noktasına geldik ben düzelceğini söyledim devam ettik ama dün onu daha üzmeye hakkm olmadgını düşünüp bitirdim yani bitirdik. Sürekli ağlayıp duruyorum aklıma kalbime mantığma hiçbirine söz geçiremiyorum !

O zaman tam bir şey diyemiyorum.
İnsan bazen elinden gelen her şeyi yaptığını düşündüğünde çaba harcamaktan vazgeçip gitmeyi tercih ediyor ve vicdanı rahat olduğundan ne kadar sevse de arkasına bakmayabiliyor.
Hatta Sunay akının bir şiirinde
'' Elinden gelen her şeyi yaptıktan sonra sıra ayağından geleni yapmakta, gitmek gibi mesela.'' der ..
Bence ağlamaktan vazgeç ve kendini topla ..
Dönüşü olacak olsa bile bu asla ağlayarak olmayacak emin ol ..

O zaman tam bir şey diyemiyorum.
İnsan bazen elinden gelen her şeyi yaptığını düşündüğünde çaba harcamaktan vazgeçip gitmeyi tercih ediyor ve vicdanı rahat olduğundan ne kadar sevse de arkasına bakmayabiliyor.
Hatta Sunay akının bir şiirinde
'' Elinden gelen her şeyi yaptıktan sonra sıra ayağından geleni yapmakta, gitmek gibi mesela.'' der ..
Bence ağlamaktan vazgeç ve kendini topla ..
Dönüşü olacak olsa bile bu asla ağlayarak olmayacak emin ol ..

biliyorum fakat uygulayamıyorum... Elim telefona gidiyo kötü oluyorum sürekli aklımda bu ara üniversite sıkıntımda war herşey üst üste geliyo ona o kadar ihtiyacım warki bunaldığımda aramak içimi döküp rahatlamak istiyorum.. Dün bütün gece annemin kucağnda ağladım kadın en sonunda dayanamadı arıcaktı bırakmadım çok zayıfım bu konuda... :25:

biliyorum fakat uygulayamıyorum... Elim telefona gidiyo kötü oluyorum sürekli aklımda bu ara üniversite sıkıntımda war herşey üst üste geliyo ona o kadar ihtiyacım warki bunaldığımda aramak içimi döküp rahatlamak istiyorum.. Dün bütün gece annemin kucağnda ağladım kadın en sonunda dayanamadı arıcaktı bırakmadım çok zayıfım bu konuda... :25:

acını yaşayacaksın bir süre..o da yaşayacak..istersen onu biraz kendi haline bırak düşünsün,özlesin,yalnız kalsın..üstüne çok gidersen seni kaybettiğini anlamaz..dayan sabret..çok zor biliyorum bend e yaşadım..burda yazılanları bi oku hikayeleri en öenmli kural üstüne gitmemekmiş.ben de öğrendim ve uygulamaya çalıştım..:68:

Seni çok iyi anlıyorum, en çok ihtiyacın olan zamanda böyle olması ..
Ama onu arama ..
Onu ararsan her şey çok ters tepebilir.
Onun da biraz yalnız kalıp değerini anlamaya ihtiyacı var ..
Buraya yaz.
Zamanında beni çok rahatlatırdı buraya yazmak, şimdi de okuyunca o kadar iyi anlıyorum ki sizi.
Yalnız ne kadar özlesem de doğum günü haricinde hiç aramadım onu.
Uzunca bir süre de ayrıydık ama sonradan öğrendim ki o süre boyunca sadece kendinle savaşmış, benim yaşadığım her şeyi o da yaşamış.
Ve düşünüyorum da eğer bu ayrılığı böyle yaşamasaydık bu kadar iyi anlayamazdım beraber olmadan her şeyin ne kadar zor olduğunu.
O yüzden biraz sabır.
Üniversite olayı ne oldu?

