anladım canım biz normal sevgiliydik :) ama ben msj atmadan uyusam bile dayanamazdı wc ye bile telle girerdi konuşurdukoderece :)) şuan nasıl dayanıyo bilemiyorum belkide dediğim gibi başkasını bulmuştur :2: eğer öyleyse nasıl yapar
arzulum çok uzun yazmışsın canım okuyamadım kısaca özetlermisin nekadar süredir birlikteydiniz ve neden ayrıldınız çok fazla okuyamadım kusura bakma
herkese söylemiştim sonbaharda düğünümüz var diye annem çeyiz hazırlıklarına başladı ve ben böyle bir olay yaşadım beni insanlara karşı da rezil etti biz onca emek verdik yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bu aşamadan sonra onun yaptığına bakarmısınız ben 4 aydır ruh gibi oratada geziyorum insan yüzü görmk istemiyorum yaşama sevincimi kaybettim 4 ay oldu benim hala kollarımdaki kemiklerim sızlıyor ağrıyor resmen bu arada yaşım da 31 oldu ve ben artık başka kimseyi de istemiyorum bir başkasıyla da yapamam ben ne yapacağım dünyamı kararttı benim ve 4 ay boyunca ona beddular ediyorum artık hak etti çünkü tam bir zalim ş.....zzz çıktı offf kızlar bir de bunu yaşamak lazım çok zor çok...
galenia herkes bana diyoki seni akıllı bilirdik güçlü bilirdik bende öyle sanıyodum ama yapamıyorum allahın bildiğini kuldan saklayamam yalan söyleyemem çok üzülüyorum
bak ayrılalım mühim değil ama hayatında başkası olduğu fikri yada başkasının olucağı beni deli ediyo kuduruyorum
bak ben şuan bu güzelliğimle bu fiziğimle 50 tane bulurum ama padişahın oğlu gelsin gözüm görmez peki o nasıl yapar ? hani seviyodu
ben hislerimde katiyen yanılmam görüştüğü başka birisi var
şuan varya hüngürhüngür ağlıyorum bugün süslendim azcık etek giydim aylardır giyemiyorum diye arkadaşlarla abiye almaya çıkıcaktık iki çocuk gördüm minibüs beklerken fotomu çektiler bşeyde diyemedim uzağımdaydılar kızlarla baya eğlendim sonra eve 1 saat önce döndüm mesaj attı bişey vardı onun hakkında bende ilgin içn saol yazdım oda ö.değil ama bukadarda üzüldüğünü belli etme ya walla sana inanamıyorum yemn ediyorum tiksiniyorum senden ben seni ayrıldgım kızlardan ayrı bi yere koymuştum ama sen haketmemişin gül sakın mesaj atma çok fena bozarım! sakın! yazmış naptım zil takıp oynadım mı dedim belli çoküzüldün dediklerim boşa gitmiş facete o fotonu koyman şarttı dimi ama sana bşi demiyorum yazıklar olsun helal olsun gerçekten süper tiyatrocuymuşsun göz boyadın sana inandım ya bana yazıklar olsun nese kendinle gurur duyabilirsin beni kandırdın allaha şükrediyorum dahada sürmemiş diye nese layıgını bul.. yazmış bende açtım ağzımı tabi :Sdedim ayrılan sensin ne hakla hesap soruyosun asıl sna helal olsun sevgimi gram haketmemişin ayrıldıgımız gün kaşarları ekleyen ben değildim o yüzden sakın knuşma! sen hakettiğini bulursun inş yazdım tasalanma buldum hadi bak keyfine dedi çok ağladım sonra aradım he söle dedi bu kdarmıydı değerim dedim sen kendin düşürdün hele bugünki gördüklerimden sonra hiç ağlama dedi ağlayan yok değmez sna dedim tamam ozaman bb dedi kapattı ama sesi titriyodu artık herşey bitti içim çok yanıyo anlamıyorum napmaya çalışıyo ama yeter artık zaten acı çekiyorum ve çektirtmek istiyo:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?