Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

En kötüsü bunu düşünmek zaten

canım olucağı varmış olmuş diyorum sonuçta allah ölüm ayrılığı vermesin kimseye bunlar geçici şeyler allah ne yazdıysa o olur

canım olucağı varmış olmuş diyorum sonuçta allah ölüm ayrılığı vermesin kimseye bunlar geçici şeyler allah ne yazdıysa o olur kısmette ne varsa herşey allahtan

o bana beni silme dedi ben sinirle facedende sildim msndende sildim onu elimde tutmayı beceremedim o hep beni sevdiğini söyledi onun yapısı sessizdir bende tam tersi hergün başının etini yedim bu ayrıldığımız süre içersinde benimde kendime göre haklı yanlarım vardı çünkü sonra o inat yaptı ben yaptım derken bu hale geldi isterse benden 6ay uzak kalsın onu çokk çokkk sevdiğimi çok iyi biliyo
ama ben tereddütlüyüm artık

ANACIM bende sizdenim offf ne kadar çok ayrılan var en azından çevremdekilerden kıyaslıyorum bizimde 9 ayı 14ünde doldurdk 17sinde bitti :S ama artık allaha havale ediyorum yalandan severim ölürüm biterim 2 gün sonra hayatımda hiç olmadın :s bu mudur yani ben sevgiliyi destek çıkan seven insan tabirinde bilirdim ama çok yanlışmış. sevgili dönmem dönmezsin diye emir veren vicdan sahibi olmayan bi mahlukmuş! söylediğiyle yaptıgı birbirini tutmazmış acı çekiyo muyum evet hemde hakkını vererek ama elbet bitecek o bensiz yapabiliyorsa ben onzuzluğa da alışırım nasıl olsa. burda sözlüm varken daha başladım takılmaya sürekli okuyordum benim başıma gelse ben nasıl davranırdım diyodum :) işte fırsat çıktı hiç kolay değil ama asla artık küçülmem çok koyuyo özleme laflarını çoktan geçtim kendime kızgınım nasıl bu kadar baglandım nasıl inandım diye.. o ise yakında başlar bilmem kaçıncı kişiye, gitmicem.. diye sözler vermeye bende kuyrugumu dik tutup güçlü olucam hatta güçlü olalım kızlar dik duralım o yokken nasılsak öyle olmaya çalışalım... ben bi kaçgün öncesinden daha iyiyim inş dahada iyi olucam umarım ayrılıp yeni hayata başlayan tüm kızlarda öyle olur..

galenia herkes bana diyoki seni akıllı bilirdik güçlü bilirdik bende öyle sanıyodum ama yapamıyorum allahın bildiğini kuldan saklayamam yalan söyleyemem çok üzülüyorum
bak ayrılalım mühim değil ama hayatında başkası olduğu fikri yada başkasının olucağı beni deli ediyo kuduruyorum
bak ben şuan bu güzelliğimle bu fiziğimle 50 tane bulurum ama padişahın oğlu gelsin gözüm görmez peki o nasıl yapar ? hani seviyodu
ben hislerimde katiyen yanılmam görüştüğü başka birisi var
Geçen facesini kırdım bikaç kız eklemiş hepsini inceledim hepsi kaşar kızların arkadaş listesi 400 kişi falan kaşar oldukları kabak gibi belli
kızın teki nbr yazdı sözde buna bende ben kız arkadaşıyım dedim kızın verdiği cevaba bak
farketmezzz böyle yazdı kızıda yeni eklemiş
ağzına tükürdüğümün kaşarı arsızzz
ona kaşar müstehak zaten dinsizin hakkından imansız gelir
bide yeni araba aldı ya fotosunu koymuş emen arabasının

