ben de senin gibiydim aramadan duramıyordum aramıycam diyordum 2 gün geçiyordu tekrar arıyordum ama şimdi asla aramak aklıma bile gelmiyo hatta kendisi bile aklıma pek gelmiyo sadece yaptığı kalleşlikler midemi bulandırıyor o kadar telefonunu kendinden uzak tutmaya çalış hatta kapalı tut daha huzurlu hissedersin kendini ona ne söylemek istiyorsan gel burda bize yaz ama ona asla yazma sen aradıkça, yazdıkça o daha fazla uzaklaşacaktır senden
canm kesinlikle arama bende senin gibiydim ona o kadar alışmıştım ki her gece onla konuşmadan uyumazdım.. mutlaka mesj atardım ama su an öyle pişmanm ki keşke hiç aramasaydım daha önce bırakabilseydim onu.. benden uzaklaştı sadece onu her aradığmda.. o geceler onsuz öyle kötüydüm ama alıştm şimdi 1 haftadır ne o aradı nede ben.. ama böyle olmalıymış keske en başta bıraksaydım... beni hiç hak etmemiş asla arama canm..
bizim çok karışık oldu hatta arkamdan gitme gitme diye yalvardı ağlama derecesinde gördüm ya gururunun söndüğünü içim rahat çıktım yola daha bi mutluyum şimdiartık darısı içinde sevgisini haketmeyenler için bitirenlerde :)
Canım belki yakından tanışamadık seninle sizlerle konuya yeni dahil olduğum için ama kkdaki arkadaşlıklara desteklere benim inancım sonsuz umarım hakkında hayırlısı neyse o olur verilen emeğin karşılığını bu şekilde almak çok güzel.Bende dün aramadım ve aramıycamda Allahın izniyle tabiii Rabbim hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin
Bir akıl verebilecek var mı ?
21 yaşında bir erkek kardeşim var.Kendisi 1 ay aynı iş yerinden birisi ile çıkmaya başladı.Bana anlatışı,gözündeki heyecanı falan herşeye değer bir duyguydu.
5-6 gün çok durgunluk vardı.Ağzından zorlaya zorlaya aldım lafları,gerisi çorap söküğü gibi geldi.
Şimdi bunlar 1 ay kadar çıkıyorlar.Aynı iş yerinde çalışıyorlar.Terkeden istemeyen taraf kız.Sevgisinin içinde boğulduğunu,kendi sevgisinin kardeşimin sevgisinin altında yok oldugunu,heyecanının kalmadıüını,geleceğimizi göremiyorum gibi gibi bahaneler diyerek bitirmiş ilişkiyi.
Bizimkide tabi şok.Kendini o kadar kaptırdıktan sonra yürüyen ceset konumunda ortalıklarda dolaşıyor...
Aynı iş yerinde çalıştıkları için ve birbirlerini hergün gördükleri için doğal olarak acı çekiyor.
Kardeşim erkek arkadaşlarının tavsiyesi üzerine ayrıldıktan sonra onu gördüğünde umursamıyor,giyim kuşam saç tarzını değiştiriyor yüzüne bile bakmıyor.Bugün 8.günleri oldu ayrılalı.Kızda 5-6 gündür moral bozuklugunun üstüne bizimkinin yanında numaradan mı gerçekten mi bilemiyorum bir telefon konuşması yapıyor ve Canım napıyorsun ? diyerek telefonu açıyor ve uzaklaşıyor.Uzaktan,çaktırmadan falan kendisine bakışlarını yakalamış.
Kız ayrıldıgı gün facede ilişkisi var durumunu ilişkisi yok yapıyor.Kardeşim ayrıldıkları süre içerisinde bu tür davranışlara girdi.Abla sence nasıl bir psikolojisi var pişmanlık duygusu var mıdır ya da bana geri döner mi ya da benden mi adım bekliyor gibi sorular sordu.Akşam konuşacağız.
