Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar ben çıkıyorum eve gidicem optüm sizleri akşama görüşürüz yawruslarım.....

Selin kız beni örnek al iki ay boyunca ne aradım ne sordum sonra kendisi tıpış tıpış aradı...
Aradıktan sonrasını karıştırma ama :roflol:
Sonuçta karşı taraf aradı,ben değil.

aradıktan sonra ne oldu ?

bu arada evet selin kötü örnek ... bizi örnek al prensesiiim ...
bak nerdeyse 2 ay olacak ; ne aradım ne sordum... ne ararım ne de sorarım... sengözlerimebaksanab

ya peki hiç düşünmüyormusun ; kendime bu işkenceyi niye yapıyorum diye?
bu adam bir yıl aramıyorsa seni neden zorluyorsun ki... demek ki özlememiş seni...
seni özlemeyen biri için neden hayatını bekleyerek geçiriyorsun be canım...

sana değer verecek; seni özleyecek birini beklesene hayatına...
senin bu çabanla dönecekse ; senin kıymetini nasıl anlayacak be güzelim...

bırakın yaaa ; kendilerini bişey sanmasınlar... bizim verdiğimiz kadar değerliler...
yoksa hepsi aynı... başkasına açın artık kalbinizi... yerimseniben

aradıktan sonra ne oldu ?

bu arada evet selin kötü örnek ... bizi örnek al prensesiiim ...
bak nerdeyse 2 ay olacak ; ne aradım ne sordum... ne ararım ne de sorarım... sengözlerimebaksanab

Sonrası 10. sayfada :roflol:

Ama şu var,ben hiç arayacak gözüyle bakmadım,bir beklenti içine girmedim...

Öyle yapmayı deneyin,daha kolay oluyor...

Hatta bir süre sonra umrunuzda olmayacak belki de arayıp sormaması...

Esas olan,bir şekilde beklentiyi düşürmek.

evet haklısın ben hep bekledim,beklemiyorum dediğim anlarda bile bekledim aslında,ama beklediğim olmadı,artık bekleyemiyorum zorunlu olarak, çünkü tel.no.deişti,yenisi onda yok verecek bi bahane bulamadım da görüşmediğimiz için msj atıp bu benim yeni no diyemedim yani, o yüzden bekleyemiyorum bu açıdan ii oldu

bence doğru karar vermişsin ... en azından bir süre sonra öfken ve kırgınlığın geçince şimdi göremediklerini görürsün... ona göre hareket edersin...

ben neyi farkettim biliyormusunuz dün akşam... bana 2 yıl boyunca hiç hediye almadığını... yani tamam hani hesap ödemeler filan değil... ya da borç istediğimde mutlaka bir şekilde hallederdi... ama ne biliim ufacık bir bileklik bile almadı...
sadece bir kere çiçek aldı ; onda da suçluydu...

bense elimden geldiğince birşeyler maddi anlamı büyük olmasa da birşeyler verirdim ona... ne biliim tekstilde çalışıyorum t-shirt götürürdüm... askerdeyken dergiler yollardım ; orda alamıyor diye... onu mutlu etmek için... ama onun öle bir çabası olmadı...

işte bunu şimdi farkediyorum... ve her an yeni bir şeyle onun dediği gibi beni çoook sevmemiş olduğunu anlıyorum... ve kalan ufak tefek bişiler de varsa onlar da gidiyor...
:1closedeyes:

merak ettim bakayım... ama sanırım yarın bakabilirim... çıkıyorum az sonra ... akşam da giremeyeceğim... alsancakta gezeceğim ... sırnaşık şey

bu arada ben bu psikolojideyi... umrumda değil şimdi... ama aramasın hatta...
istemiyorum yeniden hayatımda onu...

Hayatım kendine bu kadar eziyet etme.
Her şey olacağına varır. Bırak sinirliymiş beyefendi siniriyle yaşasın.
Sen niye üzüyorsun kendini bu kadar ya?

Şöyle düşün bir de... belki canını yakacak bu sözlerim ama senin için söylüyorum.
Demek ki bu adam sana senin düşündüğün kadar değer vermiyor.
Bir veda bile edemeyecek kadar neye kızar insan ya. Ne olursa olsun.
Yaptığı şey yenilir yutulur değil. Senin bu kadar çırpınmanı kendini kahretmeni hiç haketmiyor kusura bakmasın.

Sen dik duracaksın şimdi, üzüntünü asla belli etmeyeceksin, hiçbir şekilde.
Haa o sensiz yapabiliyor mu? Eyvallaaaaaaah deyip sen de hayatına güzel güzel devam edeceksin. Kimse için bu kadar harap etme kendini..inan bana inan kesinlikle kimse hat etmiyor bunu... sakin ol. Ağlayacaksan da sakin sessiz, akıllı uslu ağla.

