Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ahah bak buna gülerim işte ben ona msj çekmesem aramasam sormasam canına minnet ayol. hala sporun etkisindeyim yazmaya mecalim yok taaa en başa dönüp tanışma şeysinden itibaren yazmak istiyorum üşünmeyip okuyup tavsiyelerde bulunursanızda çokkk sevinirimm

kızlar derdim bitmiyo benim ya daha yeni konuşuyoruz o olaydan sonra.benle mutlu değilmisin dedi.senle mutlu değilim demedim kendi kendime söylemişim dedim willet+ 'in tavsiyesi üzerine kıvırdım :) sonra bana dediki "benden ayrılırsan benim başkasıyla beraber olmamı hazmedebilirmisin ben hazmedemem dedi".bende " benim için bi insan bitmişse ne yaptığı ne halde olduğu beni ilgilendirmez" dedim.bide hazmedemem deseydm iyice havaya girerdi yinemi hatalıyım :18:

sonrada "bak bana sorun yapma"dedi "ne sorununundan bahsediyosun" dedm.Sabahki muhabbet msj atmicam fln demiştin dedi. Ofladın diye öyle dediğimi söyledim işim iş yaa

ya bu avukat tuhaf onu sadece ark olarak görüyorum fazlası değil evet tam taş demin aradı sabah kahvaltıya çıkıyoruz ama önce spora itiraz istemem dedi benden izin aldınız mı? dedim siz mi oldum yine çözemiyorum sizi hanımefendi kabalık ettim kusuruma bakmayın dedii kapattı. tuhafım işte huyum kurusun. bende eminim seviyo hemde çok seviyo ama bişeyi engel görüyo bide onu bulabilsem :44::26:

ay bebegım sende vur dedık öldürdün..tmm msjımı uyguluyosunda sana içten ol dedım..sen duvar gibi cvplar verıosun..bak bi kız nkdr hanımefendı nkdr alck gonullu nkdr sevkatlı ıse okdr erkek onu baska yere oturtur..bunu skn unutma..sen ben sensız yasarım umrumda dgl demıısın resmen :) olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...ılgı gosterme ama o aradıgında sankı dunyanın en ıyı sevgılısı gıbı davrn hafıf magrur ama sevkatli..cok neselı degl ama dayanıyorum senın ıcın imajı ver...daha nsl anlatayım be gülüm...vur dediysek öldürme yahu :)

anladım cnm..sen mesafelı duruosun die adam öle sanırım..bide bebegım adam koskoca avukat.artık daha cıddı seyler ıstıodur bence..öle sen kac ben kovalayayım sen dur ben geleyım ıstemıodur..anla iste daha sevgılı gıbı seyler :) sogukluk olmasın elını tutsun ıstedıgı zmn gezsın..bnn gıbı seyler..engel gördügü ne acaba..senın mesafendır sanırım..yaklasamıodur sana..baska bısı düşünemedim seker..ayrıca bana özeldn msnını yaz..o konu hakkında konusucz senle bebek..

artık feminist olcam bütün erkeklerden nefret ediyorum aldatılmak ne kadar kötü bişey yaa beddua edicem ama dönüp dolaşıp beni bulacak diye korkuyorum

mesafeli duruyorum çünkü içimden gelmio ya napayım ama bugün çok harikaydı inanır mısın oğuzu bile unuttum yani atv yle gezdik tüm gün görmen lazımdı harikaydı yaaa costum koptum bizimkide çatladı avukatta aramadı bıktı benden aman bundan sonra çok mutlu olucam feminist olcam :)

9.gün mü demekki seni hiç sevmemiş insan bu kadar mı ş...z olur ya, ana kuzusu desene bizimkisi sonradan ana kuzusu oldu çıktı ,sizin nişanlılık varmıydı peki?

hayır canım nişanlı değildik o ş...refsiz bana ayrılmak istediğini söyleyene kadar yani 10-15 gün öncesine kadar . başkasıyla evlenmek istediğini söyleyene kadar çok mutluyduk evlilik planı yapıyorduk biz önceden onunla hatta o çok istiyordu bana aşkım hayatım yaşama kaynağım diyen adam birdenbire değişti oda anasını dinledi allahın belası ş......refsizzz artk kimseye güvenmem

evet fazla değer verdim o ş.....refsize bilseydim bukadar vermez bağlanmazdım kısmet değilmiş alnımıza acı çekmek yazılmış. ama onun ayrılması koymuyor bana hazmediyorum sadece neden ben diyorum. inan bugün öldü haberi gelse oh dünya bir pislikten kurtuldu derim.

Tam bir öküzmüş.İnternetten beni takip etmesini, benden haber almasını engelledim.Ama ben onu takip etmeden duramıyorum.Okuduklarım, duyduklarım beni deli ediyor.Ama hiçbişekilde tepki vermiyorum.Oysaki tanıdıgım en iyi yetişmiş çocuktu benim gözümde.Allah hak ettiğini versin ona!!!!!