Son düzenleme:
evet ben de hikayemi yazayım bayağı uzun benim hikayem biz lise 1 de çıkmaya başladık o beni çok rahatsız ediyordu peşimden çok koştu ben de istemiyordum her gün her gün teklif etmesinden bıkmıştım sırf başımdan atmak için teklifini kabul etmiştim sonra şöyle böyle derken ben de sevdim ben çok zor sever çok zor vazgeçerim malesef. Lisede aynı sınıftaydık,dershanelerde aynı sınıftaydık 2000 yılında ikimiz de üniversiteyi kazandık ben Diyarbakıra gittim o Kıbrısa gitti (Özel okul) 2001 yılında olan kriz nedeniyle okulu bırakmak zorunda kaldı 2.sınıfta memlekete geldi sonra Almanyaya gitti 5 yıl boyunca hiç gelmedi Türkiyeye telefonlarla görüşüyorduk sadece 2007 yılında ben atandım memur oldum o da 2008 yılında Türkiyeye döndü (kesin dönüş) o almanyadayken zaten ailelerimize anlatmıştık almanyadan gelirken ilk benim bulunduğum şehre geldi 2 gün kaldı sonra memlekete döndü 1 hafta sonra bana mesaj yazdı sen benden daha iyi birine layıksın ben buraya alışamıyorum ailemden de gerekli desteği göremedim filan aramayalım artık birbirimizi dedi o mesajı okuyunca dünyam başıma yıkıldı ve almanyadan gelmeye niyeti yoktu benimle evlenmek için geldi geldiği gün bile hiç bir kuvvet beni buraya gietiremezdi ben senin için geldim demişti o mesaj beni yıktı resmen çünkü hiç beklemiyordum öyle bir şeyi artık isteme filan olacak sonunda kavuşacağız derken bu mesaj gelmişti ben de sitem dolu mesajlar gönderdim ağladım sızladım oturdum yerime zaten tel nosunu da değişmiş hemen artık umudumu kesmiştim

o yıl üniversite sınavlarına da girmiş ve marmara alman dili ve edebiyatı bölümünü kazanmış, askere gitmiş haberim yoktu bile en son aramayalım birbirimizi diye attığı mesajdan 6 ay sonra benim telime ankara kodlu bir numaradan devamlı çağrılar gelmeye başladı bir gün aradım o numarayı burası askeriye dediler askerde bir tanıdığınız vardır o aramıştır dediler ilk aklıma o gelmemişti sonra acaba o mu dedim o numarayı aradım adını ve soyadını söyleyerek şu kişiyle görüşebilirmiyim dedim çağırdılar geldi alo dedi ve o ydu hemen kapattım bir kaç gün sonra o aradı konuşmaya başladı ve biz tekrar görüşmeye başladık anlayacağınız bir de asker yolu bekledim uzun dönem yapıyordu okulu da dondurmuştu askerlik bitti hemen okula başladı benim de ailemin çoğu istanbulda gittiğimde hep beraberdik zaten her şey çok güzel gidiyordu ve en son kurban bayramında memlekete geldi ben de memlekete tayin yapmıştım memleketteydim beni aradı görüşelim dedi peki dedim gittim akşam ailemle görüştüm sen de kararını ver bana haber ver ailemi göndereyim sonbaharda düğünümüz var ona göre hazırlığını yap dedi dünyalar benim olmuştu rüyada gibiydim o kadar sevinmiştimki çünkü ona o kadar hasret kaldımki artık kavuşacağız diyordum ne güzel off offf ablasıyla da görüştüm zaten yani ailesiyle görüştüğü doğruydu bayram tatili bitti bu istanbula okula gitti 2 hafta her şey gayet güzeldi

