hımm senınkı daha farklı bi durum canım bonibonm gıbı dgl..senınkı ımkanı varken aramıyo sormuyo..bak onada yazım son msjımda..ılgılenme bence o arayana kdr arama..ararsa rahat davran..sevecen huzurlu..ama hıc bısı yapmayın msj atmayın..sizde arkadaslarınızla takılın gec cvvp verın msjlarına..ayınısı yapın..sinir olup daha fazla gelmezse yine gelin karsıma :) karsınızdakı vazgeçilir oldugunu biran önce anlamalı bence
yeni birimi :):)hahaha..bilmemkı cnm hayırlısı mı olsun denir..kız digeride sevio yahu.üzüldüm valla..bence cidden seviyo hala..baksana askım vs..kıskanmalar daha ne olsun..yakında kapına dayanır sensız olmuyo diye..ama ben sen ne yapıcksın onu mrk ediorum..yenisiyle tanısma asamasındasınız cocukta taşmış am anlattıgına göre :)..belkıde onunla olur..
kızlar derdim bitmiyo benim yadaha yeni konuşuyoruz o olaydan sonra.benle mutlu değilmisin dedi.senle mutlu değilim demedim kendi kendime söylemişim dedim willet+ 'in tavsiyesi üzerine kıvırdım :) sonra bana dediki "benden ayrılırsan benim başkasıyla beraber olmamı hazmedebilirmisin ben hazmedemem dedi".bende " benim için bi insan bitmişse ne yaptığı ne halde olduğu beni ilgilendirmez" dedim.bide hazmedemem deseydm iyice havaya girerdi yinemi hatalıyım :18:
sonrada "bak bana sorun yapma"dedi "ne sorununundan bahsediyosun" dedm.Sabahki muhabbet msj atmicam fln demiştin dedi. Ofladın diye öyle dediğimi söyledim işim iş yaa
ya bu avukat tuhaf onu sadece ark olarak görüyorum fazlası değil evet tam taş demin aradı sabah kahvaltıya çıkıyoruz ama önce spora itiraz istemem dedi benden izin aldınız mı? dedim siz mi oldum yine çözemiyorum sizi hanımefendi kabalık ettim kusuruma bakmayın dedii kapattı. tuhafım işte huyum kurusun. bende eminim seviyo hemde çok seviyo ama bişeyi engel görüyo bide onu bulabilsem :44::26:
artık feminist olcam bütün erkeklerden nefret ediyorum aldatılmak ne kadar kötü bişey yaa beddua edicem ama dönüp dolaşıp beni bulacak diye korkuyorum
anladım cnm..sen mesafelı duruosun die adam öle sanırım..bide bebegım adam koskoca avukat.artık daha cıddı seyler ıstıodur bence..öle sen kac ben kovalayayım sen dur ben geleyım ıstemıodur..anla iste daha sevgılı gıbı seyler :) sogukluk olmasın elını tutsun ıstedıgı zmn gezsın..bnn gıbı seyler..engel gördügü ne acaba..senın mesafendır sanırım..yaklasamıodur sana..baska bısı düşünemedim seker..ayrıca bana özeldn msnını yaz..o konu hakkında konusucz senle bebek..
9.gün mü demekki seni hiç sevmemiş insan bu kadar mı ş...z olur ya, ana kuzusu desene bizimkisi sonradan ana kuzusu oldu çıktı ,sizin nişanlılık varmıydı peki?
cnm benım senınkı yas bıle tutmamıs ne diyeyim..sen acısını cekerek bıle ona hakettıgınden fzla deger verıosun...nefret et dıcem yok etme ya..kişiye anlam yüklemiş olursun..inan cok üzüldüm ama kızdımda okurken..9 gün şaka gibi..ana kuzusu erkeklerdn nefret ediyorum..
Of allahım hangi günahımın bedeli bu adama bana!!! Ya onu takip etmekten kendimi nasıl alıcam? Takip etmemin bana bazen zararı oluyor? Ama rahatlatıcı bir unsur bir yerde. Ne yapmalıyım sizce kızlar ????
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?