Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bende öleyim canım beynim ruhum uyuşuyo resmen. ya çok iyi çok güvenilir bana nasıl böyle bişi söyledidiyorum.yaşanan onca şeyi düşünüyorum. bidaha mutlu olamıcakmışom gibi gelio onunla yaşadıklarımdan sonra kimse beni sevmez gibi gelio sinemcim .çok canım acıyo

insan üzülüyor tabi
o kadar yaşanmışlık var ama ayrılığın kendimiz için doğru bi karar olduğunu bildiğimiz için içimiz rahat... acı çekiyorum ama onunla birlikteyken hastalık hastası olmuştum resmen.. çok şüküür bu günüme üzülecez ama geçicekk

allah tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun

sever illaki canım ama bu süreç gecene kadar cekicez daha önce yasadım biliyorum geciceğini ama işte insan söz geciremiyo kalbine

arkadaşlar bide öyle onları hala unutamadığımız için kendimizi suçlamayalım
çünkü böyle yaptıkça onları bi hastalık, takıntı haline getiriyoruz
herşey zamanla düzeliyor ,hergün daha ii oluyoruz bu yüzden düşünüp düşünüp eziyet etmeyin kendinize..

bir yıl önce buralardaydım ..
acıdan öleceğimi sandım ..
ölmedim bakın yaşıyorum.
ama yaşayın acınızı o kadar dolu yaşayın ki
bir gün acı çekmekten sıkılın.
ben sürekli ağlardım
ağlamaktan sıkıldım
çok özlerdim özlemekten sıkıldım.
ve bir gün ona olan sonsuz aşkımdan sıkıldım.
daha yeni yeni hayatı sevmeye başladım.
ama tekrar seviliyor.
inanın bana seviliyor.

vereliniortak

bende dün ayrıldım...10 gunlük bişeydi ilk gunler beni etkilemek için aradı durdu sonra yakınlaştık birazcık o gunden sonra iş bası yaptı aramayı kesti..bende arada msj atıyodum.en son dun dayanamadım söyledim noluyo die bişey yok iş güç işle ilişkiyi yurutemiyorum ben alışmısım yanlız olmaya birisi hayatımda olunca sıkılıyorumm dedi arkadaş kalalım dedi gerek yok dedim telden msnden sildim.... erkeklere nası güvenicem ki bi daha

Selam kuzularim ....

bayadir ugramiyordum..eskiler beni cok iyi bilir...geldim okudum topicimizi icim bi acayip oldu...eski zamanlari hem acisiyla hem tatlisiyla okumak güzel geldi...

bendede degisiklikler oldu...bi senedir cok güzel bir iliskim var...cok seviyorum asigim..
isimide garantiye aldim ve meslegimi yapmaya gayret gösteriyorum..

birazda yaslandim gibi sanki :)

özlemisim topici...

yenilere ve acilarini hafifletemeyen eskiler...size diyecegim su...
kimsenin hakki kimsede kalmiyor...herkes hakettigini buluyor...emin olun bundan...
derler ya zaman herseyin ilaci diye,ciddende öyle cünkü zamanla geciyor kapaniyor ve düzeliyor hersey...hayattan keyif almaya basliyorsunuz...yaptiginiz hatalardan ders aliyorsunuz..yeni bi sayfa aciyorsunuz...

o bitmek bilmeyen ask acisinin yerini yeni bir insanda doldurabiliyor...

öpüyorum sizleri:)

1 ay önce ayrılmıstım .. ve bana döndü köpek gibi cünkü hatalıydı ağır laflar etmişti ailesiyle aramda kalıp bahaneleri savunarak onları secti bni attı. Sözde şimdi ailesi yokmus bilmemneymiş die geldi yalvardı 'ailesini atan bni hayli hayli atar değilmi' İçim acıdı evet o yalvardıkca barısmak istedikçe ben istemedim reddttim suclu bile hissettim ve en sonunda yapabildim mantığımı secip hayır dedim BİTTİ..
Şuan anlamsız bi acı var içimde ara ara oturuo kalbime ama böyle olması gerekiodu diyip avutuyorum kendimi. Umarım unuturum onu biran önce 10 aylıktı ilişkim.. Üniversiteye başlıyorum unuturmuyum sizce? Unutmalıyım bunu o istedi aptallık yapmadan önce düşünücekti sonradan dönse ne yazar .....

