Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yaa arkadaşım gitme falcıya falan.

aç elini Rabbine dua et.

Fal günah haram, yapma etme ya... :26:

Haklısın da ne bileyim Birde yakın bir arkadaşıma baktırıyorum sürekli.O falcı değil kain açıkcası dayanamıyorum.Of bitaraftan kadın hafiften körükledi beni.Özledim

Kızçeeem =) bende özledim valla foruma ara ara girip bakıyorum senin günlükte yazdıklarına bazen denk geliyorum.evet çok şey değişti.topiğimiz başta iyi geliyor ama bir süre sonra kendi acını azaltmak adına bu konulardan uzaklaşıyorsun.Ben iyiyim aşk beklemediğim bir zamanda bi anda tekrar kapımı çaldı.bundan sonra olmaz derken mantık derken beni sersem etti umarım bu sefer bozulmadan güzel bir sona erişirim.arada merak edersen ayrıntıları anlatırım

kim evlendii,kim nişanlandı merak ettimmm =))

Ben de yeni üyeyim ama üye olmadan önce bu topiği hep takip ederdim eskileri çok iyi bilirim arada uğrayın küçük böücüğü ve galetiayı görünce çok mutlu oldum

Başlarda yazdıklarımı bir gün bulmayı denedim bulamadım gerçi bir daha okumak istemem herhalde o acı gerektiği gibi yaşandı bitti.
kapılarınızı aşka kapamayın hak etmeyenlere kıymetli zamanınızı harcamayın kendiniz için sadece kendiniz için acınızı yaşayın.Ağlamak istiyorsanız ağlayın söyleyemediklerinizi yazın ama ona yollamayın, bilmesine gerek yok asla..bende topiye yazınca mutlu oldum

Kuzumm,neler olmuş görmesem söylemezsin sen uzaklaştın bizden bu arada bu eski açtığın profil değil sanırım yeni mi aldın? Msnde konuşalım bir ara,ben seni hiç kınamadım biliyorsun her zaman yardımcı olmaya çalıştım sende bana az katlanmadın =)

Onu her özlediğimde aklıma nekadar yalancı, nekadar odun oldugunu ve başkalarıyla gününü gün ettiğini getireceğim!!!!!!Nefret ediyorum ya nerden buldu beni bu duygular!!!!!!

Son düzenleme:

amin inşAllah hepimiz için canım..

ne kadar süre oldu senın tatlım...

canımm eski profilim iptal oldu bu yenisi.. Kızlarla bazen konuşuyoruz msnde ama sen yoksun hiç. Uğrarsan bir ara konuşuruz

adam engelledi herhalde beni ya.. kaç gün oldu hiç online görmüyorum, ben de çevrimdışı takılıyorum ama rastlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…