Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kıslar benim şimdilik çıkmam lazımm...
İnş tekrar gelcem burayaa , kendinize iyi bakın.
Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldumm

ulan şu erkekleri varya adolf hitler nasıl yahudileri toplayıp yakmış benimde canımonlarıüst üste koyup yakmak istedi gerçi öle onların egoları var altta kalanın canı sıkılır oytt :) hemen başlarlar hocam ayıp oluyo harekete dikkat! bak burda kız bizi yakıyo senin elin ayagın oynuyo az gururlu ol acı yok... bik bik bik :) derlermi acaba ayyy saçmalama moduna girdim ben tatlım sana face nasıl vercem bilmiyorum çünkü mesaj atma sayım daha 40larda bile değil 100 olması gerekmiş

anladım canım esmer zaten burda hemen hemen hepimizin oduncukları aynı karakter bizde tam çok iyiyken ayrıldık

sizinkilerin burçları neydi la

heee bide bizim kamil ilk defa sevginin nasıl bişi oldugunu gördü :) totosu 9 ayda tavan yaptı şimdi böle bi havalarda çocuk hiç gerçek anlamda aşk yaşamamış ama sanırsın leyla vü mecnunu o yazdı hep kaşarlarla düşüp kalkmış beni görünce aşık oldu peşimde koştu elde etti en uzun süren ilişkisi bide kendi harbi kalas oldugundan ben onu yonttum yapamam dedi yaptı dönmem dedi döndü şimdi bunu gurur yapıo bu sefer olmucak diyo da fıssss yani ona dönen kim hayat bana güzelll artık sesimi duyarsan ona bile şükret, hadi sen sağ ben selamet yani

anladım canım esmer zaten burda hemen hemen hepimizin oduncukları aynı karakter bizde tam çok iyiyken ayrıldık

sizinkilerin burçları neydi la

aaaa benimkineoduncuk dersek güzelim oduna hakaretetmiş oluruz o odun değil bildiğin yontulmamış kalastı ayol :) benim burcum ikizler oda boğaydı :) hep bana birden fazla kız ar senin içinde derdi zavallım bende bi tane olsun oda insan olsun yeter derdim sonuçta boğa bi hayvan onu hayat arenasında eğitende ben oldum :) sonunda yerle bir etti ama olsun

galenia aynı şekilde benimkinide ben yontmaya çalıştım istedimki adam olsun işine gücüne baksın hayatını düzene soksun annesi bile demişki bu kız seni adam edicek

benimki sanmıyorum aramaz çünkü ben en son şansımı zorladım açtım ağzımı yumdum gözümü
gerçi onu çok ama çokk sevdiğimi biliyo ama
belkide ben burda onu söz konusu ederken o başka kızla muhabbet ediyodur beni çok seviyo sanıyodum ama yanılmışım

ayyy şu ağlama huyumuda bi bıraksam

kız galenia sen beni çok güldürdün alem kızsın boşver öyle deme çocuğa ben kıyamıyorum bişey demeye ne safım

ben yengeç o terazi ydi

bikaç ayn öncesinde aşkım canım bitanem diye konuşurduk şimdi ne konuşuyorum
allah bu topikte bikaç ay daha durmayı nasip etmesin

aaaaaa ağlamak yok ama o kadar boşamı konuşuyoruz biz benmkinin anneside sen çok değiştinbu seferolucak senbukızla bi seneyi tamamla ben kendim nişan yapıcam demişti buna ama işte değmezmiş nedense de en çokta annesiyle bi daha konuşamayacağıma ablasıyla görüşmeyeceğime üzülüyorum çünkü ikinci ailem gibiydiler

aslında onu burda konuşmak istemiyorum madem bitti neyin mahkemesini yapıyorum
üstelik onu burda anlatarak ona saygısızlık etmek istemiyorum çünkü arkasından dedikodu yapıyomuş gibi hissediyorum :44:
gerçi okuyomu sanki ama madem ben konuşıyım rahatlıyım konuştukçada unutamam ya neyse

ayyy boşver ya bizde öyleydik hatta ayrıldıgımız günün öncesi arkadaşım gelmişti biyere gitmiştik ne kadar oldu diye sordular dokuz ay dedi masaya vurdu bende aşkım senin kafan masadan sağlam dur bende oraya vurayım diyip vurmuştum aslında çok makara kızımdır ama saolsun onuda aldı kopek şimdi fal bakıyorumda bundan sonrası az daha ızdırap çıktı bide geri döndüğü çıktı aman allah korusun nolur dönmesin dönceksede vazgeçsin derken buldum kendimi

kıs fala kaldıysak bizde evlenicez benim arkadaşımın annesi süper fal bakıyo her dediği çıkıyomuş bana dediki siz askere gitmeden yüzük takıcaksınız kabarık nişanlık giyicekmişim
hatta annesi kısa boylumu falan dedi bildi

benimkide yengesine baktırmıştı yengeside ona siz askere gitmeden yüzük takıcaksınız demiş
amann fala inanma falsızda kalma demişler..
herşey olacağa varır

yaaa şey yaaa ben benimkine şey demek istiyorum seni kimya dalında nobel ödülüne aday görüyorum seni demek ve onun neden? sorusuna çok en güzel aşkları bile b**ka çevirebiliyosun demek isterdim..

günaydın fıstıkçeler yeni bi haftada yeni maceralarla buluşmak üzerebizi izlemeye devam edin anacım

güüüüüüüünaaaaaaayyydınnnnn günaaaaaaydınnnn napıonuz kızçelerim ayyy seda sayan gibi hissettim kendimi ağlayanlar, ağlamayanlar, bana bunu nasıl yaptı hayvan diyenler amaaaan onu mu takcam deyip fosur fosur uyuyanlar hepinize günaydın anacımmm :)

galenia canım sen çok süper fal bakıyosun ya her söylediğin harfi harfine uyuyo.. bakalım dediklerinde çıkıcakmı

yawrum çıkarsa adresi biliyosun :) zaten seni kaybettiğine yansın taş gibi hatunsun o dediğim kişi aradan çıksın bak nasıl barışıyosunuz gör ay parçası meaaaaaşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…