Kızlar bugün güvendiğim daha öncede gittiğim bir falcıya gittim.Sadece aşktan bahsetmesini istedim.Uzun uzun yaşadıklarımızı anlattı önce(faceden çıkan kavgalarımı dersin,nasıl tanıştıgımızı mı dersin,kaç kez görüştügümüzü mü dersin hepsini söyledi), ondan bahsetti(ismini soy ismini söyledi,burcunu,karakterini,nerde oturduğunu), sonra barışacağımızı ancak hiç sevinmememi çünkü sürekli kavga edeceğimizi söyledi.Bana üç gün yada üç hafta içinde ulaşacağını söyledi.Ama asıl herşeyin yoluna girmesinin Ağustos'u bulacağını, onunla en mutlu zamanlarımında Ekim'de olacağını söyledi.Kaderimde onun olduğunu söyledi.Özledim şuna resmen onu çok özledim kızlar.
ayyy kuzucuumben arada sırada günlüğe gelip bişiler yazıyorum sonra gelmiyorum bir süre sonra yine geliyorum filan... bu aralar geldiğim dönemlerden ama çok şey değişti sanki bilmiyorum ki...
valla bazen ben de çok özlüyorum o zamanları onca acıya rağmen... yeni sevgili bulsak da sonra ayrılınca tekrar mı buluşsak acababen hala bulamadım da :26:
hadi yaaa ; ben de sevindim valla... benim acılarım hafifleyince başkalarına destek olmak iyi geliyordu ama bir süre sonra insan aklından ayrılık acısı fikrini çıkarıp hayata dönmek istiyor... o acı zamanla huzura ; sonra tekrar aşkı bulmak isteğine dönüşüyor... benim ayrılığımın üzerinden 3 sene filan geçti sanırım... hesap yapmayı bırakalı çok oldu da :) kasımda 3sene bitmiş olacak...
ne yazık ki aşkı bulamadım tekrar ama o benim biraz çevremle alakalı ; çok fazla yeni insanla tanışabileceğim bir hayatım yok... dilerim siz hazır olduğunuzda doğru insan çok bekletmeden çıkar karşınıza... ne kadar acı verse de aşk olmadan olmuyor işte...
birşey daha söylemek istiyorum ; burda benzer duyguları paylaştığınız insanlarla kopamıyorsunuz... bir süre sonra görüşmeler azalsa da hep aklınızın bir köşesinde o insanlar mutlaka var... yani bu kulupte kazanılan dostlar gerçekten çok özel... içlerinden bir tanesi evlendi ; biri burda bahsettiği aşkıyla tekrar barışıp nişanlandı ; kimisi yeni aşklara yelken açtı... kimisi ben gibi yalnız halaben onların hepsinin sevinci ve hüznünü çok içimde hissediyorum... galateiam gibi bir sürü isim sayabilirim ama onlar kendilerini biliyor zaten yani paylaşmaktan vazgeçmeyin ancak böyle geçiyor acı...
Ben de yeni üyeyim ama üye olmadan önce bu topiği hep takip ederdim eskileri çok iyi bilirim arada uğrayın küçük böücüğü ve galetiayı görünce çok mutlu oldum
oyle bir sebep yok bizimde aslında sebepsiz bir nevi..
54 gün oldu işte ikimizde geri dönmedik:97:
hımm anladım canım Allah kolaylık versin hepimize. Ama ben bişeyden eminimki hayatıma başka birini Allah'ım izin verdiği sürece sokmıycam bunun mümkünü yok belki hayatım boyunca yalnız kalıcam belki yalnız ölücem ama sonuç hiçbirşeyi değiştirmiycek aslında o hep benimle olucak onu da kalbimde götürerek son nefesimi vericem...
Kızlar beni de aranıza alır mısınız :) eskinin müdavimlerindendim burada.. sonra vakit geçti o aşk bitti, yeni biri için acı çekmeye başladık.
Gerçi o zamanlar ufaktım da. Ama şuankini yalnız kaldıramayacağım sanırım.