Ama onu arama ..
Buraya yaz.
Zamanında beni çok rahatlatırdı buraya yazmak, şimdi de okuyunca o kadar iyi anlıyorum ki sizi.
Uzunca bir süre de ayrıydık ama sonradan öğrendim ki o süre boyunca sadece kendinle savaşmış, benim yaşadığım her şeyi o da yaşamış.
Ve düşünüyorum da eğer bu ayrılığı böyle yaşamasaydık bu kadar iyi anlayamazdım beraber olmadan her şeyin ne kadar zor olduğunu.
O yüzden biraz sabır.

aynen canım..ben de 1ay sabredip aramadım onu..burda yazılanları okudum ve dayandım..o kadar zordu ki telefonu elime alıp bıraktım sürekli..ama dün konuştuk 1 ay sonra 5 dk da olsa bakalım bundan sonra nasıl gelişecek olaylar..o ne yaşadı bensizken bilmiyorum ama sesi çok kötü geliyordu telde..

aynen canım..ben de 1ay sabredip aramadım onu..burda yazılanları okudum ve dayandım..o kadar zordu ki telefonu elime alıp bıraktım sürekli..ama dün konuştuk 1 ay sonra 5 dk da olsa bakalım bundan sonra nasıl gelişecek olaylar..o ne yaşadı bensizken bilmiyorum ama sesi çok kötü geliyordu telde..

Bendee 1 aydır ne arıyorum ne soruyorum.. dogum gunundede kutlamıcam.. unutuldugunu bılsın ! :D ama oda unutmustur benı belkı. yazlıkta tatılde zaten kendısı. kızlarla gununu gun edıyordur...

Ama onu arama ..
Buraya yaz.
O yüzden biraz sabır.

Allahım nolur bi gün pişman olup dönsün dayanamıyorum desin ! :/ Sabretmeye çalışıcam zaten istediğim zmn arayabilceğimi söylemişti bende ona dedim tabiki. Belki arar merak edip bekliyorum...

Özel bi okul kazandım sonrada gitmek istemedim ikinci öğretim çünkü evimede uzak gecenin bi vakti işim ne.. Bide kimseye yük olmak istemiyorum. Şimdi yerleşti gözktüğüm için ikinci tercihleride ypamıyomuşum açıktan dahi olsa okuyamıcam seneyede girsem puanım kırılcak of off..

Allahım nolur bi gün pişman olup dönsün dayanamıyorum desin ! :/ Sabretmeye çalışıcam zaten istediğim zmn arayabilceğimi söylemişti bende ona dedim tabiki. Belki arar merak edip bekliyorum...

Özel bi okul kazandım sonrada gitmek istemedim ikinci öğretim çünkü evimede uzak gecenin bi vakti işim ne.. Bide kimseye yük olmak istemiyorum. Şimdi yerleşti gözktüğüm için ikinci tercihleride ypamıyomuşum açıktan dahi olsa okuyamıcam seneyede girsem puanım kırılcak of off..

Arkadasım sevıyosa elbet donecektır.. ama donmuyosa sevmemıstır.. senı sevmeyen bı ınsanıda napabılırsınkı .. herneyse hepımız ıstıyoruz pısmanlıklarını gormeyı.. ama erkekler geç anlıyolarmş degerımızı galıba. . o yuzden sabretceksın.. baska seylerle yogunlas. sonuçta ondan oncede bı yasamın bı hayat standartın vardı oyle degılmı ? tamam ayrılıgın ılk gunu ve ılk gunlerı yada ınsana gore degısen surelerde ınsan olu gıbı yasar.. ben yemek yemıyodum . olu gıbıydım. zamanla alısıyosun toparlanıyosun. belkı zamanla unutuyosun acısı geçıyor.. benım 1 ay oldu. .

okul olayıyla üst üste gelmesi de tam bir aksilik olmuş ..
Canın zaten sıkkın ..
O biliyor mu bu olayı konuştunuz mu?

1 ay dediğin ne ki ..
Aylar geçti üzerinden ..
Sen yine birden bırakma kendini ama bir geri dönüş olacaksa bunun nedenini çok iyi anla ki bir daha aynı şekilde üzülme..
Her dönüş sevgiden değildir bunu unutmadan asıl nedenini anlamaya çalış.

Back