Bende akrep burcuyum şöyle söyleyim dönmez boşuna üstüne düşme kendini küçük düşürme.. Benimkide yalvardı 3-4 gündür yok yani bi tarafım onu istese bile hiçç hiç belli etmedim gayet soğukkanlı cvplarla reddettim. Akrep burcları karsısındakinin yaptığı kötülüğü unutamaz ve çok inatcıdır

Eski mesajlarını okudum neler yaşamısssın ama şimdi geçmiş bakıyorum da. Tek fark şu sen ona yalvarmısssın elinden geleni yapmıssın ben ise o bana döndü reddettim geleceğimisde sorunlar olucağını düşünüyorum hata mı yaptım yoksa dönerek mi hata yapardım bilmiyorum dönmedim ama yinede üzgünüm ne zaman unutucam bilmiyorum :/

olayin tamamini bilmiyorum ama..sana tavsiye olarak kendini baska seylere vermeni söleyebilirim...hobi olabilir gezmek dolasmak gibi olabilir...kafani dagit onu hatirlamamaaya calis...en basinda zor olucak cünkü herseyin bi zorlugu vardir..ama yinede unutuluyo...aklindan kalbinden siliyorsun canim...zaman herseyin ilac,sen yeterki iste....
eger cok aklinda bulundurursan dahada zor olur...bitkisel hayata girmis gibi olursunn..her günün her saatin ayniymis gibi olur...ama kafani dagitirsan inanki daha cok kolay olur

Saol canım benim. Üniversiteye başlıcam şimdi umarım kafam dağılır farklı bir ortam farklı insanlar sosyal aktivitelere de katılırsam tamamdır

Saol canım benim. Üniversiteye başlıcam şimdi umarım kafam dağılır farklı bir ortam farklı insanlar sosyal aktivitelere de katılırsam tamamdır

aynen canim kendini baska seylere ver derslerine en önemlisi tabikide bogulma onunda icinde...kesinlikle her gün degisik seyler yap...gez toz eglen..hayatin tadini cikar...evde durupda kara kara düsünmek hic iyi olmuyor...daha cok aciyorsun daha cok yaniyorsun

bende sevgilimden ayrıldım arkadaşlar hemde ben bitirdim gururu kırıldı ama bir allahın kulu çıkıpta neden böle bir şey yaptın diye sormadı sadece yarı yolda bıraktın dendii nedenlerinide anlatsam yine suçlu ben oldum çevremdekiler beni haklı buluyor karşı taraf bulmuyor off off
her şey bu kadar kötü olmak zorunda mı:gitme:

Ya canım boşver bende ayrıldım aynı durumdayız ben bıraktım bana dönek dedi filan.. Hersey mükemmel olsa biz böyle bişe yapmazdık herhalde dmekki yolunda gitmeyen seyler vardı hayırlısı böyleymiş umarım cabuk unuturuz .. Kendimizi sucla sucla nereye kadar boşversene onlar kendilerine baksınlar biraz alalala yaaa

öyle canım ama olmuyor işte bugün 12ci gün neler hayal etmişken neler oldu çok basit bir şey yüzünden bu hale geldik ama o basit denen şey ayrılmamıza neden oldu duyduğum kadarıyla iyi değilmiş acı çekiyormuş kimseyle konuşmuyormuş ailesi beni biliyordu şimdi ben bitti dedim diye onu terkettim yarı yolda bırakılmış insan oldum o kadar çok koyuyor ki insana haketmediği şeyleri yaşamak mafoldumben

Ne yapabiliriz ki bi şans daha verelim sonra onlar bizi bıraksın daha mı az acı cekicez ? Bukezde suçluluktan kurtulucas ama bırakıldım psikolojisi olusucak belli olmaz erkeklerin işi ...

meraba kızlar ben de yeni katıldım aranıza... bi ay önce sorsanız olur mu öle şey derdim ama oldu işte... arkadaşlarım inanamıyo "siz bile ayrıldınız ha" diyolar ama olmadı işte, çok kötü durumdayım, teselliye ihtiyacım yok ama, bu benim acım zamanla geçicek biliyorum ama her şey çok yeni daha 3 saat bile olmadı, hayatımın aşkı, ilk gördüğüm anda tutulduğum sevgilim artık yok hayatımda... bitti... geçmiş ola...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…