ben de senin gibiydim aramadan duramıyordum aramıycam diyordum 2 gün geçiyordu tekrar arıyordum ama şimdi asla aramak aklıma bile gelmiyo hatta kendisi bile aklıma pek gelmiyo sadece yaptığı kalleşlikler midemi bulandırıyor o kadar telefonunu kendinden uzak tutmaya çalış hatta kapalı tut daha huzurlu hissedersin kendini ona ne söylemek istiyorsan gel burda bize yaz ama ona asla yazma sen aradıkça, yazdıkça o daha fazla uzaklaşacaktır senden
canm kesinlikle arama bende senin gibiydim ona o kadar alışmıştım ki her gece onla konuşmadan uyumazdım.. mutlaka mesj atardım ama su an öyle pişmanm ki keşke hiç aramasaydım daha önce bırakabilseydim onu.. benden uzaklaştı sadece onu her aradığmda.. o geceler onsuz öyle kötüydüm ama alıştm şimdi 1 haftadır ne o aradı nede ben.. ama böyle olmalıymış keske en başta bıraksaydım... beni hiç hak etmemiş asla arama canm..
Keske bana kalleşlik yapmış olsa keşke arkasından bakmayacağım tek bir davranışı olsa ama yok yok yok eğer bize bunları yaşatması yeterse evet kalleş hemde büyük kalleş ama benim hatamın karşılığı bu değildi yani bu kadar basit bitti denilemezdi belkide hatalı oldugum için aramak affettirmek istiyorum kendimi neden öptün son görüşmemizde neden sarıldın neden seni seviyorum derken bakamadın gözlerimin içine madem dayanamıyosun biz olmamaya neden böyle nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn