• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bence onun unutup unutmasınıda fazla takma erkekler daha çabuk unutur unutmazsada kendi sorunu der geçersin tabi canım ya inşallah herşey güzel olacak onların gerçek yüzünü gördügümüze göre gerçekten şanslıyız demektir:):69::34:

onlar bizim gibi değiller bundan eminim.. acılarını örtecek yeni bi kız buluverirler hemen..
bizse ayrılıktan sonra kendimize gelemiyoruz.. yas tutuyoruz onlar için..
ama şu an ikimizde dediğin gibi şanslıyız.. bu sapıklardan kurtulduk.:1::60::60:

aynı benimki gibi .ii sana teklif etmemiş.bana adam birde teklif etmişti..

allahım doğru insanları karşılaşıtırsın bizleriq

amin canım inaşallah etti teklif dediki sen istersen birlilte olabiliriz dedi ş......z yaa bende dedim senin kız kardeşinde var kızın da olur yarın bir gün ne düşünüyosan hakkımda aynısınıda onlara düşünülsün dedim ayrıldık bizde terbiyesizler yaa sonrada evleniriz diye bende yedim dedim hemennnn ayrıldım sende ii yapmışın canım dış kapının mandalı bile olmayı haketmiyolar:47:

onlar bizim gibi değiller bundan eminim.. acılarını örtecek yeni bi kız buluverirler hemen..
ama şu an ikimizde dediğin gibi şanslıyız.. bu sapıklardan kurtulduk.:1::60::60:

yas tutmakla ne alaka canım ya adam gibi kızlarız ondan bizde bilirdik ertesi hün başkasına gitmeyi gurur ve kişilik meselesi sadeceoda onlarda yok zaten...:34:

ayrıca onların acılarını örten kızlarıda biliyoruz canım yaa onlardan ne köy ne kasaba olurr 2 gün sonra tekmeyi basarlar iiyide olur:66:

ayrıca onların acılarını örten kızlarıda biliyoruz canım yaa onlardan ne köy ne kasaba olurr 2 gün sonra tekmeyi basarlar iiyide olur:66:
yani tabiki haklısın..biz seçimi yaptk onlar düşünsün kara kara..:1:
Naber kızlar, beni hatırladınız mı ? :)

Hayırlı Kandiller herkese

evet ben hatrladım nasılsın canm..? ayrıca hayırlı kandiler kızlar dualarınızda eksik etmeyn beni ve gündemdeki şu son olayları şehitlerimizi..

yani tabiki haklısın..biz seçimi yaptk onlar düşünsün kara kara..:1:

evet ben hatrladım nasılsın canm..? ayrıca hayırlı kandiler kızlar dualarınızda eksik etmeyn beni ve gündemdeki şu son olayları şehitlerimizi..

aynen canım seçimiizi yaptık biz sanada hayırlı kandiller canım neredesin kızzsssss :)

baya bi deneym kazandm zaten onun sayesnde yok artk eski ben..
yürekten seven çıksın karşımıza ikimizinde..:69:

aynen canım benim ya öyle her namazımda hakkımızda hayırlısı diye dua etcem zaten ben hep hayırlısıysa olsun diye dua etmiştim olmadı ve bir çok hayır varmış bunda :29:

aynen canım benim ya öyle her namazımda hakkımızda hayırlısı diye dua etcem zaten ben hep hayırlısıysa olsun diye dua etmiştim olmadı ve bir çok hayır varmış bunda :29:

aynen canm onun için çok dualar etmştm bende ama olmayacakmış demekki.. iyiki de olmamış böyle mutluyum..:64::64:

aynen canm onun için çok dualar etmştm bende ama olmayacakmış demekki.. iyiki de olmamış böyle mutluyum..:64::64:

öyle canım öyle 5 dk karakter degişmezz işte ölede olur pehhh aşk adamıymış ondan adam olsunda aşkı şurda kalsın bide grup açmış saçma sapan kızları eklemiş ama hakkını yemiyelim beyefendi çok farklı hem zeki hem yalancı hem sapık hem adi utanmaz yaaa artık nefret bile etmiyorum adını bile unuttum:):64::64::64::64::64:

öyle canım öyle 5 dk karakter degişmezz işte ölede olur pehhh aşk adamıymış ondan adam olsunda aşkı şurda kalsın bide grup açmış saçma sapan kızları eklemiş ama hakkını yemiyelim beyefendi çok farklı hem zeki hem yalancı hem sapık hem adi utanmaz yaaa artık nefret bile etmiyorum adını bile unuttum:):64::64::64::64::64:

çook ama çook şanslısın canm şükretmelisin..öyle birinin bırak adını baş harrfi bile gelmesn aklına..:1::1:

çook ama çook şanslısın canm şükretmelisin..öyle birinin bırak adını baş harrfi bile gelmesn aklına..:1::1:

hahhh aynen öleee aynennn ama valla şöle bi acı çektigini grmesem rahatlamam heralde gerç,i onu mutlu eden çok bana arkadaşım o....... diyecek onla arkadaşlık etmeyi bırak yanından geçmem ama bu kız onun kankası yaa msj yazmadan geçmezmiş resilll:47:

Back