Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet canım sana katılıyorum bedava varken niye para versin hem hastalık kapsın zamanın cinsellik düşkünü erkekleri bunlara ancak abaza denir :) hayatta cinsellikten daha güzel şeylerde var yaşanılacak ama o kalın kafalı öküzler bunu anlayamazlar.sadece miğde bulandırıcılık yaptıkları zaten miğdesizler her kızla birlikte olmak istiyorlar ama karşındakinin ise sadece kendisinin olmasını istiyor. işte şu hayatta kabullenemedim tek şeyde bu.

bu işi deli gibi sevdiğin bir erkekle yapmak ayrıdır sevmediğin kişilede zaten sevmedin için yapamazzsın ama erkekler yapıyor sevmeselerde evet ihtiyaç meselesine gelince ihtiyaç olarak görüyorlar bu işi tabi her erkek aynı değildir ama geneli böyle bunu böyle kabullenin . bundan sonraki adımlarımızı daha iyi atarız ozaman.canlarım

"kimseyi değiştiremezsin ve kimse içinde değişmemelisin ne sen başkası için mecburi istikametsin, ne de başkası senin için"

ıyy bu laf en gıçık olduğum laf uyuz oldum söyleyecek başka birşey bulamayınca aptalca yazılar yazıyorlar. sevsedi zaten değişmeni istemezdi veya o seni sevdiği için değişebilirdi ama burda sana laf sokuyor.beyinsiz herif nolcak. bence sessiz kalma bu söze karşın bana yazılsaydı ağzıma geleni söylerdim valla

canım mağdem öyle diyor . sende ona istinaden profiline seninde istikametin cehennem olsun yaz veyahutta lağam çukuru iyi koyar bu laf ona.mecburi istikamet değilmişmiş lafa bak defolsun gittin ozaman cehennemin dibine kadar yolu var

Evet kutlamıcam.. :) ama bılıyorumkı benım gıbısını bulamaz o .. bunu anlıcak... ama ınşallah çok geç olmaz.. bazen çok ozlem gelıyo.. efkar basıyo .. :) ama bazende bencıl oluyorum.. hayatı akısına bıraktım.. bıde onun benım oturdugum semtte arkadası var.. arkadasına gelır gece kalır benle bulusmadan gıtmezdı.. sımdı tatılden donunce tekrar arkadasına falan gelırse benı goremıcek .. anlarmı yoklugumu hıç bılmıyorumkı .. bıde ayrılırken ağır laflar etmıstım.. ahım tutar gıbısınden.. sonra ozur dıledm .. affedıyorum ama artık senle samımı olamam dedı.. bende bıdaha rahatsız etmem senı merak etme dedım. bıttı.. gıttı. 1 ay oldu... :2:

sorma ya bende çok sinir olmuştum mecburi istikametin kimse ona git dedim baya alındı galiba gece 4.30 gibi msj attı ciddimiydin böle düşünmedin dimi fln yazmış bende kusura bakma haddimi aştım beni ilgilendirmez artık dedim sora nie böle olduk fln gibi seyler konustuk bende gece incir reçeli'ni izlemiştim mahvetti beni ağlattı baya duygusaldım ters yapamadım o da dizi izlemiş hamile bi kız varmış fln ilerde bende olursam başkasıyla o bebek de onun olmazsa die düşünüp çok acı cekmiş fln sonuç olarak yüzyüze görüşelim dedik ii veye kötü ne olcaksa ole olsun dedik belki izmire gidicem bayrama doğru işlerimi halledip bilmiorum ne olcak nasıl yapcas

benzer şeyler cnm bende aynen öle çok ağır laflar etmiştim sora pişman oldum ama fayda etmedi 3aya yakındır birbirimizi yedik bitirdik artık kavga etcek gücümüz bile kalmadı her türlü yıprandık şuan da belirsiz hersey sakın siz de böle yıpratmayın bırak arama o da aramasın emın ol daa ıı arayıp kavga etcenıze böle olsun o ztn senın kaderınde varsa hcbsy engel olamaz size. emin ol aklındasındır sen ne yasıorsan o da öledır.