bi akşam aradım 10 dak filan teli meşguldü sonra çaldı arkadaşımla görüştüm dedi ben de inandım çüünkü hiç beklemiyordum öyle bir şeyi 2-3 gün sonra aradığım bir akşam 1 saat boyunca teli meşgul çaldı ben bayağı panikledim ağladım kesin bir şey var dedim sonra açtı telefonu önce inkar etti bayan değil diye ben üstüne gidince şimdi sana anlatsam yine yanlış anlayacaksın dedi evet bayandı bilgisayar kursuna gidiyordu kurstan bayan arkadaş biraz psikolojisi bozuk beni aradı benimle paylaşmak istedi deyince bağırmaya başladım ağzıma geleni söyledim ondan sonra teline sürekli çağrı atmaya başladım 5 dak bir yani meşgulmü değil mi diye 2 gün filan gayet normaldi bir akşam konuşurken haydi kapatalım çok yorgunum dedi ben de iyi kapatalım dedim ama bak sürekli arayacağım meşgulmü değilmi diye dedim o da bana bağırdı aramaaaaa diye ben arayacağım dedim o da ararsan ara dedi ve kapattı ben aradım tabiki meşgul,meşgul,meşgul ve 3 saat boyunca aralıksız teli meşguldü gece saat 2 olmuştu dünya başıma yıkılmıştı resmen kemiklerim sızlıyordu hıçkıra hıçkıra duvara tekme ata ata ağladım sabah işe gitcektim telefon öyle elimdeyken uyuyakalmışım sabah oldu aradım cevap vermedi sonra mesaj yazmış dersteyim ararrım diye sonra aradı ben kendimde değilim direkt bağırmaya başladım hesap sordum o kızdan o kadar korktunmu benimle konuşurken yorgunum da kapatalım dedin dedim telefonu suratıma kapattı aradım ulaşılamıyordu ben de mesajlarla içimi döktüm ve bitirdim ama ondan sonra suçlu olduğu halde beni hiç aramadı mesaj bile göndermedi 4 ay oldu ne ben arıyorum ne de o arıyor yıkıldım bittim ben

herkese söylemiştim sonbaharda düğünümüz var diye annem çeyiz hazırlıklarına başladı ve ben böyle bir olay yaşadım beni insanlara karşı da rezil etti biz onca emek verdik yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bu aşamadan sonra onun yaptığına bakarmısınız ben 4 aydır ruh gibi oratada geziyorum insan yüzü görmk istemiyorum yaşama sevincimi kaybettim 4 ay oldu benim hala kollarımdaki kemiklerim sızlıyor ağrıyor resmen bu arada yaşım da 31 oldu ve ben artık başka kimseyi de istemiyorum bir başkasıyla da yapamam ben ne yapacağım dünyamı kararttı benim ve 4 ay boyunca ona beddular ediyorum artık hak etti çünkü tam bir zalim ş.....zzz çıktı offf kızlar bir de bunu yaşamak lazım çok zor çok...

arzulum çok uzun yazmışsın canım okuyamadım kısaca özetlermisin nekadar süredir birlikteydiniz ve neden ayrıldınız çok fazla okuyamadım kusura bakma

arzulum çok uzun yazmışsın canım okuyamadım kısaca özetlermisin nekadar süredir birlikteydiniz ve neden ayrıldınız çok fazla okuyamadım kusura bakma

haklısın canım kusura bakmayın uzun yazdım ama benim hikaye de gerçekten uzun hikaye bizim yaklaşık 14 yıl sürdü lise 1 de başladık tabi okuldu, dershaneydi, üniversiteydi derken uzadı da uzadı sonra almanyaya gitti 5 yıl almanya yolu bekledim geldi askere gitti uzun dönem askerlik yaptı sonra üniversiteye başladı ve hala da okuyor 2. sınıfta ben de 4 yıl önce atandım çalışıyorum yani kurban bayramından hemen sonra ailelerle konuşuldu artık nişan olacaktı sonbaharda düğünümüz olacaktı derken sırtımdan vuruldum sanırım aldatıldım bir telefon 3 saat meşgul çalarmı ya işte 4 ay olacak ayrılalı hiç bir haber yok

anladım arzucum
kimse için üzülmeye değmez allah herkesin karşısına iyi birileri çıkarsın
herşey olucağına varır kaderde ne varsa onu görüceksin
allah hayırlı yazılar yazsın hepimize
o seni kaybettiği için üzülsün kimse bulunmadık hint kumaşı değil
tabiki üzülüyoruz üzülmiyoruz desek karşımızdakini kandırırız ama insanlar ölüm acısına alışıyor
insanlar yuvalarını kurup boşanıyolar onlar alışıyolarda biz neden alışmayalım
giden gider devran her zaman döner