Dediğim gibi özetle durum ve davranışlar bu.Her iki taraf açısından bakıldığı zaman ne görüyorsunuz bu durumdan ?Kızın şu anki bu harekerler sonucu psikolojisi ne olabilir. Yardımcı olabilirmisiniz değerli arkadaşlarım.(Antalyadan herkese sevgiler)
Ayyyy varya tüylerim diken diken oldu canım benim kıyamam ben sana hiçbirimize kıyamam gerçekten bitirdiysen ve inanmıyorsan olcağına zaten en güzelini yapmışsın.Bugünle bir hafta oldu bana bitti diyeli dün ilk kez ne mesaj ne arama oldu görüştüğümüzde görmüştüm ondaki sevgiyi ama söylediğine göre sevgi herşey değilmiş elbet dönecek elbet pişman olacak ama olmazsada zaten kendi hayatı kendi bilir ben bizim sevdamızı böyle oyuncak görmemiştim dedimya hata yaptım belki vicdanım ondan rahatsız ama bizlere bu canı veren Rabbim her hatamızı kabul ettikten affettikten sonra biz kulların ne haddine affetmemek süründürmek...
bebeim yanlış yapmanın ve yapmamanın tam ortasındasın değerini artırabilirsinde soğutup geri çekmesine de sebep olabilirsin hiç bi şekilde ona ithaf etme birşeylleri acı dolu sözler paylaşma üzüldüğünü görmesin karşılaşıyorsan eğer dim dik geç abartmadan ama tabi bnm karşı komşumdu hergün görüyordum çok zor oluyordu o benim taşınacağımı değil bulgaristana gideceğimi biliyo hiç bi zamanda öğrenemez inş şimdi dalı kırılmış ağaç gibi hissediyo eminim çünkü çantada kekliktim ben onun için ta ki olmadgımı dün gösterip çekip gidene kadar kafaya koymuştum çünkü gitmeyi oda döndüremezdi o filmi bi kere gördüm derler ya :) o hesap bi kere daha yalvarıp vazgeçirdi ama bu sfer olmadı o yüzden sende kayıtsız kal arama sorma çık gez dolaş kuaföre git kendini değiştir düşüncelerini değiştir görsün ki yıkılmamışsın dahada kahrolsun... sevgiler cnm
ah ah bende çok zor günlerden geçiyorum çok zor bi dönemden. ayrılalı 7 ay oldu adını sayıklamadığım bir gün geçmedi artık alışmaya başlamıştım ayrı şehirlerdeydik okul yüzünden. ben tam herşeyi düzene koyduğumda bi süre önce bana mesaj attı buraya geldiğini ve gelmişken beni görmek istediğini söyledi ben tabi ölüyorum heycandan çevremdeki herkes gitme dedi ama ben görüşelim o zaman dedim o gece baya konuştuk özledim falan dedi. ertesi gün buluşçaz 10 dk kaldı bekliyorum ve bana bi mesaj geldi k.bakma işim çıktı geri dönmem lazım dedi ve gitti. gelmedi. ve ben o heycanımla o hazırlığımla kaldım. o 7 ayın en başına döndüm tekrar hatırladım çok kötü bi durumdayım anlıcanız
ah ah bende çok zor günlerden geçiyorum çok zor bi dönemden. ayrılalı 7 ay oldu adını sayıklamadığım bir gün geçmedi artık alışmaya başlamıştım ayrı şehirlerdeydik okul yüzünden. ben tam herşeyi düzene koyduğumda bi süre önce bana mesaj attı buraya geldiğini ve gelmişken beni görmek istediğini söyledi ben tabi ölüyorum heycandan çevremdeki herkes gitme dedi ama ben görüşelim o zaman dedim o gece baya konuştuk özledim falan dedi. ertesi gün buluşçaz 10 dk kaldı bekliyorum ve bana bi mesaj geldi k.bakma işim çıktı geri dönmem lazım dedi ve gitti. gelmedi. ve ben o heycanımla o hazırlığımla kaldım. o 7 ayın en başına döndüm tekrar hatırladım çok kötü bi durumdayım anlıcanız
sakın sakın aramayın arkadaşlar.
Olacaksa da olmaza dönüşmesin.
Buda bir diğer anlamadığım konu onlar bizi aradığında herşey hallolabiliyor ama biz onları aradığımızda olmazlar soğumalar başlıyor nasıl neden niçindir bu saçma zihniyet?????????????
Aramadım aramıycamda lanet olsun böyle ilişkiye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?