canm o yüzden bende pek herkese herşeyimi anlatmam..buraya yazıyorum tanımadığın insanlarla dertleşmek daha güzel gerçi burdada ayrıntıya giremiyorum yani kk de bile tam olarak anlatamıyorum derdimi offf
21 şubat 2011 den beri ayrıyız , ayrılma msjı çktim tenezzül edip cevap bile atmadı. Şİmdi facede görse çıkıo , msnde görse kaçıo. sinirlerimi iyice bozmaya çalışıo
Kusura bakmayın kıslar balıklama daldım konuya ama, bugün yine yaptı ve çok sinirliyim şuanda...
Benide alır mısınız topiğinizee :26:
ahhh tatlım tabiki gel almaz olurmuyuz?emin ol hepimizin kendine göre yaşanmış kırgınlıkları acısı var sende tek ben değilmişim dersin çok iyi geliyo insana gerçekten aramıza hoşgeldin :) ama buraya gelince siniri üzüntüyü bi kenara bırakıyoruz :) ayhhh ben kendine müslüman mı oldum ne ben önce kendime bakayım :78:
21 şubat 2011 den beri ayrıyız , ayrılma msjı çktim tenezzül edip cevap bile atmadı. Şİmdi facede görse çıkıo , msnde görse kaçıo. sinirlerimi iyice bozmaya çalışıo
Kusura bakmayın kıslar balıklama daldım konuya ama, bugün yine yaptı ve çok sinirliyim şuanda...
Benide alır mısınız topiğinizee :26:
alırız tabi canm kal burda bizde o sıra ayrıldık..1temmuz 2010da sevgili olduk şubat sonu ayrıldık
15 gündür kesinlikle konuşmuyoruz ilk zamanlar çok üzülüyorum falan diyodu bizim evin buralara geliyomuş falan şuan tık yok başkası var sanırım :2:
arminecim çok tatlısın ya :)evet gerçekten rahatlıyo aa sizinkide bi hiç yüzünden bitmiş yani bizim hiç bi sorun yoktu ben kaç defa ablasıyla güne gittim beni çok severdi anneside öyle babasıylda tanışmıştım tek babannesi torununu benle paylaşmamak adına sürekli görüşme o kızla tarzında konuşmlar yapardı ama o pek sallamazdı yinede saygısından sözlü oldugmuzu kimse bilmesin demişti tek ablası bide babası biliyordu. yani ooofff canım ama siz barışıcaksınız galenia dedi dersin hissettiğimi söylüyorum hemde adımı o atıcak ama bizim tamamen bitti :/
canım ağzından bal damlıyo inş.bak eğer barışırsak sana kargoyla hediye yolluycam
ama kabul edemem
bizde öyleydik canım ailesiyle çok samimi değildim sıkı fıkı ama severdim annesi çok iyiydi çok seviyodum
babaannede beni çok beğenmiş beyaz tenli renkli gözlü kızları seviyomuş bide kızının adıyım bana dediki en güzel isim
ablasıyla başta bizde çok iyiydik hatta benimki derdi sana hayret ediyorum nasıl bukadar iyisiniz falan
sonradan koptuk
şimdi görümce kelimesi duymaya tahammülüm bile yok
dün babamın kuzeninin kınası vardı babaannem bizim gelini bide görümceyi çekiştirip duruyo oynayın diye
görümce oturuyo babaannem çekiştiriyo kalk oyna gelininizle diye babaanne dedim sakın aynı hatayı banada yapma
kızlar aramayınn ya ne arıyosunuz.. ben en son o facede eklediği kızlara kudurdum bittin sen benim için dedim zannetmeki seviyorum üzülüyorum diye seninle bigün barışıcam asla öyle bişey olmuycak dedim
o kızlar biz sevgiliyken niye yoktu piyasada ?
bakın biz tanıştığımızdan 3 gün sonra face şifremi istedi verdim arkadaş eklemeye aramaya bile kapalıyım hiç aklımdan başka birisini geçirmedim hep onu düşünüyorum
4*4 lükmüydü hayırr zaten onun kahrını benden başkası çekmez
az önce onların evinin ordan geçtik çarşı dönüşü evlerimiz çok yakın yolüstü çünkü :2:
ben çok seviyorum ama asla aramam ölsemde aramam yani o benim kıymetimi anlıycak ama çok geç olucak
yada belkide kısmet değilmiş bilemiyorum oysaki tanışmamız kısmetti :59:
o kızlar biz sevgiliyken niye yoktu piyasada ?
ya varya bizde ayrılmıştık o bana topik derdi :) o zamanda ya vallaha ya tüm kaynaklarımı kuruttun topik nerden hangi kızı bulcamda da eklicem ama yinede ordaki isimlerden belki babam diye kayıtlıdır sen bilemezsin bunlarıda ayrıldık diye söylüyorum demişti ilk ayrıldıgımızda... yani hayatım belki o kızların bazıları vardı bi nevi kaynakbelkide inadına yapıo inadınaysa zaten daha devamı gelir sabrını sınamak için sen slla ben arkadaşına sordum yengeyok öle bişey pardon kardeşim ya seni üzmek için diyo boşver o seni haketmedi kofti garanti aşk yaşadı şimdi anlamaz biraz zaman geçsin totosu tutuşur öküz işte boşver dedi
[B]GALENİE evet canım ya onlar akşam yok içelim yok gezelim benimki bikere içmiş bana msj attı seni seviyorum diyeayık olmadığını anladım zaten
ESMER ayrılma konumuz bi önceki sayfayı oku az çok anlarsın valla ararsa arar aramasa keyfi bilir o benim gibi kızı kaybettiğine yansın ben değil daha neyine üzülüyim neyine ağlıyım sanki çok rahattı istediğim gibi giyiyodum sanki bana para veriyodu sanki beni hediyelere boğuyodu sanki çok kibardı
benimki ancak höt höt höt
gerçi tek taraflı bakmamak lazım bizim açımızdanda bakarsak bende çok hata yaptım
ama benim sinirlerim çok bozuktu piskolojim bozulmuştu artık[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?