Amin armineciğim mutluluğu hak eden herkes inşallah tez zamanda mutluluğa kavuşur ama ben şu an ona üzülmüyorum benim üzüldüğüm yıllarım,emeklerim,gururum 14 yıl ne demek ya bir ömür... insanın en kıymetli 2 şeyi varmış biri zamanı diğeri sağlığı ikisini de aldı elimden ama dediğin gibi ALLAH büyüktür elbetteki devran dönecektir.

arzucum ne desem anlamsız ama hayırlı haberlerini bekliyorum burdan görüşelim hergün uğra içini dök konuş erkekler çok acımasız olabiliyormuş kimseye güvenmemeyi öğrendim hani bi söz varya
Sevme sevsinler sana önem versinler..ağlama ağlatki kıymetini bilsinler..
aynen böyle canım kimseye değer vermiycekmişsin
bak ben ona hiç yalan söylemezdim atıyorum o işte bana ne giydin derdi etek derdim kızıcağını bildiğim halde ama ona açıklamasını yapardım yalan söylemek yerine..
bak şimdilik giyiyorum ilerde giymiycem beni birden sıkma olan kıyafetim bunlar çöpe atıcak halim yok ..
ama ben salağım politika yapamıyorum desene pantolon var yalan söyle ya nerden bilicek buluşucakmıyız yoo
illa doğrucu mahmut olucam ya
benim arkadaşım bize geliyo sevgilisi arıyo evdeyim diyo çocuğa dedim ben olsam söylerdim ne söylüycem söylesem kızar diyo..ben hala diyorum ben söylerim üstüne kavgada ederim
ama yalan söyleyemem ben politikacı olmayı iki yüzlülüğü beceremedim bundan kaybettim

Caniimm silkelen kendine geeel!!!! o kimki hala ona agliyosun sen? cok sinirlendim adama.. Canim o adam hasta belli bu ve senin hayatin hasta bi insan yuzunden mahvolamaz birak elalem ne dusunurse dusunsun hayat senin hayatin... onunla olmadi diye baskasiyla da olmayacak diye bisey yok...
Kendi agziyla demis ben sana layik degilim diye... Hangi yuzle geri gelip seni arayacak soyler misin? Seni suphe icinde birakan bi adamla evlenecegine hic evlenme direk uzaklasman lazim senin...
Bu kadar gucsuz olmamalisin sen ona deger verdin o bunun kiymetini bilmedi o kaybeder. Senin kaybedecek hicbiseyin yok degerli zamanin disinda... Hayat akip gidiyo bak tut ucundan...
Mutlu ol seni seven ve sana deger verenlerle... onu da sakin arama canim. Allahindan bulsun dengesiz...

ALLAH razı olsun kızlar iyiki varsınız iyiki burayı görmüşüm de içimi döktüm inanırmısınız en yakın arkadaşıma anlatırken bana ne dedi biliyormusunuz seninle neden o kadar saat konuşmuyor arzu sen mi elinde tutmasını bilmiyorsun dedi yani beni suçladı o karaktersiz insanı utanmasa karşımda haklı çıkaracaktı çok üzüldüm ve kırıldım şahsen o arkadaşımın adını bile duymak istemiyorum

canm o yüzden bende pek herkese herşeyimi anlatmam..buraya yazıyorum tanımadığın insanlarla dertleşmek daha güzel gerçi burdada ayrıntıya giremiyorum yani kk de bile tam olarak anlatamıyorum derdimi offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…