arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorm ve bende atlattım.. toparlandm dimdik ayaktayım ona dair zerre kalmadı kalbimde ve çok mutluyum...
asla kendinizden ödün vermeyin, sağlıcakla ve güzel yarınlarda kalın.. Allah kimseyi ayırmasın sevdiğinden
cok sevındım cnm..böle haberler almk gzl oluyo cıdden..:)
benimde geçççççtii gitttiiii :) :) arkamda kalanlar üzülüyo bundan sonrasında ::)
benimde geçççççtii gitttiiii :) :) arkamda kalanlar üzülüyo bundan sonrasında ::)
uzak dur bu adamdan dengesizin teki
canım en son yaptıklarımdan sonra gittğimi hayatından çıktıgımı anladı yalvardıda gitme diye ama ben dinlememiştim şimdi aklı başına gelmiş diye düşünüyorum:26:
kızlaaaar burda olan biri nolur cevap versin çok kötü aradayım tam dedim çıkardım hayatımdan izi bile kalmıcak sabah bi mesaj uyuyordum benimle tekrar herşeye varmısın? yazmış 30 dk geçmişl 12 defa aramış kahretsin ki sessizdeydi neyse ne sen okudun ne ben yazdım işte bende kırıldım... yazmış ben şimdi ne demeliyim ya hayatımda istediğim şey uğraşmadan gerçek oldu ne dicem ben napcamyardımmmmmm
umarım ummuadığım bi anda benmde böle bişey başıma gelircanım kaç ay sonra aradı? ve ayrılma sebebi neydi?
yanlış düşünüyorsun.
sana bi süre sonra gene aynı şeyleri yaşatıcak.
ama aklında kalacaksa , dön ve tekrar dene.
sertliğimi hoşgörün. benimde p.tesi günü bitti.
ki bu adamın beni sevdiğini adım giibi biliyorum.
üzülüyor. ama olmayacaksa olmuyor.
kalbim buz tuttu ve ben cok gaddarlaştım artık.
ayrılma sebebi benim bi süre kendi arkadaşlarınla takıl hem birbirimizi özleriz lafına alınması oldu bizim çok karışık daha sonrasında yüzüğü fırlattım oda ardımdan attı 17 nisanda bitti tarih 17 haziran iki ay oldu ve bu sabah mesaj attı defalarca deneyelim dememe yanaşmayan insan ben gittim çıktım hayatından aramadım sormadım o mesaj atınca cevap vermedim tepksiz kaldım bugün döndü ama şimdide o bilerek mesajlara cevap vermediğimi sandıgından lütfen yanlış anladın dememi bekliyo kısacası beklemedeyiz şuan..
soz vermisti ayrılmıcaz diye 1AY ya 1AY sonra ayrıldı
1 ay olmasına ragmen ben cok sevmistim
beyefendi kime ne hissettigini bilmiyomus
mutlu degilmis
bir ay once neden farketmedin bunu be adam
acıya dayanamıyorum ama dayanmak zorundayım
hic degmese bile onu sevmistim
sevmez olaydım tanısmaz olaydık
KESKE KARSIMA HIIC CIKMASAYDIN INAN BEN SENSIZ COK MUTLUYDUM
soz vermisti ayrılmıcaz diye 1AY ya 1AY sonra ayrıldı
1 ay olmasına ragmen ben cok sevmistim
beyefendi kime ne hissettigini bilmiyomus
mutlu degilmis
bir ay once neden farketmedin bunu be adam
acıya dayanamıyorum ama dayanmak zorundayım
hic degmese bile onu sevmistim
sevmez olaydım tanısmaz olaydık
KESKE KARSIMA HIIC CIKMASAYDIN INAN BEN SENSIZ COK MUTLUYDUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?