Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Keske bana kalleşlik yapmış olsa keşke arkasından bakmayacağım tek bir davranışı olsa ama yok yok yok eğer bize bunları yaşatması yeterse evet kalleş hemde büyük kalleş ama benim hatamın karşılığı bu değildi yani bu kadar basit bitti denilemezdi belkide hatalı oldugum için aramak affettirmek istiyorum kendimi neden öptün son görüşmemizde neden sarıldın neden seni seviyorum derken bakamadın gözlerimin içine madem dayanamıyosun biz olmamaya neden böyle nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bir akıl verebilecek var mı ?

21 yaşında bir erkek kardeşim var.Kendisi 1 ay aynı iş yerinden birisi ile çıkmaya başladı.Bana anlatışı,gözündeki heyecanı falan herşeye değer bir duyguydu.

5-6 gün çok durgunluk vardı.Ağzından zorlaya zorlaya aldım lafları,gerisi çorap söküğü gibi geldi.

Şimdi bunlar 1 ay kadar çıkıyorlar.Aynı iş yerinde çalışıyorlar.Terkeden istemeyen taraf kız.Sevgisinin içinde boğulduğunu,kendi sevgisinin kardeşimin sevgisinin altında yok oldugunu,heyecanının kalmadıüını,geleceğimizi göremiyorum gibi gibi bahaneler diyerek bitirmiş ilişkiyi.

Bizimkide tabi şok.Kendini o kadar kaptırdıktan sonra yürüyen ceset konumunda ortalıklarda dolaşıyor...

Aynı iş yerinde çalıştıkları için ve birbirlerini hergün gördükleri için doğal olarak acı çekiyor.

Kardeşim erkek arkadaşlarının tavsiyesi üzerine ayrıldıktan sonra onu gördüğünde umursamıyor,giyim kuşam saç tarzını değiştiriyor yüzüne bile bakmıyor.Bugün 8.günleri oldu ayrılalı.Kızda 5-6 gündür moral bozuklugunun üstüne bizimkinin yanında numaradan mı gerçekten mi bilemiyorum bir telefon konuşması yapıyor ve Canım napıyorsun ? diyerek telefonu açıyor ve uzaklaşıyor.Uzaktan,çaktırmadan falan kendisine bakışlarını yakalamış.

Kız ayrıldıgı gün facede ilişkisi var durumunu ilişkisi yok yapıyor.Kardeşim ayrıldıkları süre içerisinde bu tür davranışlara girdi.Abla sence nasıl bir psikolojisi var pişmanlık duygusu var mıdır ya da bana geri döner mi ya da benden mi adım bekliyor gibi sorular sordu.Akşam konuşacağız.

Dediğim gibi özetle durum ve davranışlar bu.Her iki taraf açısından bakıldığı zaman ne görüyorsunuz bu durumdan ?Kızın şu anki bu harekerler sonucu psikolojisi ne olabilir. Yardımcı olabilirmisiniz değerli arkadaşlarım.(Antalyadan herkese sevgiler)

bizim çok karışık oldu hatta arkamdan gitme gitme diye yalvardı ağlama derecesinde gördüm ya gururunun söndüğünü içim rahat çıktım yola daha bi mutluyum şimdi artık darısı içinde sevgisini haketmeyenler için bitirenlerde :)

Canım belki yakından tanışamadık seninle sizlerle konuya yeni dahil olduğum için ama kkdaki arkadaşlıklara desteklere benim inancım sonsuz umarım hakkında hayırlısı neyse o olur verilen emeğin karşılığını bu şekilde almak çok güzel.Bende dün aramadım ve aramıycamda Allahın izniyle tabiii Rabbim hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin

