Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tamam o zaman sakin ol önce... evde yalnız kalma ... bir arkadaşına git olur mu ... bu akşam daha çok yanacak canın çünkü ... artık mantığınla beraber kalbin de istemiyor ... onun farkına vardın... :çok üzgünüm:

ama yarın daha iyi olacaksın... gitmedin diyeceksin ; güçlü durdum...
haklıydım ve doğruyu yaptım diyeceksin... kendinle gurur duyacaksın...

haklısın insan sevdiğinde gözü hiçbir hatayı görmüyor... gözü görmeye başladığında da ; görüyor olmaktan canımız yanıyor... ama geçecek canım...
lütfen yalnız kalma bu akşam...

kısa ve öz bir msj at... iyi yolculuklar dile sadece... başka da bir şey deme...

bilemiyorum ... bitmediyse de sende ; ya da sende kalan parçalarla yeniden alevlenecekse de daha o eşşek kafalı koca adamın sürünmesi lazım... körükle filan gelmesi lazım tekrar bişeyleri canlandırabilmesi için klava:

canım doğrusuna karar vermişsin... ablan senin en yakının ; canının yanmasına dayanamıyor tabii... kardeşi güçlü dursun istiyor... ama böyle zamanlarda yakınlarımız bizden daha kızgın oluyor bizi inciten insanlara... ondan senin bitirmeni istemesi...

ama düşün; senin her türlü canın yanacak... çünkü sen bitmesini istemiyorsun...
sen bitirdiğinde ne olacak ; sadece bitmiş olacak...

bu acıyla yaşa ; ama acının hayatının önüne geçmesine izin verme... yapabilirsin ; inan yapabilirsin ... kitap oku ... komedi filmi izle ... eğlenceli şeyler yap... için hep buruk olacak ama gülümseyebildiğini farkettiğinde daha güçlü olacaksın ... :teselli:

Böcüğüm ne güzel yazmış...Evet aynen böyle işte...

ben çıkıyorum kızlar ... iyi akşamlar size... yarın görüşürüz ...
ellmacım ; çok üzülme noluuuur ...
jeliboncuum sen de ...

şu an en aktif durumda olanlar ikisi olduğu için özellikle onları yazdım ...

yarın yeni bir gün hepimiz için...
şimdiden yarının daha güzel olacağına dair umutlanıyoruz tamam mı ... :)

selam kızlar ben geldim..
neler neler olmuş gene..
elmacım yerinde olmak isterdim biliyor musun

selam kızlar ben geldim..
neler neler olmuş gene..
elmacım yerinde olmak isterdim biliyor musun

Ben hiç mutlu değilim canım. İnan değilim.
Bilaki daha çok mutsuzum.
Ne kadar kırgın olduğumu bugün iyice anladım.
Daha önce dünyayı unutup koşarak, herşeyi silerek giden ben yok.
Başka biri var.
Çok başka bir acı var gönlümde, isimlendiremiyorum.
Ayrılığın acısı gibi hiç değil.
Çok daha beter bir şey.
Keşke sen olsaydın yerimde.
Senin adına çok sevinirdim.

kızlar msj attığıma pişman oldum yaa cidden..

İnsan biraz sakin kafayla düşününce bazen böyle pişman oluyor di mi canım ya.
Boşver üzülme artık olan oldu.
Hiç değilse öyle özel bir mesaj atmadın.
Arkadaşın için yardım istedin.
Bu da bir şey. Bişey olmaz ondan takılma çok.
Bundan sonra elin telefona gidince 5 defa daha düşün ama :)

kızlar msj attığıma pişman oldum yaa cidden..

pişman olma canım çünkü iş işten geçti olan oldu, bundan sonra kendini tutmaya çalış,belki bin kere yaşadım bu pişmanlıkları,zararın neresinden dönsen kardır öle düşün ve bidaha arama,aramak istediğinde de bu yaşadığın pişmanlığı düşün, kelin ilacı olsa başına sürer ama ben böle engellemeye çalışıyorum kendimi.

kızlar en son dün ne konuştğmuzu fln anlatmıştm onun üzerine bi daha konuşmadık.az öncede msj attı kocaelide merkezde doğal gaz patlaması olmuş bugun bnmde hbrm yok haberde izlemiş we nerdesin ii misin merak ettim fln yazmış,bnde mrk etme iiyim ddm,sewindim yazdı o kadar :)

selincim ne diycem.
seninki ne diye mesaj attı sana?*
ben o arada gittim sonradan bi gelişme oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…