Son düzenleme:
İntikam diye yanıp tutuşuyorum kızlar.Ne yapıcam ne edicem bilmiyorum.Önüme 1 ay koydum.Bir ay ses seda çıkarmıycam.Ozaman kadar dönmezse zaten artık düşmanımdır.Allahım bu erkekler nasıl yaratıkları ya! Ben oğlum olursa insan gibi yetiştirmek için ne hallere düşücem kim bilir!!!!

Oysa ki çok aşıktı beyefendi!!!!!!!!!!!!!!!! Çok seviyordu beni daha önce böylesini yaşamamıştı.Okadar masumdu ki gözleri inandım inandım!!!!!!!!!! Allah benim belamı verseydi de aşkımızı kurtarmak için kendimi yakmasaydım, ayaklarım kırılsaydı da yoluna gitmeseydim!!!!!!!!!!!!! Ama o görecek, beni kaybettiğine pişman olacak!!!!!!!!!!!!!!!

Öküz Öküz Öküz herif!!!! Erdem denilen şeyin kırıntısı yok ayıda.Ne lafı anlar ne halden anlar.Allahım peşinden koşanları görüyorum deli oluyorum.Allahın belası!!!!!!!!

İnsan 2 - 3 hafta öncesine kadar aşık oldugu, beraber mutluluktan uçtugu bir erkekten 3 hafta sonra tiksinebilir mi ya!!! Tiksiniyorum resmen tiksiniyorum!!!Şu nefret şu iğrenme duygusu yok mu aşkmış sevgiymiş hepsini silip süpürüyor hepsini!!!

Onunla olan iletişimimi kesmeliyim.Sosyalleşmeliyim.İnsanlara güvenmeyi öğrenmeliyim.Yoksa uzun süre yakamda olacak elleri.!!!

.

Son düzenleme:
Of allahım hangi günahımın bedeli bu adama bana!!! Ya onu takip etmekten kendimi nasıl alıcam? Takip etmemin bana bazen zararı oluyor? Ama rahatlatıcı bir unsur bir yerde. Ne yapmalıyım sizce kızlar ????

.

Son düzenleme:
Of allahım hangi günahımın bedeli bu adama bana!!! Ya onu takip etmekten kendimi nasıl alıcam? Takip etmemin bana bazen zararı oluyor? Ama rahatlatıcı bir unsur bir yerde. Ne yapmalıyım sizce kızlar ????

.

canım en basından anlat bakim..noldu nsl ayrıldınız ılıskınız nsldıda böle oldunuz..benmı kacırdım karıtstı kafammm :18:

İnternetten ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanıştıgım birinden zaman geçtikçe, onu iyice takip etmeye başlayınca hoşlanmaya başladım.Ancak olmaz diye düşünüyordum.Bir süre sonra konuşmalarımız iyice ilerledi.Günün 24 saati konuşur olduk.Görüştük.Çıkmaya başladık, herşey çok güzeldi.Hatta bana aşık olduğunu söylemişti daha ben seviyorum bile demeden.Ardından biriyle konuştuğunu yakaladım.Yüzüne vurdum.Ancak aldatmıyordu beni.Ben onu böyle utandırınca benden kaçmaya başladı.Soğudu.Kavgalar, kıskançlıklar, onun kaçması, odunlukları derken gerçekten ayrılmıştık.Ancak beni özlüyordu.İletişim kurabileceğimiz yerlerden silmiştim onu ancak takip ediyordum yinede başkalarından.Sadece benim ve dostlarımın anlayacağı şekillerde özlediğini falan dile getiriyordu.Bazen de kıskandıracak, kızdıracak şeyler yazıyordu.Bende dönüp patlıyordum ona.Bu öfke krizlerimde iyice suyunu çıkardı ilişkinin ancak tek suçlusu da ben değildim.Neyse bir cesaret yüzyüze görüşürsek düzelir düşüncesiyle yanına gittim.Gitmeden mesaj attım facebookdan.Ancak çıkarken cevap verdiğini görmeyip oturdugu semtte onu saatlerce bekledim.Mesajında onunda beni özlediğini ve görmeye ihtiyaç duydugunu ancak bazı işleri (açıklamış) oldugunu yazmış.Dönünce mesajı okudum kızmadım haliyle ancak twitter sayfasına yazdıklarını görünce delirdim.Ben onu beklerken o kendini başka bir mekanda etiketlemişti.Benim onu beklememle dalga geçercesine bişeyler yazmıştı.Bende bastım kalayı.Beyfendi direk kıvırdı tabi. Ardından yemin ettim özürdilemediği taktirde dönmicem diye.Yüzüme gelip özürdileyeceksin dedim.Üç gün oldu oruçluyum işte kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…