Neden boşa para versinlerki..Bizzat ağızlarından duydum.Takılalım bir süre,sıkılır başkasını buluruz.Hepsi olmasa da benim eski sevgilim bu mantıktaydı tamamen.Tabi bunu anlamam geç oldu.Baştan anlamış olsaydım böyle acı çekmezdim.
Belli yere kadar zaten normal.Sarılmak,öpüşmek vs.Ona lafımız yokta çok ilerisini istedi,ben istemedim.Görünen sebep bu olmasada sorunun ana kaynağı bu bence.O yüzden sevgisine falan da inanmıyorum.Bugüne kadar sadece kullanılmışım.İnanılmaz nefret ediyorum ondan...
"kimseyi değiştiremezsin ve kimse içinde değişmemelisin ne sen başkası için mecburi istikametsin, ne de başkası senin için"
tatlım bence hayatta arama kutlama yani bırak unutulduğunu anlasın. erkeklerde kuyruk acısı çok olur sen aramayı kesince 1gün durcak 2gün durcak ama sora aha dicek noldu bu kız hiç aramıo sormuo...eger cıdden deger verıosa bı sekılde döncektır ama döndüğünde bıraktıgını gerı bulabılcekmı mechul. zaman herseyın ılacı dıolar ama fasla naz da asık usandırır.erkeklerin hepsi aynı ölüyorum bitiorum derler ama pat die de koyarlar ortada taa ki yalnız kalana kadar
ıyy bu laf en gıçık olduğum laf uyuz oldum söyleyecek başka birşey bulamayınca aptalca yazılar yazıyorlar. sevsedi zaten değişmeni istemezdi veya o seni sevdiği için değişebilirdi ama burda sana laf sokuyor.beyinsiz herif nolcak. bence sessiz kalma bu söze karşın bana yazılsaydı ağzıma geleni söylerdim valla
canım mağdem öyle diyor . sende ona istinaden profiline seninde istikametin cehennem olsun yaz veyahutta lağam çukuru iyi koyar bu laf ona.mecburi istikamet değilmişmiş lafa bak defolsun gittin ozaman cehennemin dibine kadar yolu var
Evet kutlamıcam.. :) ama bılıyorumkı benım gıbısını bulamaz o .. bunu anlıcak... ama ınşallah çok geç olmaz.. bazen çok ozlem gelıyo.. efkar basıyo .. :) ama bazende bencıl oluyorum.. hayatı akısına bıraktım.. bıde onun benım oturdugum semtte arkadası var.. arkadasına gelır gece kalır benle bulusmadan gıtmezdı.. sımdı tatılden donunce tekrar arkadasına falan gelırse benı goremıcek .. anlarmı yoklugumu hıç bılmıyorumkı .. bıde ayrılırken ağır laflar etmıstım.. ahım tutar gıbısınden.. sonra ozur dıledm .. affedıyorum ama artık senle samımı olamam dedı.. bende bıdaha rahatsız etmem senı merak etme dedım. bıttı.. gıttı. 1 ay oldu... :2:
canım sizinki de biraz çocuk oyununa döndü..o kadar yıllık ilişkiniz varmış sözlüymüşsünüz..aklı başında olgun insanlarsınız..az çok o da seni tanır sen de onu tanırsın bunca zaman içinde..böyle sözlere takılacağınıza açık açık konuşsanıza..ne yapmak istediğnizi..sanki birbirinize sürekli naz kapris yapıyosunuz..
nasılsın cnm yardımına ihtiyacım var benınkının gecen yazdıgı yazıya çok sinir olmuştum hani mecburi istikametin kimse ona git dedim baya alındı galiba bu gece 4.30 gibi msj attı ciddimiydin böle düşünmedin dimi fln yazmış bende kusura bakma haddimi aştım beni ilgilendirmez artık dedim sora nie böle olduk fln gibi seyler konustuk bende gece incir reçeli'ni izlemiştim mahvetti beni ağlattı baya duygusaldım ters yapamadım o da dizi izlemiş hamile bi kız varmış fln ilerde bende olursam başkasıyla o bebek de onun olmazsa die düşünüp çok acı cekmiş fln sonuç olarak yüzyüze görüşelim dedik ii veye kötü ne olcaksa ole olsun dedik belki izmire gidicem bayrama doğru işlerimi halledip bilmiorum ne olcak nasıl yapcas bariz belli ikimizde sevioruz birbirimizi ama çok da korkuorus ya ilerdede böle olursak die kimse cesaret edip ne tamam kesinlikle bitti diebilio ne de gel yeniden deneyelim napmalıyım benmi demeliyim yada hiç bişiy demeden öle o anın keyfinimi yaşamalıyım...
kızlar ben onu çok özledim..dayanamıyorum artık..aramamaya söz verdim. o da aramıyo.esn son ona onu sevmediğimi söyleyerek bitirmiştim..sinirle söylenmiş bi şeydi..ama artık seni sevmiyorum zerre kadar değerin yok gözümde dedim..sana karşı bomboşum..nötr oldum..ne sevgi ne nefret dedim..yalandı ama gurururmu kurtarmak için yaptım..sizce ciddiye almış olabilir mi yoksa sinirden söylediğimi anlamış mıdır? ayrıca ona sen daha çocuksun büyüyeceksin..yalancının tekisin..cesaretsizisin gibi laflar da ettim
sizce bu laflar ters tepmiş midir?yani geleceği varsa da engel olur mu?
Seven adam kufur etsende doner gelır ozlem onu kavurunca... :) dıye dusunmekteyım hayatm.. bıde sen benım bı problemıme bı bak yukarda yazdım ..
bence su zaman bı geçsın.. senınkı senı bı ozlesın.. anlayacak ne kadar saçma bısey yaptıgını.. ve ozlemle bırlıkte değerinide anlar.. erkeklerın jeton koselıymış bu sıtede okudum bıyerde.. ama benımkı donmeyebılrı
bence su zaman bı geçsın.. senınkı senı bı ozlesın.. anlayacak ne kadar saçma bısey yaptıgını.. ve ozlemle bırlıkte değerinide anlar.. erkeklerın jeton koselıymış bu sıtede okudum bıyerde.. ama benımkı donmeyebılrı
girls_12 özel mesaj yollayamıyorum canım ben yoksa detaylı anlatıcam da sana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?