hoşgeldin hayatım öncelikle sana hayatında herşeyin hayırlısını diliyorum ve hiç birşey için üzülmemeni benim yaşadıklarımı okusan ağzın açık kalır çünkü baya eski oldum artık burda :) en güzeli tepkisiz kalmayı başarmaktır değilmi benim tükürdüğünü yalayan sevgilim geri dönüp gitme nolur bak çok canım sıkkın bunu bana yapma yüzüne bakıyorum özlem doluyorum diyorsa ki bu bana daha önce sen sevilmeyi haketmeden aşık değilim diyen adam anladımki bi yerde kendini geri çekeceksin dün dedim sus hiç bişi deme ben seni içimde öldürdüm zor oldu ama bnm için artık yoksun... karşımda durdu gözlerime baktı bilsemki bnları gururundan değil kalbinden söylüyorsun adını anmıcamda işte ahhh dedi ben seni kaybettim dedi gözlerim doldu ama ağlamadım başımı dahada dik tutup evet ve son kaybedişindi dedim ben hiç bişeyi haketmedim senide dimi dedi zaten sormana gerek yok cevabı biliyosun hemde hiç ama sevdiğini de söyleme dedim sen sevmezsin o zaman yapma gül nolur herşeyi de bak adiyim işte senin değerini sen giderken anladım hep yanımdasın hiç bırakmıcaksın sanmıştım ama öyle yapmadın küfret bağır çağır ama sevmedi deme emin ol bir daha gözlerine bakıp seni seviyorum dersem anlaki seninle evlenmek istiyorumdur doğru diyosun ben senin sevgini seni hiç haketmedim ama bu hiç bişeyi haketmeyen oğuz ömrü boyunca kimseyi bu kadar sevmedi kimseye bu kadar aşık olup benimsemedi o yüzden bana sevmedi deme sebgi uzaktan gözetlemeklede bitmiyo sana son kez sarılmak istiyorum şimdi ama bu tuttugum göz yaşları da durmaz bende duramam bırakamam diye yapamıyorum sen bi hafta hergece rüyamdaydın her sabah akşam camına pencerenin önüne bakarak geçtim her gece belki geçersin diye bekledim şimdi bekliyceğim bri yok bu bile senin gittiğini anlatıcak zor dedi elimi uzattım iyi bak kendine dedim çekti bi sarıldı olay koptu zaten çok fena ağladım ama zorladım kendimi kalktım bavulumuda aldım arkamdan bağırdı kırmızı bavullu kız bu kalp seni unutmucak hep sana ait olucak diye dönmedim arkama dönseydim gidemezdim zaten

Özellikle ilişkinin ilk zamanlarındaki heyecan bir başkadır biliriz.
Fakat anladığım kadarıyla kız duygularından pek emin değilmiş buna karşılık kardeşin ise oldukça yoğun duygular hissediyor.
O duygularını netleştirmeye çalışırken kardeşinin duyguları ona ağır gelmiş olabilir.
Yapabileceği en iyi şey bir süre cidden umursamaz olması diye düşünüyorum.
Belli etmesin hiç bir şeyi.
Zamanla anlaşılacaktır.
Ama şuan sakın gidip tekrar adım atmasın tamamen ters teper.
Kızın da kıskandırma amaçlı bunu yaptığını düşünüyorum
Fakat bu iyi olan ihtimal.
Bir de şu var.
Kız zaten duygularından pek emin değilken karşısına başka birisi çıktı ve ona karşı bir şeyler hissetmeye başlayıp kardeşinden ayrılmak istedi.

Ayyyy varya tüylerim diken diken oldu canım benim kıyamam ben sana hiçbirimize kıyamam gerçekten bitirdiysen ve inanmıyorsan olcağına zaten en güzelini yapmışsın.Bugünle bir hafta oldu bana bitti diyeli dün ilk kez ne mesaj ne arama oldu görüştüğümüzde görmüştüm ondaki sevgiyi ama söylediğine göre sevgi herşey değilmiş elbet dönecek elbet pişman olacak ama olmazsada zaten kendi hayatı kendi bilir ben bizim sevdamızı böyle oyuncak görmemiştim dedimya hata yaptım belki vicdanım ondan rahatsız ama bizlere bu canı veren Rabbim her hatamızı kabul ettikten affettikten sonra biz kulların ne haddine affetmemek süründürmek...