Biraz olurunu bırak, zamana bırak. Seni düşünmeyeni sen niye düşünüyorsun bu kadar? Yapma gülüm.

ondan mı ? ne yazmış ? yeni bahanesi ne acaba :uhm:

Yurtdışına çıkacakmış, hakkını helal et diyor.
Bir de akşam dışarıda olacakmış bir arkadaşıyla, gelirsen sevinirim diyor.

Başa sarmaya hiç niyetim yok.
Yolu açık olsun, sağlıcakla gitsin gelsin ama benden bu kadar.

bence de ağla ; içine atma... canın yanıyor çünkü... ama hırpalamadan kendini...
kendin için ağla ; onun için değil...
kaybettiğin için değil ; onun kaybedecekleri için ağla...

ama bekle bence ... bir adım atma ... sen verme kararı ... o çeksin vicdan azabını...
o suçlu olsun gözünde... o pişmanlıklar yaşasın... sen bekle bakalım biraz...
başka şeylerle meşgul et kafanı... zamanını geçir sadece...

ne kadar süreliğine gidiyor yurt dışına ; çok mu kalacak ...

ama öyle bir iş seyahatiyse gerek yok bence...
jelibonun olayına döndü...sevse beni uğurlamaya gelirdi ; ne kadar kızgın olsa da gibi...

çok kalacaksa acaba görüşsen mi ??
ben de şaşırdım valla....ama gitme yaaa... çok kırdı seni ; daha uğraşması lazım ...
kafamçokkarıştı

ay süper,insan hem sevinio o da beni düşünüomuş diyosun ama mantığın da diyorki gitme baştan aynı acıları çekeceksin cevap verme diyor dimi, işte burda mantığının sözünü dinlemek zor oluyo, eğer bunu başarabilirsen mantığının sesini dinlersen atlattın demektir a.s.ben hep kalbimden gelen sese yenildim

bu aramadan duramayan arkadaşlar nasul kendinize engel olamıyosunuz anlamadım
sonuçta olgun insanlarsınız kendinize engel olabilirsiniz.

ıyıkı varsınız ya aslında ben hıc bırsey yapmıyacaktım ama dün ablam sen maıl at bıtır de dedı en azından sen bıtırmıs olursun dedı bakalım tepkısı ne olucak dedı ama bunu yapamıyorum bugün vazgectım dedıgınız gıbı sımdı zamana bırakıyorum bakalım ne yapıcak beklıyorum ama yapmadıkca ıcım acıyor yasayacam bu acıyla ne yapım kızlar yanımda olun

BAK GÖRMEK ISTIYOR SENI BENIMKI ONUDA YAPMADI BEN AGLAMIMDA KIM AGLASIN :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Tatlış bak hepimiz buradayız...Beklemek çok zor evet,ama bırak ille ayrılmak istiyorsa bu onun tarafından olsun...Senin değil...
Bu arada,kendini her ihtimale hazırla...

Ne kadar kalacağını bilmiyorum kızlar.
Ama iş seyehatidir çok sürmeyecektir tahminim.
Daha önceki ayrılıklarımızda aynı şey yaşandı.
Ayrıldık, aradı ve ben her seferinde gittim.
Kızmıyorum kendime, çok da isteyerek ve mutlu mesut gittim.
Ama şu anda kesinlikle içimden bunu yapmak gelmiyor.

Şu mesajdan sonra anladım ki, ben gerçekten çok fena kırılmışım.
Normalde mutlu olmam lazım di mi?
Bak alttan alıyor, bi kapı açıldı, seviyorsun koş git kollarına..yapılmayacak şey değil.
Ölümlü dünya değmez deyip her şeyi silip gidebilirim.
Şu anda bu gece onunla yeniden beraber olabilmek için bir şansım var.
Deli gibi seviyorum, özlüyorum...
Mutlu olmam lazım değil mi?
Değilim ama...tam tersi çok mutsuzum şu anda, dokunsanız ağlayabilirim bile.
Çünkü bende bazı şeylerin onmayacak kadar kırıldığını şu akşam anladım.
Bende bittiğini anladım.

Hakkım da varsa helal olsun ama Allah yolunu açık etsin.
Ben bunu yapamam artık.

BAK GÖRMEK ISTIYOR SENI BENIMKI ONUDA YAPMADI BEN AGLAMIMDA KIM AGLASIN :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Canım benim, bizim aramızda fark var, biz ayrıldık, ilişki bitti.
Bu saatten sonra o benim için bir yabancı ben de onun için.
Benim gidip onunla vedalaşmak gibi bir mecburiyetim yok artık.
Hele ki daha 1 hafta önce bana s.....r git demiş biri için hiç yok...
Onun dediğini yapıyorum işte....... olup gidiyorum hayatından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…