Çok kısaca size de anlatayım sonra hepinizi tanımaya çalışacağım.. Ve kabul ederseniz burada sizle takılacağım :)
Bizimki benim eski ilişkimde aldatıldığımı öğrendiğim zaman yanımda olmak için bir mesaj attı vs.
Yaşça benden oldukça büyük.
O sıra iyice yakınlaştık. Sonra defalarca birbirimizin yanına gittik geldik, rüya gibi günler geçirdik.
7 ay falan sürdü sanırım. Sonrasında senden soğudum, bir şeyler tükendi; dedi. gitti.
bir daha dönmedi.
açıkcası o sürede yapmadığım da kalmadı, ağlamak mı dersiniz, madem sen beni terk ettin ben de seni terk ediyorum tarzı restler mi dersiniz.. arkadaş kalmaya çalışmak mı..
her şeyi yaptım..
ben ankara, o istanbul.
ankaraya geleyim konuşalım yüzyüze, ama benim için bitmiştir bu ilişki, dedi. arkadaşça buluşacağız dedi.
ok dedim. son dört aydır da ankaraya gelişni bekliyorum.
açıkcası iş için gelecekti, o yüzden çok kızamıyorum.
gelip birkaç gün kalmayı planlıyordu.
ilk başta ben haftaiçi geleceğim dediğinde, gidip saçımı boyatıyordum hazırlanıyordum falan..
sonraları "ben haftaiçi geleceğim"lerine inanmamaya başladım.
yine de bir bekleme var tabii. mesela bu hafta gelir mi diye bekledim. ama ses seda yok.
dört beş gündür de ben internetle tüm bağımı kopardım. msne girmiyorum, onun gorebileceği ortamlarda durmuyorum, telefon etmiyorum.
hani yok oldum bir şekilde.
bir süre daha sürdürebilirim sanırım bunu.. ama ayrılığın üzerinden o kadar vakit geçmiş, adama dank eder mi?
bir de şu var, adam ankaraya geldi; yüzyüze konuştuk diyelim.. tutturursa ya yine "ben arkadaş kalmak istiyorum" diye?
o vakit ben tekrardan başlarım ağlamaya. ki o ağlama sürecim de iki ay sürmüştür.
ruh halimi ne toparlar acaba benim..
(ayrılma sebebimiz tamamen yaş farkı (ha belki bahane ediyordur ama) ona göre tamamen yaş farkı. ciddi yaş farkımız var ve geleceğimle oynamak istemiyormuş.)
(kınamayın.. ben de çok kınardım. çok yakın arkadaşım 17 iken 40 küsür bir adamla beraberdi.. hep kınardım.aha da 25 yaşında başıma geldi.)
alın beni aranıza kısacası :)
hımm anladım canım Allah kolaylık versin hepimize. Ama ben bişeyden eminimki hayatıma başka birini Allah'ım izin verdiği sürece sokmıycam bunun mümkünü yok belki hayatım boyunca yalnız kalıcam belki yalnız ölücem ama sonuç hiçbirşeyi değiştirmiycek aslında o hep benimle olucak onu da kalbimde götürerek son nefesimi vericem...
amin inşAllah hepimiz için canım..
ne kadar süre oldu senın tatlım...
4 seneyi devirdik... daha önceden de tanıyodum ben.
yok ayrılalı ne kadar oldu
............1 sene.
1 senedir dönmediniz mi geri sen yada o?
demin bunu sana mı sormustum baska bi arkadaşa mı :S :44:
bana sormuştun canım.
tamam canım. kusura bakma.
hayırlı kandiller.
dualarda buluşalım inş
inşallah teşekkür ederim hayırlı kandiller sanada Allah dualrımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin inş.:)
Kuzumm,neler olmuş görmesem söylemezsin sen uzaklaştın bizdenbu arada bu eski açtığın profil değil sanırım yeni mi aldın? Msnde konuşalım bir ara,ben seni hiç kınamadım biliyorsun her zaman yardımcı olmaya çalıştım sende bana az katlanmadın =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?