bebeim yanlış yapmanın ve yapmamanın tam ortasındasın değerini artırabilirsinde soğutup geri çekmesine de sebep olabilirsin hiç bi şekilde ona ithaf etme birşeylleri acı dolu sözler paylaşma üzüldüğünü görmesin karşılaşıyorsan eğer dim dik geç abartmadan ama tabi bnm karşı komşumdu hergün görüyordum çok zor oluyordu o benim taşınacağımı değil bulgaristana gideceğimi biliyo hiç bi zamanda öğrenemez inş şimdi dalı kırılmış ağaç gibi hissediyo eminim çünkü çantada kekliktim ben onun için ta ki olmadgımı dün gösterip çekip gidene kadar kafaya koymuştum çünkü gitmeyi oda döndüremezdi o filmi bi kere gördüm derler ya :) o hesap bi kere daha yalvarıp vazgeçirdi ama bu sfer olmadı o yüzden sende kayıtsız kal arama sorma çık gez dolaş kuaföre git kendini değiştir düşüncelerini değiştir görsün ki yıkılmamışsın dahada kahrolsun... sevgiler cnm

Beklemedeyim tatlım yaşayıp göreceğim sizlerlede paylaşacağım neler olduğunu ya şuanda yeni olduğu için yada düşünemediğim için bilmiyorum dönermi ararmı dediğin gibi değermi artar yoksa soğur gerimi çekilir

ah ah bende çok zor günlerden geçiyorum çok zor bi dönemden. ayrılalı 7 ay oldu adını sayıklamadığım bir gün geçmedi artık alışmaya başlamıştım ayrı şehirlerdeydik okul yüzünden. ben tam herşeyi düzene koyduğumda bi süre önce bana mesaj attı buraya geldiğini ve gelmişken beni görmek istediğini söyledi ben tabi ölüyorum heycandan çevremdeki herkes gitme dedi ama ben görüşelim o zaman dedim o gece baya konuştuk özledim falan dedi. ertesi gün buluşçaz 10 dk kaldı bekliyorum ve bana bi mesaj geldi k.bakma işim çıktı geri dönmem lazım dedi ve gitti. gelmedi. ve ben o heycanımla o hazırlığımla kaldım. o 7 ayın en başına döndüm tekrar hatırladım çok kötü bi durumdayım anlıcanız

Canım benim yaaaaa lanet olsun bunlara varya aslında söylenecek o kadar söz varki hepsine ama buna bizim ne sevgimiz nede dilimiz varır sölemeye

biz bu duygu yoksunlarını nasıl seviyoruz anlamıyorum ya...
vazgeçmek de bi o kadar zor.
bende biteli 1 yıl oldu ama göl gör ki bittimi? hayır!
deli gibi seviyorum hala hemde çok. bana dönsün diye yapmadığım kalmadı ama olmuyor işte.
onlar hayatını yasıyor biz üzülüyoruz

Aramakkkkkkkkkkkkkkkkkk istiyorum seni çok seviyorum deliler gibi seviyorum demek istiyorum gerçekten istiyorum bunu yapmayı Allahım nolur yardım et bana hayırlısını ver herşeyin dayanamıyorum nefes alamıyorum

Buda bir diğer anlamadığım konu onlar bizi aradığında herşey hallolabiliyor ama biz onları aradığımızda olmazlar soğumalar başlıyor nasıl neden niçindir bu saçma zihniyet?????????????

Eğer ki ayrılmayı isteyen sensen tabiki ara ve hatanı telafi etme yoluna git.
Ama sen devam etmeyi isterken o istemediği için ayrıldıysanız senin araman çözüm olamaz.
Hatta daha da sıkar bunaltır.
Bilmem saçma geliyor mu hala?

Bende malasef platonik takılanlardanım..
Ben gidip söyledim de sevdiğimi.
Ama herşeyi yine ben mahvettim...

Aramadım aramıycamda lanet olsun böyle ilişkiye...

doğru olanı yapıyosn canm... ben kendimden örnek veriyim aradım her üzüldüğümde içimde öyle bi aşk sevgi vardı ki ona bunu bağıra bağıra haykırmak istedim hep... ama ben söyledm o kaçtı,soğudu ve BİTTİ...
şimdi gercekten çok mutluyum keşke önceden bıraksaymışım on öyle pişmanım ki degmeyecek birine kul köle olmusum sevgimi vermişim... sen degerlisin önemlisin başını dik tut ve bakma ardına o dönsün bırak...

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorm ve bende atlattım.. toparlandm dimdik ayaktayım ona dair zerre kalmadı kalbimde ve çok mutluyum...
asla kendinizden ödün vermeyin, sağlıcakla ve güzel yarınlarda kalın.. Allah kimseyi ayırmasın sevdiğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…