• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ımmmm belkı arkadasıdır..neden öle dedım.gecende ıkı arkadasıom geyık olsun dıe bırbırlerını ekledıler sevgılı dıe takıldılar öle vs..belkı öle bişidir...yanlızısı hadı evli yazalım vs gibi bişi olabilir...

Bende öyle düşündüm canım ama belki duygusal bakıyorumdur.Ama bi kız ilişkisi var yapsa yayınlatır elbet arkadaşlarının yorumlarını görmek için diye düşündüm.Birde yukarda benim hakkımda cevapladığı sorudan bir gün sonra yapmış ilişkiyi...

Bende öyle düşündüm canım ama belki duygusal bakıyorumdur.Ama bi kız ilişkisi var yapsa yayınlatır elbet arkadaşlarının yorumlarını görmek için diye düşündüm.Birde yukarda benim hakkımda cevapladığı sorudan bir gün sonra yapmış ilişkiyi...

valla cnm olabılır bende öle düşündüm..ama belkıde olmayabılır..cıdden ılıskısı vardır...ama reklam etmeye ıhtıyca duymamıstır..bilemezsin yani

kızlar ben çok mutluyum çünkü artık ona karşı içimde birden birşeyler silinip gitti :) inanamıyorum ve şimdi o beni özlediğini gösteren paylaşımlar yapıo dünyanın sonu geldi galiba :1::1::21:

ayyyy amin kızçem :) sende ne var ne yok :26:

canım benim 6 ay oldu hiç ses seda yok sadece geçen arkadaşımla görüştük arkadaşım da istanbulda kuzenlerinin işyerine gitmişler bana onu orda gördüm pc den ekonomiyi takip ediyordu ama morali çok kötüydü bizi görünce yüzü kıpkırmızı oldu dedi

Evet kızlar 07.06.2011 tarihi itibariyle bende katıldım aranıza bir hoşgeldin yokmu bana aaaaaa :16:
Bitti dediğinden beri birkaç kez hatta aman sizdenmi saklıycam benim aramalarım ve mesajlarımla konuşmuşluğumuz var ve o çok kararlı bitti bitti bitti diyor başkada birşey demiyor neyse bugün yaptık son konuşmamızı ve yarın buluşmak için sözleştik çünkü mesajda bitirmişti gelde yüzüme söyle dedim söleyemem zannediyosan yanılıyosun sakın yarın içinde umutlanma dedi öylece kapandı telefon yarın buluşacağız bakalım neler olcak:97::97::97::97::97:

Evet kızlar 07.06.2011 tarihi itibariyle bende katıldım aranıza bir hoşgeldin yokmu bana aaaaaa :16:
Bitti dediğinden beri birkaç kez hatta aman sizdenmi saklıycam benim aramalarım ve mesajlarımla konuşmuşluğumuz var ve o çok kararlı bitti bitti bitti diyor başkada birşey demiyor neyse bugün yaptık son konuşmamızı ve yarın buluşmak için sözleştik çünkü mesajda bitirmişti gelde yüzüme söyle dedim söleyemem zannediyosan yanılıyosun sakın yarın içinde umutlanma dedi öylece kapandı telefon yarın buluşacağız bakalım neler olcak:97::97::97::97::97:

benim doğum günüm senin kötü günün olmuş yawrum hoşgeldin ne ters gidiyorduda böle oldu detay verirsen daha iyi olur...

bizimki zaten hüzünlü şeyler paylaşıyordu görüyodum ama o bilmiyordu dün erken yattım gece iki gibi uyandım bi msj ve ondan :) seni seviyorum iyi geceler. bunu yazmış hiç bişi yazmamıştım ben birden atmış öle heyecanlandım ki saat 5:28 de anca uyumuşum kalktım baktım gerçek mi diye mesaj duruyo ama cevap vermeyi düşünmüyorum sizce kızlar???

bizimki zaten hüzünlü şeyler paylaşıyordu görüyodum ama o bilmiyordu dün erken yattım gece iki gibi uyandım bi msj ve ondan :) seni seviyorum iyi geceler. bunu yazmış hiç bişi yazmamıştım ben birden atmış öle heyecanlandım ki saat 5:28 de anca uyumuşum kalktım baktım gerçek mi diye mesaj duruyo ama cevap vermeyi düşünmüyorum sizce kızlar???

AYYYYYYYYYYYYYYYY AAAAAAAAAAAAAAAYYYY AAAAAAAAAAAAAAAAAYYY bidakka düşünemiyooruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ne yazcamki riskli bi msj yani muhtemelen karşılığı bnde olucaktır o yüzden ha demişim ha dememişim bi fark yok :S demekte gelmiyo içimden o kdar şeyden sonra.. :26::26:

waowwww.. çok şaşırdm ama sevndm de.. aklı başına gelmiş demekki cevap yazma bence tatlm bi daha msj atarsa ona soğuk bi cvp yazarsn...

benmkinden hala ses seda yok... ne arıyor ne de soruyor acaba gerçektn unuttu mu beni... içinde o 3 yıla dair hiç mi bişey kalmadı...:5:

Back