- 25 Nisan 2011
- 834
- 10
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gülcüm bgn cok mutlu cünkü birlikte basladıgımız dik durma gururlu olma planı meyvelerını verıyor..eskı erkek arkadası oguzhan ona sana asık degılım demıstı bılıyosunuz..ve bırbırlerıne resti cekmıslerdı ve gulun dogum gununde ılk aramalar basladı msjlar..daha snrasında soguk konusmanın etkısıyle bulusalım demeler..ve yıne hyr deyınce senden nefret edıorum gıbı sözler..cunku erkekler hep beklerkı kırıp dökücekler ama karsı taraf hep alttan alıcak..ama olmadı..gül yıne mesafesini korudu..ve o yıne aradı..aksamda msj cekmıs senı sevıyorum dıe..gulden yıne cvp yok..gül onu sahte profilden ekledı bır kız olarak..oguzla dertlestı sankı sevgılısınden ayrılmıs gıbı..oguz akıllar verdı..dıkkat edın kızlar bır erkegın sözlerine..karsında dık dur neden aglayacaksınkı.nkdr ıcın kan aglasada gülüp gececeksın.gururlu olucaksın..bende cok sevıorum demıs üstelik..agladıgınıda yazmıs..dertlesmısler...allah herkeze bnları duymayı nasip etsin..herseyı gül icin yaptıgını sölemiş..ondan vazgecmek zorunda oldugunu içi kan aglasada..allah herkeze duymayı nasip etsin.
evet canım ve devam edicem tepkisiz kalmaya en güzeli unutmakmış iki dakkada kıymete biniliyo ne kadar üstüne gidince o kadar kaçıyorlar ama daha bi hafta olmadı ben kuyrugumu dik tuttuğumdan kendi başladı değerimi anlamaya inş sizinkilerde öyle olur cnm arkadaşım yorumun için teşekkür ederim..
İyi yapmışsın bence canım.Bende anket - soru sorma profilimi geri açtım.Bir sürü de soru yanıtladım.Beni oradan rahatça takip edebiliyor.Onunda her profili açık, biz dünyaya kendimizi kapatıyoruz, onlar aynen devam ediyolar oh ne ala.Bende artık hiçbişey olmamış gibi devam ediyorum, hatta facebookda ilişkisi var yaptım ama yorum yapmasınlar diye duvarımda yayınlamadım.Soru sorma sitesinde bununla ilgili soru geldi onuda yayınladım hatta.
Kuzularımmmmm günaydınnnnnn kısaca bir özet geçiyorum size durumu buluştuk nemi oldu sarılmalar öpmeler koklamalar kavgalar bağrışmalar ama hala dilde bittiler bitmemiş dedim peşinden koşmam gerektiğini düşündüm savundum sevgimi ama ne çare haftasonu öle böle saçma sapan mesajlaşmalar oldu hepsinin sonundada herşey bitti yazıyordu şimdi sıra kendimi geri çekmede zamana bırakıp beklemedeyim Rabbim bana kuvvet versin aramıyım onu izleyeyim uzaktan zaten bitirebiliyorsa hiç benim olmasın...
willed'im, arzulum,jessicarabbit'im,forevertogether'ım esra esrammm hepinize teşekkür ederim kızçelerim umarım hatta dilerim buraya en güzel haberlerle gelirsiniz kuzularım hepinizi çok sevdim tanımadığımız halde dayanışma içinde olmamız birimiz bi buluşma bi mesaj çekme faslı yaşasa kendi arkadaşlarından önce buraya koşmamız heyecanımızı üzüntülerimizi aktarmamız kısaca bi buçuk aydır gerçekten çok iyi oldum burda toparlandım en güzel duam hepimiz için hayırlısı hayırlıysa sevdilerimizede kavuşalım onların gözündeki değeri yitirmemiş bi şekilde ben çok uğraştım ağladımda yalvardım da artık gidiyorum hepiniz hakkınızı helal edin arada girdiğimde hepinizi barışmış veya sevinçli anlarınızı buraya yazarken görmek isterim HOŞÇAKALIN...
Kızlar banada yorum yapın banada destek olun((( gerçekten buna ihtiyacım var kkda okuduğum kadarıyla kızlarda genel kanı ne kadar seversen sev peşinden koşma gösterme sevgini anlasın kıymetini bunumu yapmak lazım??? şuan aynen bu haldeyim
evet canım aynen öyle yapmak lazım malesef erkekler bundan anlıyor değerden anlamıyorlar
Kalbe söz geçmiyoki parmaklara atmak istemiyorum mesaj aramakta ama bi bakıyorumki aramışım mesaj atmışım zırlıyorum (((((((((((( şimdi iyi peki ya akşamları geceleri offfff dayanmam lazım
willed'im, arzulum,jessicarabbit'im,forevertogether'ım esra esrammm hepinize teşekkür ederim kızçelerim umarım hatta dilerim buraya en güzel haberlerle gelirsiniz kuzularım hepinizi çok sevdim tanımadığımız halde dayanışma içinde olmamız birimiz bi buluşma bi mesaj çekme faslı yaşasa kendi arkadaşlarından önce buraya koşmamız heyecanımızı üzüntülerimizi aktarmamız kısaca bi buçuk aydır gerçekten çok iyi oldum burda toparlandım en güzel duam hepimiz için hayırlısı hayırlıysa sevdilerimizede kavuşalım onların gözündeki değeri yitirmemiş bi şekilde ben çok uğraştım ağladımda yalvardım da artık gidiyorum hepiniz hakkınızı helal edin arada girdiğimde hepinizi barışmış veya sevinçli anlarınızı buraya yazarken görmek isterim HOŞÇAKALIN...
Kalbe söz geçmiyoki parmaklara atmak istemiyorum mesaj aramakta ama bi bakıyorumki aramışım mesaj atmışım zırlıyorum (((((((((((( şimdi iyi peki ya akşamları geceleri offfff dayanmam lazım