nasılsın cnm yardımına ihtiyacım var benınkının gecen yazdıgı yazıya çok sinir olmuştum hani mecburi istikametin kimse ona git dedim baya alındı galiba bu gece 4.30 gibi msj attı ciddimiydin böle düşünmedin dimi fln yazmış bende kusura bakma haddimi aştım beni ilgilendirmez artık dedim sora nie böle olduk fln gibi seyler konustuk bende gece incir reçeli'ni izlemiştim mahvetti beni ağlattı baya duygusaldım ters yapamadım o da dizi izlemiş hamile bi kız varmış fln ilerde bende olursam başkasıyla o bebek de onun olmazsa die düşünüp çok acı cekmiş fln sonuç olarak yüzyüze görüşelim dedik ii veye kötü ne olcaksa ole olsun dedik belki izmire gidicem bayrama doğru işlerimi halledip bilmiorum ne olcak nasıl yapcas bariz belli ikimizde sevioruz birbirimizi ama çok da korkuorus ya ilerdede böle olursak die kimse cesaret edip ne tamam kesinlikle bitti diebilio ne de gel yeniden deneyelim napmalıyım benmi demeliyim yada hiç bişiy demeden öle o anın keyfinimi yaşamalıyım...

slm kızlar napcam ben? yardımınıza ihtiyacım var benımkı gecenlerde msne bi yazı yazmıştı hani hatırlıosunuzdur hep sölüorum kimse kimsenin mecburi istikameti diil gibi bişiy. yazdıgı yazıya çok sinir olmuştum hani. mecburi istikametin kimse ona git fln demiştim anlaşılan baya alınmış. bu gece 4.30 gibi msj attı ciddimiydin böle düşünmedin dimi fln yazmış. bende kusura bakma haddimi aştım beni ilgilendirmez artık dedim. sora nie böle olduk fln gibi seyler konustuk bende gece incir reçeli'ni izlemiştim mahvetti beni ağlattı baya duygusaldım ters yapamadım. o da dizi izlemiş hamile bi kız varmış fln ilerde bende olursam başkasıyla, o bebek de onun olmazsa die düşünüp çok acı cekmiş fln. sonuç olarak yüzyüze görüşelim dedik ii veya kötü ne olcaksa ole olsun dedik belki izmire gidicem bayrama doğru işlerimi halledip bilmiorum ne olcak nasıl yapcas bariz belli ikimizde sevioruz birbirimizi ama çok da korkuorus ya ilerdede böle olursak die kimse cesaret edip ne tamam kesinlikle bitti diebilio ne de gel yeniden deneyelim. napmalıyım benmi demeliyim yada hiç bişiy demeden öle o anın keyfinimi yaşamalıyım... siz olsanız napardınız bi kere daa naza çekmesinden bilemiorum fln demesinden çk korkuorum ama bu belirsizlikde canıma tak etti.

Bılmem o tatılde suan yaz sonuna kadar.. unutmustur benı dıye dusunuyorum ama inşallah güzel hatırlar.. bırde onun arkadası bızım burda semtte oturuyo.. buraya gelırde benı goremeyıp ozlerse ararmı dıye dusunuyorum ama ağır laflar ettıgım ıcın belkı aramayabılır

bence ikinizde de bitmemiş bişeyler..yüzyüze görüşünce dayanamıycaksınız..sarılacaksınız birbirinize vee..yeniden başlayacaksınız bence..ama yine de bazı konuları netliğe kavuşturun..ya hep ya hiç.böyle arada derede kalmayın..

kızlar ben onu çok özledim..dayanamıyorum artık..aramamaya söz verdim. o da aramıyo.esn son ona onu sevmediğimi söyleyerek bitirmiştim..sinirle söylenmiş bi şeydi..ama artık seni sevmiyorum zerre kadar değerin yok gözümde dedim..sana karşı bomboşum..nötr oldum..ne sevgi ne nefret dedim..yalandı ama gurururmu kurtarmak için yaptım..sizce ciddiye almış olabilir mi yoksa sinirden söylediğimi anlamış mıdır? ayrıca ona sen daha çocuksun büyüyeceksin..yalancının tekisin..cesaretsizisin gibi laflar da ettim

sizce bu laflar ters tepmiş midir?yani geleceği varsa da engel olur mu?

Seven adam kufur etsende doner gelır ozlem onu kavurunca... :) dıye dusunmekteyım hayatm.. bıde sen benım bı problemıme bı bak yukarda yazdım ..

Seven adam kufur etsende doner gelır ozlem onu kavurunca... :) dıye dusunmekteyım hayatm.. bıde sen benım bı problemıme bı bak yukarda yazdım ..

ne gibi ağır laflar ettin canım..

seni hemen unutamaz..kimse kimseyi sevmese bile hemen unutamaz..belki üzülmez sevmiyorsa hayatına devam eder vurdumduymazca..

ama ben sanmıyorum ki biz burda böyle yanıp tutuşurkern demek bizde bıraktıkları izler var demek sevgilerini gördük hissettik yaşadık da ondan bu haldeyiz..onlar da kayıtsız değildir canım..

bazen umut doluyorum bazen umutsuz ama..ilişkide yaşanan duyguların yoğunluğuna bağlı bence unutmak iki taraf içinde..süre demiyorum bak..kimi ilişkiler yıllarca sürer içi boştur.kimisi kısa sürer ama dolu dolu yaşanmıştır paylaşılmıştır..

senin sevgilinde o arkadaşının yanına gelip de seni hatırlamamsı mümkün değil.arayıp aramayacağını bilmem ama hatırlar tabi ki..

