Aynen bende öleydim son 2 aydır filan sürekli takıntı sürekli bi kaybetme korkusu adam geniş tabi umrunda değildi ben mide krampları filan neler cektim hasta oldm o gerizekalı yüzünden 2 hafta önce ayrıldık gitti mide krampları bilmem neler ÇOOKK arar artık benii iyi oldu zaten biticekti onun o gerikafalı ailesiyle birsey olmazdı ciddi ciddii...
bende öleyim canım beynim ruhum uyuşuyo resmen. ya çok iyi çok güvenilir bana nasıl böyle bişi söyledidiyorum.yaşanan onca şeyi düşünüyorum. bidaha mutlu olamıcakmışom gibi gelio onunla yaşadıklarımdan sonra kimse beni sevmez gibi gelio sinemcim .çok canım acıyo
arkadaşlar bide öyle onları hala unutamadığımız için kendimizi suçlamayalım
çünkü böyle yaptıkça onları bi hastalık, takıntı haline getiriyoruz
herşey zamanla düzeliyor ,hergün daha ii oluyoruz bu yüzden düşünüp düşünüp eziyet etmeyin kendinize..
ayrılmayalım demeye gücüm yok artık. 1 haftadır savaşıyorum resmen. çok üstüne düştüm. yalvardım resmen. kendimi küçük düşürüyorum sanırım. yeter! ne kadar ben suçlu olsam da bu kadar süründürmeye hakkı var mıydı? bu kadar umursamazlık nedir? nasıl bu kadar acımasız olabilir bi insan?
akrep burcu fena derlerdi de yook benimki değil derdim...........
yoruldum.. sadece bekliyorum
Selam kuzularim ....
bayadir ugramiyordum..eskiler beni cok iyi bilir...geldim okudum topicimizi icim bi acayip oldu...eski zamanlari hem acisiyla hem tatlisiyla okumak güzel geldi...
bendede degisiklikler oldu...bi senedir cok güzel bir iliskim var...cok seviyorum asigim..
isimide garantiye aldim ve meslegimi yapmaya gayret gösteriyorum..
birazda yaslandim gibi sanki :)
özlemisim topici...
yenilere ve acilarini hafifletemeyen eskiler...size diyecegim su...
kimsenin hakki kimsede kalmiyor...herkes hakettigini buluyor...emin olun bundan...
derler ya zaman herseyin ilaci diye,ciddende öyle cünkü zamanla geciyor kapaniyor ve düzeliyor hersey...hayattan keyif almaya basliyorsunuz...yaptiginiz hatalardan ders aliyorsunuz..yeni bi sayfa aciyorsunuz...
o bitmek bilmeyen ask acisinin yerini yeni bir insanda doldurabiliyor...
öpüyorum sizleri:)
1 ay önce ayrılmıstım .. ve bana döndü köpek gibi cünkü hatalıydı ağır laflar etmişti ailesiyle aramda kalıp bahaneleri savunarak onları secti bni attı. Sözde şimdi ailesi yokmus bilmemneymiş die geldi yalvardı 'ailesini atan bni hayli hayli atar değilmi' İçim acıdı evet o yalvardıkca barısmak istedikçe ben istemedim reddttim suclu bile hissettim ve en sonunda yapabildim mantığımı secip hayır dedim BİTTİ..
Şuan anlamsız bi acı var içimde ara ara oturuo kalbime ama böyle olması gerekiodu diyip avutuyorum kendimi. Umarım unuturum onu biran önce 10 aylıktı ilişkim.. Üniversiteye başlıyorum unuturmuyum sizce? Unutmalıyım bunu o istedi aptallık yapmadan önce düşünücekti sonradan dönse ne yazar .....
Saol canım benim. Üniversiteye başlıcam şimdi umarım kafam dağılır farklı bir ortam farklı insanlar sosyal aktivitelere de katılırsam tamamdır
bende sevgilimden ayrıldım arkadaşlar hemde ben bitirdim gururu kırıldı ama bir allahın kulu çıkıpta neden böle bir şey yaptın diye sormadı sadece yarı yolda bıraktın dendii nedenlerinide anlatsam yine suçlu ben oldum çevremdekiler beni haklı buluyor karşı taraf bulmuyor off off
her şey bu kadar kötü olmak zorunda mı:gitme:
Ya canım boşver bende ayrıldım aynı durumdayız ben bıraktım bana dönek dedi filan.. Hersey mükemmel olsa biz böyle bişe yapmazdık herhalde dmekki yolunda gitmeyen seyler vardı hayırlısı böyleymiş umarım cabuk unuturuz .. Kendimizi sucla sucla nereye kadar boşversene onlar kendilerine baksınlar biraz alalala yaaa
öyle canım ama olmuyor işte bugün 12ci gün neler hayal etmişken neler oldu çok basit bir şey yüzünden bu hale geldik ama o basit denen şey ayrılmamıza neden oldu duyduğum kadarıyla iyi değilmiş acı çekiyormuş kimseyle konuşmuyormuş ailesi beni biliyordu şimdi ben bitti dedim diye onu terkettim yarı yolda bırakılmış insan oldum o kadar çok koyuyor ki insana haketmediği şeyleri yaşamak mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?