Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cok sevındım cnm..böle haberler almk gzl oluyo cıdden..:)

benimde geçççççtii gitttiiii :) :) arkamda kalanlar üzülüyo bundan sonrasında ::)

hahhaha bebegım özledım :):)
herkez mutlu olsun ya..hayırlısıysa sevdıceklerınız dönsüz..hayırsızsa alllah unutmayı nasip etsinki içinizdeki acılar dinsin..seviyorum hepinizi yavrularrrr...

bende öyle deli gibi aşk sevgi hissetmiyorum eskisi gibi. içimde bir boşluk var. vede haksız yere terkedilmek koyuyor. arkadaşlarımla vakit geçirerek boşluğu doldurmaya çalışıyorum. vede biraz imaj değişikliği iyi gelecek .

kızlaaaar burda olan biri nolur cevap versin çok kötü aradayım tam dedim çıkardım hayatımdan izi bile kalmıcak sabah bi mesaj uyuyordum benimle tekrar herşeye varmısın? yazmış 30 dk geçmişl 12 defa aramış kahretsin ki sessizdeydi neyse ne sen okudun ne ben yazdım işte bende kırıldım... yazmış ben şimdi ne demeliyim ya hayatımda istediğim şey uğraşmadan gerçek oldu ne dicem ben napcam yardımmmmmm

canım en son yaptıklarımdan sonra gittğimi hayatından çıktıgımı anladı yalvardıda gitme diye ama ben dinlememiştim şimdi aklı başına gelmiş diye düşünüyorum :26:

yanlış düşünüyorsun.
sana bi süre sonra gene aynı şeyleri yaşatıcak.
ama aklında kalacaksa , dön ve tekrar dene.

sertliğimi hoşgörün. benimde p.tesi günü bitti.
ki bu adamın beni sevdiğini adım giibi biliyorum.
üzülüyor. ama olmayacaksa olmuyor.
kalbim buz tuttu ve ben cok gaddarlaştım artık.

umarım ummuadığım bi anda benmde böle bişey başıma gelir canım kaç ay sonra aradı? ve ayrılma sebebi neydi?

umarım ummuadığım bi anda benmde böle bişey başıma gelir canım kaç ay sonra aradı? ve ayrılma sebebi neydi?

ayrılma sebebi benim bi süre kendi arkadaşlarınla takıl hem birbirimizi özleriz lafına alınması oldu bizim çok karışık daha sonrasında yüzüğü fırlattım oda ardımdan attı 17 nisanda bitti tarih 17 haziran iki ay oldu ve bu sabah mesaj attı defalarca deneyelim dememe yanaşmayan insan ben gittim çıktım hayatından aramadım sormadım o mesaj atınca cevap vermedim tepksiz kaldım bugün döndü ama şimdide o bilerek mesajlara cevap vermediğimi sandıgından lütfen yanlış anladın dememi bekliyo kısacası beklemedeyiz şuan..

belkide canım benim ama karşısında bu sefer o eski kız yok onu buda biliyo.. :S

hmm ne denirki canm ya.. benimde derdim var bende kendime çare bulamadımki sana akıl vereyim ama aramış pişman olmş ama sonra ne olur bilemem malum erkek milleti kalbinin sesini dinle..

soz vermisti ayrılmıcaz diye 1AY ya 1AY sonra ayrıldı
1 ay olmasına ragmen ben cok sevmistim
beyefendi kime ne hissettigini bilmiyomus
mutlu degilmis
bir ay once neden farketmedin bunu be adam
acıya dayanamıyorum ama dayanmak zorundayım
hic degmese bile onu sevmistim
sevmez olaydım tanısmaz olaydık
KESKE KARSIMA HIIC CIKMASAYDIN INAN BEN SENSIZ COK MUTLUYDUM

HakKında tek köTü cümLem y0k ..HırSım.. İnTikamım.. ÖFkem .. Kinim ..Hiç
biRi y0k ! anCak daHa acı oLan ..arTık sevqimDe y0k !...Bu biLe
öLdürebiLir asLında aDam oLanı !NeySeKi Sen eDepsizsinDiR .. YaKmaz
CaNını ...

öncelikle tatlım hoşgeldin diyip hayatında keşkeyi çok az kullandıgını umuyorm yapma yani hayat keşkelerle çekilmiyo yaşamışsın şimdi yoluna bakma sırası rotanı belirleme sırası sende kalmakta gitmekte... yaa ben barıştım ama bırakmıcam sizleri

o keşkelerin hayatına kattığı çok şeyler var aslında... şimdi acı çekiyorsn onla ilgili herşeyi silmek istiyosun fakat bunlar hayatının en önemli tecrübeleri.. bir daha yapmaman gerekenler bi insanı tanımadan fazla güvenmemek bağlanmamak her an gideceğini düşünerek yaşamak gerekiyor ki daha az acı çekesin..
umarm mutlu olursn canm çok uzun bi ilişki değil önüne bak derim ben arkana deil...

ayrıca galenia biz mutlu olsak da yeni ilişkilermz olsada bu sayfadan ayrılamıyorz bunuu farkettm

galenia yeniyim o yüzden özel msj yazamıyomuşum ya ( canım eğer müsait olduğunda aşk acısı çekenler bölümünden ayrılmak istediğini söyledi ama kabullenemiyorum adlı konuda derdimi anlattım başımdan böyle bişey geçti umutsuz vakayım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…