Bızım ılıskımız kısa surdu.. 6 ay falan.. ayrıla barısa.. ama dolu dolu yasadık.. kımseyle benımle konstugu gıbı konusamadıgını hep soylerdı.. hep benle muhabbet etmek ısterdı. bız aynı zamanda çok ıyı arkadastıkda.. herseyımdı o benım.... geldıgınde kesın hatırlar ama ettıgım laflar yuzunden aramayabılır.. çok sevmesı lzım araması ıcın. ahım tutar tarznda konusmustum oyle laflar ettım.. alınmış.. başak burcu erkeği kendısı... sonra ozur dıledım ıyıydık arkadastık.. konusuyoduk.. ama soguk gıbıydı.. bı sıcak bı sogk.. bende dedım ıstersen artık rahatsz etmem. oda etme dedı. 1 aydır etmıyorum bıde yaz sonuna kadar yazlıkta kendısı...

küfür etsen de döner lafına pek katılmıyorum canım..ilişki sonlanacağı aman söylenen laflar iki taraf içinde çok önem arz ediyo yıllarca unutulamayabiliyo..

küfür bir ilişkinin seviyesini aaşağı çeker..karşıdakinin gözünde düşürür seni..hayatını etkileyecek derecede ağır hatalar yapmadığı sürece hakarete de karşıyım ben..sinir anında bazı sözler söylenebiliyo..sonradan pişman olunabiliyo ..

ve sevmiyorum sözü bir ilişki içinde ve bitişinde söylenebilecek ağır sözlerden biri..ben bu sözü kullandığımiçin pişman oldum

bence su zaman bı geçsın.. senınkı senı bı ozlesın.. anlayacak ne kadar saçma bısey yaptıgını.. ve ozlemle bırlıkte değerinide anlar.. erkeklerın jeton koselıymış bu sıtede okudum bıyerde.. ama benımkı donmeyebılrı

canım ya inşallah öyle olur..ben onunla az önce başka biri gibi konuştum başka bir kız gibi..msn de..hafiften asıldı sevgilin var mı dedim yok dedi.sevgilisiz zaman geçmiyo dedi ben de zaman geçirmek için mi istiyosun dedim.hayır yani zaman bile uzuyo yalnızken dedi..

ben de dalga geçer gibi konuştum beni de dedim terketti sevgilim çok dertliyim dedim..dönmüyo adi herif dedim..dedi ki dertleşiriz dedi.ben de seinde mi derdin var dedim evet konuşuruz dedi..çıkması gerekiyormuş..

aşka inanır mısın dedim..evet kesinlikle dedi..
bi de sevgilim geri döner mi sence dedim..o da dönenden hayır gelmez dedi düşünebiliyo musun

ya başka bi kızla konuşmasına sinir oldum ama kafam karıştı söylediklerinden çok da konuşamadık zaten...

çok heyecanlandım ama..karmakarışık oldum..

canım ya inşallah öyle olur..ben onunla az önce başka biri gibi konuştum başka bir kız gibi..msn de..hafiften asıldı sevgilin var mı dedim yok dedi.sevgilisiz zaman geçmiyo dedi ben de zaman geçirmek için mi istiyosun dedim.hayır yani zaman bile uzuyo yalnızken dedi..

bu arada (biz sevgiliyken uzun süre görüşmeyince sensiz olduğumda zaman çok zor geçiyo..uzuyo zaman bana sanki yıllardır görüşmemişiz gibi geliyo derdi..yanındayken de zaman uçup gidiyo derdi...)

sonra ben de dalga geçer gibi konuştum beni de dedim terketti sevgilim çok dertliyim dedim..dönmüyo adi herif dedim..o da dertleşiriz dedi.ben de seinde mi derdin var dedim evet konuşuruz dedi..çıkması gerekiyormuş..

aşka inanır mısın dedim..evet kesinlikle dedi..
bi de sevgilim geri döner mi sence dedim..o da dönenden hayır gelmez dedi düşünebiliyo musun

ya başka bi kızla konuşmasına sinir oldum ama kafam karıştı söylediklerinden çok da konuşamadık zaten...

çok heyecanlandım ama..karmakarışık oldum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…